47
  • szivar
    #47
    Még jöhet...
  • tar86
    #46
    Putyin kell ide
  • uniu
    #45
    Nem mindegyik nemzetet tudjak megvenni kilora... Pl az oroszok most rendesen helyreraktak oket Gruziaban. (a kurucinfon egy eleg jo cikk van errol is)
  • Sanyix
    #44
    izrael (egyébként már ezért a szóért is lassan megkövezés jár, rasszizmus címén)
  • JL666
    #43
    gyurcsány is pont az szolga. Csak nem a magyar népé, hanem egy másiké...
  • Falánk
    #42
    Miniszter:
    A miniszter szóról csaknem mindenki tudja, hogy jelentése ’szolga’. A szó pontosabb ókori jelentéséhez akkor jutunk, ha a ministrare igét, melynek jelentése ’szolgálni’ közelebbről megvizsgáljuk. Ha a ministrál (a miséző papnak segédkezik) vagy a ministráns (a miséző papnak segítő személy) szavakból indulunk ki, közelebb jutunk eredeti jelentéséhez. Ugyanis az ókori ministrare elhomályosult összetétel: manus + struere: ’kéz + felrak’ tagokból áll. A ministrare igéből képzett főnév, a minister tehát olyan rabszolgát jelölt, aki gazdája étkezésénél kézbe adta, az asztalra rakta az ételeket. Ez a jelentés halványan mutatkozik a ministrál szóban, ugyanis a ministráns pl. a boros és vizes ampullát a pap kezébe adja.

    Jó lenne, ha a mindenkori miniszterek észben tartanák, s hivatali célkitűzésüknek vallanák, hogy a haza oltárának szolgálói!
  • Kornan
    #41
    Ezek is jó kérdések , sokat én is jogosnak érzek.
  • Kornan
    #40
    Jah ezek jó kérdések.Metrot pl szerintem már nem lenne jó abbahagyni,ha már eddig eljutottak.A pénzelvonáshoz meg nem tudok hozzászólni,mert nem vagyok közgazdász,biztos vannak alternatívák.Ez a baj szerintem,sok dolog van amiről tulajdonképpen a hétköznapi emberek döntenek,azzal ,hogy melyik oldalt juttatják a hatalomra.Ezeknek a dolgoknak nem lenne szabad a politikától és a hozzá nem értőktől függeniük.A gazdasági kérdésekben nagy szükség lenne egyetértésre.
  • kjasfhasdfasd
    #39
    Pontosan így is sokat fizetünk, annyira, hogy már sokmindent nem idehaza, hanem külföldön veszünk meg. (pl szlovák rendszámú autók itthon) Ráadásul, úgy ocsóbb elég sokminden külföldön, hogy akár egy német tanár 3x többet keres, mint nálunk lehet. Nálunk az iskolában (rendszergazda képzés) azt mondták, hogy kizárólag állami cégekhez jó menni, mert ott van csak pénz, kis és középvállalatoknál a túlélésért küzdenek. Miért kell metrót építeni és visszaásni, amikor csőd szélén van az ország? Túl kevesen fizetnek túl sokat. Falun felveszik az embert minimálbérre, ha van munka, aztán kirúgják ha már nincs. Külföldön miért lehet mezőgazdaságból megélni? Miértnem figyelnek oda a politikusok a felvásárlási árakra? Miért van mindenki minimálbéren? És miért van, hogy egyesek alig tudnak megélni, mások meg alig tudják elverni azt a sok pénzt?
    Reformokat meg egy öszödi beszéd után már nem lehet csinálni, ezt mindenki tudja.
    Úgy gondolom, hogy nem minden kizárólag pénz, sokkal inkább hozzáállás kérdése. Már a vasút és a bkv is olyan drága a rezsivel együtt, hogy már nem képes az emberek többsége egy fillérrel se fizetni többet. És mindez valószínűleg azért van, mert a nagymultik játékszerei lettünk. És a kormány még támogatja is a multikat, röhej. Arról nem is beszélve, hogy már szinte mindent eladtak. Várom már mikor fog szálloda nyílni a parlamentben. (Gondoljatok bele, milyen nagy reklám lenne egy szállódának a Szent Korona a lépcsőházban...)
  • uniu
    #38
    A koltsegvetesre ranezhetsz valamelyik kormanyoldalon, kb lathatod hogy mennyi mire megy el. En pl egy szoci partujsagban lattam egy ilyet kb 1 eve. Jol lathato(lehet h kozmetikazva volt, de igy is szembetuno), hogy annyi penz megy el segelyekre mint amennyi nyugdijra.... es mar vissza is kanyarodtunk a temankhoz.
    Biztos-e hogy az a megoldas, ha az osszes fizetesed 60-70%-nal nagyobb elvonas szukseges, hogy "jobb legyen" ??? Biztos-e, hogy a buzamezok ala kell alagutat furni +50 milliardert ? Vagy Metroba onteni a penzt szamolatlanul ??
  • Kornan
    #37
    A második bekezdésed mondanivalójával nagyjából egyetértek, mert ezen a téren szerintem is nagy az igazságtalanság.És a kisebbségeket túlságosan óvatosan kezelik, félnek a kérdéssel foglalkozni, mert könnyen az állásukba kerülhet,mind a politikusoknak mind a rendőrségnek,ha felmerül a faji megkülönböztetés gyanúja.Annyit hozzátennék,hogy a nem kisebbségi bűnözőkkel is gyakran túl lazán járnak el.Sokan úgy érzik,hogy ki vannak szolgáltatva a bűnözőknek és semmit nem tudnak tenni a rendszeres lopások,stb... ellen.

    A többire röviden összefoglalva:Tényleg sok a baromság,meg a felelőtlen költekezés manapság,de ennek egy részért például szembenállás a felelős.Az egyik fél elindul egy bizonyos irányban ,de a másik lerombolja azt.Nyilván egy másik nagy részét pedig az előrelátás/hozzáértés hiánya teszi ki vagy éppen a korrupció,ami ellen jobban fel kéne lépni.Ugyanakkor nekem az a benyomásom ,hogy túl nagy az általánosítás a hétköznapi emberek részéről,túl könnyen alkotnak véleményt valamiről,pusztán pletykák alapján,anélkül ,hogy elgondolkodnának és megpróbálnák több nézőpontból alaposabban megvizsgálni a dolgokat.ÉS ez szerintem pl erre a kuruc.info-ra is igaz.És emiatt nincs mindenben igazuk.Pl lehet ,hogy az egyik intézkedés amit a kormány be akart vezetni hosszútávon pozitív hatással lett volna mindenkire,ugyanakkor rövid távon nem lett volna hatása,de sokan mindent csípőből elutasítottak mert kicsit többet kell fizetni.De pedig pénz nélkül nem lesz javulás.Erre néhányan kapásból rávágnátok,hogy így is eleget fizetünk miért nem osszák el jobban a befolyt pénzt,nah erre nemtok mit mondani ,mert valszeg tényleg el lehetne osztani jobban,kérdés ,hogy mire lenne elég.De pl ez is csak feltételezés,látni kéne a teljes költségvetést, hogy valami fogalmunk legyen róla,lehet valahol fent van.(nah ez nem lett olyan rövid, mint amilyenre akartam )

    Nekem ez a véleményem.
  • kjasfhasdfasd
    #36
    Sajna csak ezt találtam.

    "Az egyetlen dolog, ami szükséges a Gonosz diadalához, hogy a jó emberek ne tegyenek ellene semmit." (Edmund Burke)

    Egyébbként meg nincs kormányunk, csak kú*mányunk.
  • szivar
    #35
    Ezért nem kormányt írtam. Ugyanis az ellenzék zsebe környékén is érdekes dolgok játszódnak. Tisztelet annak az igen kevés kivételnek, akiknek még van gerincük és a társadalom érdekeit képviselik.

    A szólásszabadságról csak Szingapúr jut eszembe. Ha ott egy muzulmán szid egy hindit vagy egy keresztényt, akkor a muzulmánt fogják megbotozni&lesittelni, de ez fordítva is igaz. Igaz hogy ott nem demokrácia az államforma, de valahogy nem is az apartheid rendszer, mint ami Magyarország területén kialakult. Ott igazságosnak tartom ezen eljárást, a kvázi diktatúra ellenére is. Itt minálunk felé meg a békés kisebbség mehet százszámra üvöltözni valakinek a portája elé azzal a szlogennel hogy "Megölünk té géci!", s a rendőrség tojik az egészre. Hiszen nem folyt vér... De ha netán a fehérek csinálják ezt, akkor egy percen belül kiérnek. Ez a megkülönböztetés igaz a kurucra, a partizáninfóra és társaira. Mert szerintem nem csak a szélsőjobbos oldalakat kellene üldözni, hanem a szélsőbalosakat is, akik ugyanazt művelik mint a kuruc, csak pepitában. Ha már szólásszabadság, meg egyenlő bánásmód. Na, ami van az nem az.

    Ha aláírást gyűjtesz, akkor majd megmondja az OVB hogy miért is ellentétes annak az egymillió embernek az akarata az alkotmánnyal, a törvényekkel, a... A szakértők véleménye meg nem szokta érdekelni a politikusokat. Kivéve akkor ha nagyot kaszálhatnak. Lásd: M6. Sőt, megmondták már hogy nyugodtan ki lehet menni tüntetni is...

    A rokonosságos-ismerősséges dolgokkal kapcsolatban nem konkréten a parlamentre és társaira gondoltam, hanem a hatalmon lévőkre. Az a baj hogy a gazdaság és a 'politika' mára igencsak összefonódott. Érdemes megnézni hogy az elmúlt húsz évben kik is ültek a bársonyszékekben és ezeknek a szoros környezetében. Meglepő az összkép. Van aki feljebb, van aki lejjebb került, de a törzsgárda az még szinte mindig ugyanaz.

    A lemondás az nem azt jelenti hogy több százmillió forint eltűnése|elherdálása esetén felelősséggel tartozna a társadalom irányában. Vajha ki a felelős a vizitdíj-automatákért kifizetett összegért? Igen, a társadalom. Nem a politkusok, hanem a társadalom. Viszont K.János rokona legalább nagyot kaszált. Feltételezésem szerint.

    Mellesleg ami ebben az országban zajlik, az minden csak nem politika. Oszd meg és uralkodj.

    Nem szentírás azt mit leírtam, de én ezt erősen így látom.
  • uniu
    #34
    Legy eros, de te vagy az aki at van verve....
    A portalt meg az olvassa aki akarja, akinek nem tetszik az nem olvassa. Azzal, hogy tiltani akarjak, joval tobbrol van itt szo.
    De igazabol nem is baj, ugyanis a tiltasok nelkul fele ennyi ember nem tudna az oldalrol. Szilvasy es Draskovics a 2 legolcsobban dolgozo reklamember :))
  • Sanyix
    #33
    A történelemben mindig a vesztes a gonosz, a rossz. A nyertes meg a szép jó igazságos, ugyanis a nyertesek írják a történelmet... evvan
  • uniu
    #32
    Erdekes, hogy a #21-es hozzaszolas utan hogy elkussoltak a Gyurcsany fanok...
    Pedig azon a szorolapon nem is volt feltuntetve, hogy: "Nem lesz vizitdijj!", "Nem tesszuk tonkre a korhazakat!" Az sem volt rajta, hogy ezekkel azt akarjak elerni, hogy mikor magankezbe adjak az egeszsegugyet mar ne maradjon sok olyan ember aki rontja a profitot... Ha valaki reflexbol mondana erre valamu agymosott szoveget, javaslom a #21-ben levo kep megtekinteset ill. a mostani allapotokat atgondolni ujra...es ujra.
    Nincs diktatura ? Mi volt a vad kommunizmus idejen, ha valaki olyan anyagot jelentetett meg(ha egyaltalan sikerult neki) ami kicsit is biralta az akkori rezsimet ? Ugyan az mint most: kirugtak, meghurcoltak. Lasd itt:
    A Morickas kepregeny
    Ill van egy erdekes cikk a (sok sok kozul) melyben igen erdekes, mediaban nem halott hir van:
    APEH eljaras Kolompar Orban ellen
    Nos, ha a ciganyok "legjobbika" ilyen, milyen lehet a tobbi ???????
  • JL666
    #31
    "aki megvezethető azt át is verik (lásd Hitler és az akkori németek) a hülyeségeikkel"

    Akkor téged sikerült, szerintem a neved kisbetűvel van írva a személyidbe, ami remélem nem magyar. Ja télnyleg jól megvezette Hitler a németeket. Elfoglalták egész Európát a 2. vh-ban. Jól megszívták szegény németek mikor a nagypofájú franciákat pár nap alatt elfoglalták stb.

    Szerinted miért harcolnak az izraeliek és a palesztinok?! Szerited miért harcoltak az akkor jugoszláviában, szerinted miért volt brit-falklandi háború?!
  • endrev
    #30
    Ezt egy órája kaptam e-mailben. Gondoltam bemásolom, hogy kicsit egyenlőbb legyenek már a sorok:

    A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kuruc.info honlap működtetése ellen – fenyegetőzik a Kádár-rezsim egykori KISZ-vezetője, Szilvásy György, a választási csalással hatalomra került Gyurcsány-diktatúra polgári "nemzetbiztonsági" szolgálatok irányításáért felelős minisztere. Hogy egy egész életében jogtipró, totalitárius diktatúrát működtető alak miként veheti szájára a törvényesség és jogsértés szavakat? Mindez csak azt bizonyítja, hogy nem történt rendszerváltás 1990-ben.

    Szilvásy ismét szájba vizeli a valóságot

    Közleményében a diktatúrát 1990 előtt is működtető miniszter elvtárs azt hazudja: az újra megjelent kuruc.info „nem változott, tartalma továbbra is kihívóan jogsértő" (valójában a választási csaló, tömegbe lövető, magyarokat terrorizáló, köztörvényes cselekmények tömegét elkövető Gyurcsány-rezsim a kihívóan jogsértő - a szerk.), „változatlanul jogsértő cselekedetekre, erőszakos, alkotmányellenes, rasszista akciókra (hazugság: erőszakos, alkotmányellenes akciókat a faji alapon működő, cionista tolvajkormány valósít meg, a gumigolyóval történő sortűztől kezdve a magyar állampolgárok törvénytelen, politikai alapú zaklatásáig és megfigyeléséig - a szerk.),közszereplők személyiségi jogainak megsértésére buzdít" (magyarok millióinak alapvető jogait a rezsim sérti meg nap mint nap, amikor a cigánybűnözést, rablást, betörést, magyarellenes fizikai terrort támogatja, a nemzeti vagyont kiárusítja, a lopott színesfémekkel való kereskedelmet eltűri vagy érintett benne, iskolákat, kórházakat számol fel vagy tönkretesz, ezermilliárdokat folyósít etnikai alapon cigánysegélyekre, az izraeli és amerikai gyarmatosítást minden eszközzel elősegíti, a magyar cégekkel szemben a multikat támogatja, a magyar honvédséget szétveri, illetve miniatűr Izraelt és az USA-t szolgáló zsoldocsapattá zülleszti, az elcsatolt területeken élő magyarokat elárulja, a gyülekezési, sajtó- és szólásszabadságot korlátozza, és lapok betiltására törekszik, a magyarellenes, cionista-rasszista médiát anyagilag és erkölcsileg támogatja, a homoszexualitást és drogfogyasztást propagálja és anyagilag támogatja, a magyar családokat minden eszközzel bomlasztja stb. - a szerk.)

    Gyuri merényletekről is hazudik

    „Mint korábban, most is világossá akarom tenni: a Magyar Köztársaság más szerveivel együtt, velük karöltve az NBH továbbra is minden rendelkezésre álló törvényes eszközzel határozottan fellép a kuruc.info ellen. Ez nemcsak joga, hanem a nemzetbiztonsági törvény értelmében feltétlen kötelessége is" – hazudta az alkotmánysértő miniszter. Hozzátette: „a gyűlöletet, a jogellenes cselekedeteket hirdetők nem takarózhatnak a sajtószabadsággal, mert ez a jog nem illeti meg azokat, akik megfélemlítő akciókat, sőt merényleteket is lehetségesnek tartanak, akik el akarják lehetetleníteni az állami szervek működését, továbbá napról napra megsértik a magyar állampolgárok alapvető személyiségi jogait". (A valóság ennek szöges ellentéte, nem véletlen, hogy Szilvásy elvtárs egy fia bizonyítékkal nem szolgál, mivel ilyen nem létezik. Merényleteket, tömegbelövetést, fizikai terrort épp ő és bandája alkalmaz a nemzet ellen. Gyilkosságra, fizikai erőszakra, népirtásra a sajtóban is a balliberálisok hívtak fel nem egyszer, a Tilos Rádiótól a régi Magyar Hírlapon át a "Nácivadászokig" és Frei Tamásig, ahogy a vérrasszista vélemények is a magyarországi zsidó gyűlöletsajtóban és annak képviselőitől jellemzőek, elég Darányi András magyarokhoz címzett, "Kihaló faj vagytok" kijelentésére utalni. Az amerikaiak elég buták, miniszter elvtárs, de Kuruc.info-s terrorfenyegetést te is csak úgy tudsz nekik felmutatni, ha hamis fordításokkal házalsz az USA-ban. Ahol mellesleg a Kuruc.info-nál sokkal keményebb weblapok sokasága működik- a szerk.)

    A miniszter kétséges állítása szerint a kuruc.info július 5-i leállítását „a hazai kormányzati szervek, az amerikai szervek, magyar és amerikai "demokratikus jogvédő" szervezetek együtt érték el, ami jelentős siker volt", és a jövőben is fellépnek a honlap működtetése ellen. (Mi viszont úgy tudjuk, az akciót portálunk ellen magyarországi és amerikai zsidó szervezetek és politikusok hajtották végre fenyegetés eszközével, tehát az elejétől végéig törvénytelenül. A szeptemberben kezdődő San Francisco-i bírósági eljárásban, amelyet egy amerikai magyar hazafi kezdeményezett Drazséék ellen, mindez kiderülhet - a szerk.)

    Ugyanezt ígérte csütörtökön Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is a kormányszóvivői tájékoztatón. Draskovics Tibor is sikeresnek nevezte, hogy egy ideig nem üzemelhetett a kuruc.info honlap. A szélsőséges eszméket hirdető portál néhány napja újra elérhető. Az MTI úgy tudja, hogy a honlapot ismét egy amerikai szerverről, a New Jersey állambeli Cliftonból működtetik.
  • Narxis
    #29
    Nekem az volt a legszembetűnőbb, hogy sikerült egy olyan kormányszóvivő nőt munkába állítani akinél nem azt nézem, hogy mit mond hanem, hogy milyen jól mondja... :D Summa summarum elég jó bula. :D
  • bbandika
    #28
    Lekapcsolni....? Minek... erre a pár napra...ami ezeknek van ;)
  • Kornan
    #27
    Hát ha ez mind igaz lenne,akkor lehet ,hogy egyetértenék a maffiakormánnyal.Egy része igaz szerintem ,de azért van benne ellenzéki propaganda vagy feltételezéseken alapuló állítás.Pl sikkasztások,csalások vannak ,de nem biztos ,hogy mind a kormányhoz köthető,esetleg nem az egész kormányhoz.A szólásszabadságot mindenhol korlátozzák,ha az egyes embereket és népcsoportokat alapvetően sért.Ez egy bizonyos pontig ok,hogy mi ez a pont azt mindenki döntse el maga. Pl csinálok egy honlapot,hogy xy egy mocsk*s szem*tl*da,b*zi,pedig csak megharagudtam rá ,akkor azt szerintem úgy helyénvaló ha megszüntetik.
    Beleszólásod meg szerintem van,csak nem könnyű véghezvinni.Pl ha aláírást gyűjtesz valamilyen kérdésben ,akkor elvileg érvényesítheted az akaratodat,vagy szakértőnek tanulsz és reménykedsz ,hogy figyelembe vesznek,stb....Az első pontodra nem tudok mit mondani,mert nem tudom ki kinek a rokona és ismerőse,de szerintem pl ez erősen feltételezésen alapul,ami attól még lehet igaz.A felelősségvonás is szerintem csak részben lehet igaz,mert nem egyszer kellett lemondania néhány közszereplőnek.
    De ez csak a véleményem volt,nem vagyok 100% benne ,hogy igazam van és szerintem csak nagyon kevés(túl kevés) ember lehet 100% biztos ha magyar politikáról van szó.És itt jön képbe az idézeted első mondata,ami természetesen nem igaz minden esetben,de ide pont passzol.Sok minden amit mondasz szerintem nem tény,de talán egy része igaz.
  • kjasfhasdfasd
    #26

    Valahogy így?
  • szivar
    #25
    Maffiakormány:
    -Ugyanazon személyek (neadjisten közeli rokonok, ismerősök) vannak|voltak hatalmon, az elmúlt húsz év folyamán. Maximum csak a kormány változik, de a módszerek nem igazán.
    -Kell fizetni nem kevés adót, amelyet ha kell, akkor erőszakkal és 'megfélemlítéssel' behajtanak - kivéve ha bratyiról van szó.
    -Milliárdos sikkasztások, kenőpénzek, lobby.
    -A teljes politikai 'elit' felette érzi magát a törvényeknek, s ráadásul joggal. Felelősségre nem hívhatóak, vissza nem hívhatóak - a törvény betűi szerint. Amennyiben nem a törvény betűi szerint járnak el az elégedetlenkedők, akkor az megtorlást von maga után. Amennyiben véletlenül a törvény szerint sikerülne ez, akkor érdekes módon megváltozik az adott törvény.
    -Az állampolgároknak beleszólásuk nincsen a döntésekbe, maximum csak négyévente választhatnának arról hogy ki is legyen hatalom a 'bejáratot' brigádból. De ezt szokás szerint el szokás csalni, szinte bármi áron.
    -A demokrácia védelmében erősen korlátozzák a személyes és szólásszabadságot.

    Ez a felsorolás a teljesség igénye nélkül készült. De úgy sejtem hogy érthető a párhuzam a maffia módszerei és a jelenlegi elit között.
  • kjasfhasdfasd
    #24
    Divide et impera. Aztán a nevető harmadik.
  • Kornan
    #23
    Egyáltalán miért van szükség oldalakra,miért nem lehet mindig csupán ésszerűségre alapozni a döntéseket,amiket szakértők hoznának meg.
  • Kornan
    #22
    Jó kis reklámot csinálnak ennek az oldalnak.Szerintem ezzel csak növekedik a lapot látogatók száma.Én pl nem nagyon szoktam olvasgatni,néha megnézem,pl ha cikkeznek róla.Az a véleményem ,hogy nagyon elferdítik a dolgokat.Viszont más dolgokat meg pont ,hogy kimondanak ,amit meg máshol ferdítenek el vagy elhallgatnak.A hírek manapság nagyban függenek attól ,hogy milyen beállítottságú az aki írja őket,többnyire.Nehéz megtudni mi is valójában az igazság.Jah és még szerintem felelőtlenül cikkeznek olyanokról is,amiknek nincs alapjuk,ha az az érdekeiket szolgálja,aztán vagy bejön vagy nem,legtöbb embert nem érdekli.

    Politikai helyzethez:Az egész politikai bagázsnak sikerült elég nagy bizonytalanságot elhinteni a magyar emberek és néhány befektető körében.A felmérések is azt mutatják,hogy mostanában elég nagy lett a pesszimisták aránya itthon.Szerintem mindkét oldal felelős ezért,jó lenne már mást irányt venni és nem egymás ellen harcolni,amíg tönkremegy minden.Már én sem tudom kinek higgyek,ha politikáról van szó.Valóban "maffia" a kormány vagy csak szimplán hozzá nem értő, esetleg egyik sem,részben vagy egészben?Gondolom sokan egyből rávágnák ,hogy az első,de mitől vagytok ilyen biztosak benne?
  • kjasfhasdfasd
    #21
    Bikini
    A szabadság rabszolgái

    Utolért minket az ezredvég,
    Túl vagyok mindenen, mi jöhet még?
    Mintha a cél csak az volna,
    Ki jut előbb a pokolra.

    Kőkorszak ez itt, nem a jövő,
    Múlik az idő, az emberölő.
    Bennem a remény hamuvá lett,
    Pörög az élet, mint az orosz rulett.

    Rabszolgák, rabszolgáljatok!
    Rabszolgák, meg ne álljatok!
    Rabszolgák - szolgáljatok!

    Magamért jöttem vissza, nem titok,
    Megtanulom tőled, amit nem tudok.
    Kivárom az időt és olyan leszek,
    Hogy drágán adok és olcsón veszek.

    Sok beszédnek sok az alja,
    Csak az nem érti, aki nem akarja.
    Tízmilliónyi Isaura
    Legyen már végre a maga ura!

    Rabszolgák, rabszolgáljatok!
    Rabszolgák, meg ne álljatok!
    Rabszolgák - szolgáljatok!

  • duke
    #20
    "szerintem nem nevezhető maffiakormánynak, mert mindent demokratikusan csinálnak, pl.:ezért nem tudtak lenyulni minket"

    Azert szerintem a forradalom 50.evfordulojan tartott megemelekezesen resztvevo felvonulok koze lovetni,pusztan hatalmi gogbol,az nem volt teljesen demokratikus lepese az ugynezett "kormanynak".
  • duke
    #19
    Nem szeretem a kurucinfot,abszulut ellene vagyok a gyuloletkeltes minden formajanak,de legalabb annyira elitelem a ilyen torvenytelen uldozest,amit az ugynezett "kormany" folytat ellenuk.Es raadasul pont az ellenkezojet erik el,eddig nem igen nezegettem ezt az oldalt,de igy mar kezd erdekes lenni.A mafia kormany elnevezessel egyetertek,szerintem a orszag jelenlegi allapotat ugy lehetne jellemezni,hogy az orszag idegen megszallas alatt all.Egyszeruen nemzetkozi bunszervezetek foglaltak el a orszagot,aminek ez a gyurcsany a vezetoje.
  • Vorpal
    #18
    Azt szeretem a hülyeségben, hogy roppaantul nem konzekvens - amire felépitenél egy vonalat a témában - bejön és elejti hogy nincs szólásszabadság.

    Ja - nincs - nagyon okos.
  • Arnoux
    #17
    Ugyan az van itt is mint Kínában! Nincs szólásszabadság!
  • Rexhawk
    #16
    szerintem nem nevezhető maffiakormánynak, mert mindent demokratikusan csinálnak, pl.:ezért nem tudtak lenyulni minket tandíjjal, vizitdijjal,meg napi dijjal... ha nem lenne demokrácia,most most fizethetnénk az ezreket,ugyhogy szerintem nektek nincs rálátásotok a dolgokra :)
    a portált meg nincs értelme mert aki megvezethető azt át is verik (lásd Hitler és az akkori németek) a hülyeségeikkel
  • Vorpal
    #15
    A Fidesz meg egyenrangú pl. mi?
  • rigidus
    #14
    A vilagon minden kormany kozremukodik kisebb-nagyobb szervezett bunozesben a kulonbseg pedig az arnyalatokban van.
  • Sanyix
    #13
    Én is bűnözőknek tartom a kormányt, pedig én itt vagyok Magyarországon ítt húzzák le a fizetésem több mint 60%-át(igen, járulékok és az áfa után ennyit húznak le) xy rendezvény "ingyenességét" tegyék lehetővé, és hogy táplálják a sok "elnyomott" familiárisan hiperpigmentált egyént, meg hogy csak úgy zsebre tegyék, vagy elcsesszék pl a homik kötekedő randalírozásának védelmére, vagy a "terror" elleni védelemre.
    De nem maffiakormánynak tartom, mert az olasz maffiában legalábbis, vannak szabályok van, és van némi tisztesség, a kormányunkban meg egyik sincs.
  • pepe792
    #12
    az oldal most is megy, ugyhogy nagy eredmény volt lekapcsolni az amerikai szervert...
  • Tetsuo
    #11
    Te el vagy tevedve..
    Mindenki azt gondolja errol a kormanyrol -kiveve a fanatikus gyurcsanyhivoket ill idiotakat- hiszen mar kendozetlenul azt csinalnak amit akarnak. Ezt az orszagon kivul es bellul is latni. Nem ertem miert csak a kinnteloket hoztad fel.. LOL
    A nyomort es a lejtonlefelecsuszast azt otthon erezni leginkabb.
  • torcipepe
    #10
    amúgy kb 2-3 napja írták itt az SG-n, hogy 2 szerverről megy az oldal, egy az USA-ban és egy Japánban. szóval kurrvára semmire nem mennek már az amerikai kapcsolataikkal. Japán meg remélhetőleg nem fogja engedni.
    aztán meg néhányan a betiltásért küzdők közül sem rendelkeznek 8 általánosnál többel, mert irtózatos fogalmi zavaraik vannak. ezt abból gondolom, hogy antiszemitának (zsidóellenes) bélyegezték az oldalt, pedig talán ők az egyetlen kisebbség, akik nem szerepelnek az oldalon.
  • immovable
    #9
    lol
    pihennnyééé
  • szivar
    #8
    Bár a kuruc stílusa nem kevéssé irritáló, de onnan legalább olyan semmiség híreket is megtudni, amiről a 'hivatalos' médiumok mélyen kussolnak hogy elkerüljék a rasszizmus illetve az antiszemitizmus vádját. Bár eléggé sajnálatos az ha pl. eltűnik egy kilométer fesz. alatt lévő kábel, akkor menten a színes fémtolvajokat okolják érte a kurucon és nem az ismeretlen elkövetőket...

    Azonkívül akik azt merészelik mondani hogy a jelenlegi politikai elit nem maffiamódszerekkel dolgozik, akkor az vagy hazudik, vagy csak szimplán tudatlan ezen a téren.