18
  • Charybdis
    Elővettem ma az IE7-et, mert volt egy hülye oldal amit csak IE-val ment.

Aztán elcsodálkoztam, hogy www nélkül nem lehet webcímeket beírni, mert egyből az MSN keresés jön be. Ez így 2008-ban elég gáz. Na mind1, remélem legközelebb csa jövőre kell újra elővennem ezt a böngészőnek nevezett micsodát.
  • endrev
    Én sem értem. A Private Browsing már a Firefox 1.5-től működik. Ha nem korábbi verziótól.
  • gopher
    Azokkal az oldalakkal mivan, ahol be kell jelentkezni és cookie-ban tárolódik a session id? Mert mondjuk én "Private browsing" mellett szeretnék oldalakra belépni :) Ha ezt megoldották, akkor tényleg új dologról lehet szó (bár lehet, hogy csak megadtak cookie name filter-eket :)
  • vajon kiki
    FF>

Tools>Options>Privacy> Accept Cookies ... ! NO Cookies !

Tools>Options>Privacy> Keep my history for at least 0 days !

Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>0 megabyte !

Miről hablatyolnak már megint ezek az okostojások ????

Azt hiszik ők találták fel a spanyolviaszt??

Még a Private browsing kifejezés sem tőlük származik, hanem a Safari böngészőből, amely már hónapokkal ezelelőtt is ott virított a gyengébbek kedvéért !
  • Xmas76
    Egyébként én Microsoft tekintetében nem "Private" témában reménykednék, hanem "Pirate" témában gyanakodnék.
  • Yv@n
    "FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat"

Ctrl+Shift+Del, vagy Tools -> Clear Private Data. Nekem eléggé azonnalinak tűnik.
  • gam87
    Igazad van, csak egyes flamerek szeretik rögtön fikázni MS-ot, akármit csinál. FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat, csak kilépéskor. Mondhatni IE8 "élőben" fogja utánunk eltüntetni a nyomokat.
  • scooterbr
    Ez mind szép és jó, de olvassátok el mit is akarnak megvalósítani. És ezt a FF tényleg nem tudja még.
  • gam87
    Firefox 3: Beállítások -> Adatvédelem -> Személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor: Böngészés előzményei, Letöltési előzmények, Mentett űrlapadatok és keresési előzmények, Gyorsítótár, Sütik, Kapcsolat nélküli webhelyadatok, Jelszókezelő, Hitelesített munkamenetek. Ezt mind képes törölni pluginek nélkül csak egy pipa kérdése az egész.
  • Turdus
    "A készülő új böngésző többek között a Firefox 3-ból kimaradt funkciót is támogatni fogja, mégpedig a gyorsítótár, az előzmények és egyéb elmentett adatok törlésével, illetve letiltásával."

Nekem ezt simán csinálja az FF3 Linux és MacOSX alatt is, mindenféle plugin nélkül... Preferences/Privacy
    És a Safari is igen régóta tudja már...
  • Xmas76
    Mivel többen is említették, hogy már korábban is létezett a dolog, így a szabadalmi bejegyzés úgysem fog sikerülni. Ha mégis, megtámadható bírósági úton, és fizethet licencet a Microsoft.

Bár a legvalószínűbb, hogy felvásárolja az összes előzmény fejlesztőt, és létrehozza magának a szabadalmat. Hurrá! Éljenek a jogászok!
  • arty
    a Te IE7esedban van valami plugin, ami igy elhülyitett?
  • Ajnasz
    Eh, azonnal szabadalmaztatnak... Eljen a mindenki szamara elerheto tudas mely ezaltal elosegiti a fejlodest.
  • sh4d0w808
    Ehh... Redmondban már megint feltalálták a spanyolviaszt. Van olyan böngésző - Browzar - ami már igen régóta tudja ezt...
  • TAJ86
    *és kinek/minek a segítségével...
  • TAJ86
    Csecsemő korodban is tudtál szarni, csak nem mindegy, hogy hova.
  • haxy27
    A firefox jelenleg is pluginel tudja ezt a funkciót!

Az IE7 is tudja ha azt nézük, szintén pluginel. IE7Pro nak hívják. Sőt sok minden mást is tud és lazán lepisálja az ff-t.
    De ettől függetlenül nem része ez a kiegészítő.

Tipikus hozzászólás hogy ez meg az már ekkor meg akkor tudta, ezt meg azt.
  • Chris05
    Már a Firefox 2 is tudta a gyorsítótárak és az előzmények törlését akár kilépéskor is kérdés nélkül.