18
-
Charybdis #18 Elővettem ma az IE7-et, mert volt egy hülye oldal amit csak IE-val ment.
Aztán elcsodálkoztam, hogy www nélkül nem lehet webcímeket beírni, mert egyből az MSN keresés jön be. Ez így 2008-ban elég gáz. Na mind1, remélem legközelebb csa jövőre kell újra elővennem ezt a böngészőnek nevezett micsodát. -
endrev #17 Én sem értem. A Private Browsing már a Firefox 1.5-től működik. Ha nem korábbi verziótól. -
gopher #16 Azokkal az oldalakkal mivan, ahol be kell jelentkezni és cookie-ban tárolódik a session id? Mert mondjuk én "Private browsing" mellett szeretnék oldalakra belépni :) Ha ezt megoldották, akkor tényleg új dologról lehet szó (bár lehet, hogy csak megadtak cookie name filter-eket :) -
#15 FF>
Tools>Options>Privacy> Accept Cookies ... ! NO Cookies !
Tools>Options>Privacy> Keep my history for at least 0 days !
Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>0 megabyte !
Miről hablatyolnak már megint ezek az okostojások ????
Azt hiszik ők találták fel a spanyolviaszt??
Még a Private browsing kifejezés sem tőlük származik, hanem a Safari böngészőből, amely már hónapokkal ezelelőtt is ott virított a gyengébbek kedvéért ! -
Xmas76 #14 Egyébként én Microsoft tekintetében nem "Private" témában reménykednék, hanem "Pirate" témában gyanakodnék. -
Yv@n #13 "FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat"
Ctrl+Shift+Del, vagy Tools -> Clear Private Data. Nekem eléggé azonnalinak tűnik. -
gam87 #12 Igazad van, csak egyes flamerek szeretik rögtön fikázni MS-ot, akármit csinál. FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat, csak kilépéskor. Mondhatni IE8 "élőben" fogja utánunk eltüntetni a nyomokat. -
scooterbr #11 Ez mind szép és jó, de olvassátok el mit is akarnak megvalósítani. És ezt a FF tényleg nem tudja még. -
gam87 #10 Firefox 3: Beállítások -> Adatvédelem -> Személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor: Böngészés előzményei, Letöltési előzmények, Mentett űrlapadatok és keresési előzmények, Gyorsítótár, Sütik, Kapcsolat nélküli webhelyadatok, Jelszókezelő, Hitelesített munkamenetek. Ezt mind képes törölni pluginek nélkül csak egy pipa kérdése az egész. -
Turdus #9 "A készülő új böngésző többek között a Firefox 3-ból kimaradt funkciót is támogatni fogja, mégpedig a gyorsítótár, az előzmények és egyéb elmentett adatok törlésével, illetve letiltásával."
Nekem ezt simán csinálja az FF3 Linux és MacOSX alatt is, mindenféle plugin nélkül... Preferences/Privacy
És a Safari is igen régóta tudja már... -
Xmas76 #8 Mivel többen is említették, hogy már korábban is létezett a dolog, így a szabadalmi bejegyzés úgysem fog sikerülni. Ha mégis, megtámadható bírósági úton, és fizethet licencet a Microsoft.
Bár a legvalószínűbb, hogy felvásárolja az összes előzmény fejlesztőt, és létrehozza magának a szabadalmat. Hurrá! Éljenek a jogászok! -
#7 a Te IE7esedban van valami plugin, ami igy elhülyitett? -
Ajnasz #6 Eh, azonnal szabadalmaztatnak... Eljen a mindenki szamara elerheto tudas mely ezaltal elosegiti a fejlodest. -
sh4d0w808 #5 Ehh... Redmondban már megint feltalálták a spanyolviaszt. Van olyan böngésző - Browzar - ami már igen régóta tudja ezt... -
TAJ86 #4 *és kinek/minek a segítségével... -
TAJ86 #3 Csecsemő korodban is tudtál szarni, csak nem mindegy, hogy hova. -
haxy27 #2 A firefox jelenleg is pluginel tudja ezt a funkciót!
Az IE7 is tudja ha azt nézük, szintén pluginel. IE7Pro nak hívják. Sőt sok minden mást is tud és lazán lepisálja az ff-t.
De ettől függetlenül nem része ez a kiegészítő.
Tipikus hozzászólás hogy ez meg az már ekkor meg akkor tudta, ezt meg azt. -
Chris05 #1 Már a Firefox 2 is tudta a gyorsítótárak és az előzmények törlését akár kilépéskor is kérdés nélkül.