Citrom ízű banán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
most ezt megspékelik azzal, hogy teljesen guszta lesz a zöldség/gyümi így még a zöldségesnél el tudnak adni neked mindenféle alacsony tápértékû sz@rt.
hajrá termék értékesítõk, hajrá fogyasztók!
tényleg nem erre kéne pazarolniuk az idejüket a tudósoknak ^^ ha citrom kell majd azt veszek...
1. Ettol meg nem jott meg a kedvem copy/paste-eljek.
2. Nem ismerem a magyar billentyuzet kiosztast.
3. Mozgaskorlatozott vagyok. Egyelore az is csoda, hogy ket ceruzaveggel vagy vastag kesztyukben tudok gepelni, hat meg ha buveszkednem is kene... <#smile>#smile>
> de biztos vagyok benne ,hogy vannak kifinomultabb módszerek is.
Persze, magyar billentyuzet de felenk nem lehet kapni. <#wink>#wink>
Egyebkent Alt+Num. billentyuzettel lehet de minden ekezetes betuhoz haromszor annyit kellene gepelni.
Darth: Amúgy nem uncsi még ez a helyesírás doktorosdi? 😊 Biztos szerettek kötekedni.
Témához az értelmes hsz-em: <#wilting>#wilting>
Aztán valaki poénból kifejleszt valami szar vagy hányás ízût és a többi közé keveri,amúgy a harry potterbõl a minden ízû cukorka jutott eszembe errõl a cikkrõl. Lassan valóság lesz. <#finom>#finom>
Szal egy pár hete errõl beszélgettünk és azt állította, hogy tudnak mit kezdeni a rákkal mert van rá "valami kis okosság" csak nem mindegy ki és mennyiért gyógyulhat meg... sajnos ez a nagy büdös helyzet...
Amúgy az eper izû banán még egy érdekes dolog, de szerintem mindenféle ilyen kvázi-mesterséges illatokat és ízeket is kialakítanak majd.
Az ugyanis biztos, hogy akármilyen illatot elõ tudnak állítani, amit aztán bármilyen szántóföldre kipermetezhetnek, hogy asszonygya "környezet barát kártevõ szabályozáshoz" felhasználják. De ha pl. ki akarnak jönni a piacra egy eperízû és illatú banánnal, vagy rózsa illatú sárgadinnyével,......amit persze csak az adott cég termelhetne,......, hatalmasat kaszálhatna......!
A Bill Gates (hivatalos nevén William Henry Gates III) vagyona gyenge kódispénz lenne az így kereshetõ pénzhez képest!
http://www.tradeximp.com/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"környezet barát kártevõ szabályozáshoz".
Nem vagyok biztos, hogy pontosan hogyan kéne írni, de tuti nem a fenti módon. Mondjuk: környezetbarát kártevõ-szabályozáshoz
Na jó, most csak szõrszálakat hasogattam.
Nem lenne egyszerûbb kipermetezni ezeket az aromás szénhidrogéneket, amiket ezek az enzimek szintetizálnak?
Az aromás szénhidrogéneket (eper, banán, akármi íz) már évtizedek óta nagymennyiségben elállítja szeretett vegyiparunk, mondjuk kõolajból, vagy valamilyen kátrányból. Rossznyelvek szerint hatékonyan hozzájárulnak egészségi állapotunk romlásához is, de ez máskérdés!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB