Private Browsing az Internet Explorer 8-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõvettem ma az IE7-et, mert volt egy hülye oldal amit csak IE-val ment.
Aztán elcsodálkoztam, hogy www nélkül nem lehet webcímeket beírni, mert egybõl az MSN keresés jön be. Ez így 2008-ban elég gáz. Na mind1, remélem legközelebb csa jövõre kell újra elõvennem ezt a böngészõnek nevezett micsodát.
Aztán elcsodálkoztam, hogy www nélkül nem lehet webcímeket beírni, mert egybõl az MSN keresés jön be. Ez így 2008-ban elég gáz. Na mind1, remélem legközelebb csa jövõre kell újra elõvennem ezt a böngészõnek nevezett micsodát.
Én sem értem. A Private Browsing már a Firefox 1.5-tõl mûködik. Ha nem korábbi verziótól.
Azokkal az oldalakkal mivan, ahol be kell jelentkezni és cookie-ban tárolódik a session id? Mert mondjuk én "Private browsing" mellett szeretnék oldalakra belépni :) Ha ezt megoldották, akkor tényleg új dologról lehet szó (bár lehet, hogy csak megadtak cookie name filter-eket :)
FF>
Tools>Options>Privacy> Accept Cookies ... ! NO Cookies !
Tools>Options>Privacy> Keep my history for at least 0 days !
Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>0 megabyte !
Mirõl hablatyolnak már megint ezek az okostojások ????
Azt hiszik õk találták fel a spanyolviaszt??
Még a Private browsing kifejezés sem tõlük származik, hanem a Safari böngészõbõl, amely már hónapokkal ezelelõtt is ott virított a gyengébbek kedvéért !
Tools>Options>Privacy> Accept Cookies ... ! NO Cookies !
Tools>Options>Privacy> Keep my history for at least 0 days !
Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>0 megabyte !
Mirõl hablatyolnak már megint ezek az okostojások ????
Azt hiszik õk találták fel a spanyolviaszt??
Még a Private browsing kifejezés sem tõlük származik, hanem a Safari böngészõbõl, amely már hónapokkal ezelelõtt is ott virított a gyengébbek kedvéért !
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Egyébként én Microsoft tekintetében nem "Private" témában reménykednék, hanem "Pirate" témában gyanakodnék.
"FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat"
Ctrl+Shift+Del, vagy Tools -> Clear Private Data. Nekem eléggé azonnalinak tûnik.
Ctrl+Shift+Del, vagy Tools -> Clear Private Data. Nekem eléggé azonnalinak tûnik.
Igazad van, csak egyes flamerek szeretik rögtön fikázni MS-ot, akármit csinál. FF AZONNAL NEM tud eltünetni nyomokat, csak kilépéskor. Mondhatni IE8 "élõben" fogja utánunk eltüntetni a nyomokat.
Ez mind szép és jó, de olvassátok el mit is akarnak megvalósítani. És ezt a FF tényleg nem tudja még.
Firefox 3: Beállítások -> Adatvédelem -> Személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor: Böngészés elõzményei, Letöltési elõzmények, Mentett ûrlapadatok és keresési elõzmények, Gyorsítótár, Sütik, Kapcsolat nélküli webhelyadatok, Jelszókezelõ, Hitelesített munkamenetek. Ezt mind képes törölni pluginek nélkül csak egy pipa kérdése az egész.
"A készülõ új böngészõ többek között a Firefox 3-ból kimaradt funkciót is támogatni fogja, mégpedig a gyorsítótár, az elõzmények és egyéb elmentett adatok törlésével, illetve letiltásával."
Nekem ezt simán csinálja az FF3 Linux és MacOSX alatt is, mindenféle plugin nélkül... Preferences/Privacy
És a Safari is igen régóta tudja már...
Nekem ezt simán csinálja az FF3 Linux és MacOSX alatt is, mindenféle plugin nélkül... Preferences/Privacy
És a Safari is igen régóta tudja már...
Mivel többen is említették, hogy már korábban is létezett a dolog, így a szabadalmi bejegyzés úgysem fog sikerülni. Ha mégis, megtámadható bírósági úton, és fizethet licencet a Microsoft.
Bár a legvalószínûbb, hogy felvásárolja az összes elõzmény fejlesztõt, és létrehozza magának a szabadalmat. Hurrá! Éljenek a jogászok!
Bár a legvalószínûbb, hogy felvásárolja az összes elõzmény fejlesztõt, és létrehozza magának a szabadalmat. Hurrá! Éljenek a jogászok!
Eh, azonnal szabadalmaztatnak... Eljen a mindenki szamara elerheto tudas mely ezaltal elosegiti a fejlodest.
Ehh... Redmondban már megint feltalálták a spanyolviaszt. Van olyan böngészõ - Browzar - ami már igen régóta tudja ezt...
*és kinek/minek a segítségével...
Csecsemõ korodban is tudtál szarni, csak nem mindegy, hogy hova.
A firefox jelenleg is pluginel tudja ezt a funkciót!
Az IE7 is tudja ha azt nézük, szintén pluginel. IE7Pro nak hívják. Sõt sok minden mást is tud és lazán lepisálja az ff-t.
De ettõl függetlenül nem része ez a kiegészítõ.
Tipikus hozzászólás hogy ez meg az már ekkor meg akkor tudta, ezt meg azt.
Az IE7 is tudja ha azt nézük, szintén pluginel. IE7Pro nak hívják. Sõt sok minden mást is tud és lazán lepisálja az ff-t.
De ettõl függetlenül nem része ez a kiegészítõ.
Tipikus hozzászólás hogy ez meg az már ekkor meg akkor tudta, ezt meg azt.
Már a Firefox 2 is tudta a gyorsítótárak és az elõzmények törlését akár kilépéskor is kérdés nélkül.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090