MotoGP \'08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam felteszek 1-2 kérdést a 360-as verzióról pár achievementtel kapcsolatban, erre a sok pöcs hülyegyerek itt sír, hogy nem megy neki a játék, mert kidobja az asztalra...
OMG
tudod mi a pc és a konzol között a különbség remélem..
Minden joh elindul a játék,de próbálok menni és csak nagyon lassan gyorsul
30ig gyorsan aztán épphogy elmegy 60-ig:SSS
Létszi help😞
Azt ne irja senki hogy vegyem meg a boltba mert nem éri meg😛
tuti hogy neked is van
úgyhogy szerintem jobb lesz ha csendben maradsz
Warez az ráadásul tiltott, csak Saját Fórumokban lehet beszélni róla.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ez egy konzolos fórum, ha nem tûnne fel neked. PC-s játékkal nem foglalkozunk!
Üdv
Vki adna nekem egy mûködõ Cracket? Mert az enyém folyton kiírja, hogy hibát észlelt, és leáll..:S
Köszi elõre is
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Van egy kis problémám a MOTOGP 08 játékkal,elindítom a játékot és elkezedek egy versenyt vagy karrier módot vagy gyakorlást kilép a játékból,miért van ez és ezt írja ki a Launcher exe fáj hibát észlelt ezért leáll!Ha valaki tudja a megoldást,hogy tudjak végre játszani a játékkal az irja meg nekem erre az e-mail címre:[email protected]
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Intel Core 2 Duo 3Ghz, 2 GB ram, NvidiaGforce 8800 512 mb?
A 125-t tesztelgetem, nagyon király a gém.
Agépemen simán fut. (P4 3.0 2GB ram x1650 Pro 256 MB.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
fail
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.