MotoGP \'08

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
vicc ez a fórum, ennyi szerencsétlen olvasni nem tudó embert...
gondoltam felteszek 1-2 kérdést a 360-as verzióról pár achievementtel kapcsolatban, erre a sok pöcs hülyegyerek itt sír, hogy nem megy neki a játék, mert kidobja az asztalra...

OMG

Ez nem PC fórum, ha nem konzol...
tudod mi a pc és a konzol között a különbség remélem..

jamesbond691
Hali! Tudtok arra valamit mondani, hogy elindítom a játékot, beállítom a motort és a többit, hogy hol akarok menni, indítanám a versenyt vagy idõmérõt tök mindegy, elsötétül a kép és exe hibára hivatkozva kidob a játék. Ez miért van? A segítséget elõre is köszönöm!

Szijjasztok létszi vki segítsen!
Minden joh elindul a játék,de próbálok menni és csak nagyon lassan gyorsul
30ig gyorsan aztán épphogy elmegy 60-ig:SSS
Létszi help😞
Azt ne irja senki hogy vegyem meg a boltba mert nem éri meg😛

meggabor09
tibor szerintem csendben legyél mert a világon szerintem max 1-2 ember van akinek tényleg nincs warez játéka
tuti hogy neked is van
úgyhogy szerintem jobb lesz ha csendben maradsz

bardocz
Oké,hogy pc-sek is járnak ide,és beszélnek a játékról,de azért olyan szintre ne süllyedjünk már,hogy egy konzolos topikban kérünk crack-et egy c-s játékhoz😊
Tibor
Eredetiben veszitek meg?
Warez az ráadásul tiltott, csak Saját Fórumokban lehet beszélni róla.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

meggabor09
több a PC-s mint a konzolos

meggabor09
én a MotoGP'08 feliratból játékra következtetek és nem arra hogy pontosan ez egy konzolos. De PC-sek is írnak ide jó?

pisztácia
Jó, pls tegyünk egy kivételt. Sztem itt PC-sek is vannak..

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Tibor
Szia!
Ez egy konzolos fórum, ha nem tûnne fel neked. PC-s játékkal nem foglalkozunk!
Üdv

pisztácia
Sziasztok!
Vki adna nekem egy mûködõ Cracket? Mert az enyém folyton kiírja, hogy hibát észlelt, és leáll..:S

Köszi elõre is

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

gercse
ahonnan nem szégyenled
(pl. torrent oldalak)

honnan szedhetem le ?
Ez nem pc topik kérdezd ott... nekünk fogalmunk sincs.. capis??😄

hát pedig jó lenne már játszani a játékkal!Pedig jó a számítógépem:Inter core 2 CPU 1,86GHz,1Gb ram,Nvidia Geforce 7600GT videókártya!Ezen menni-e kéne nem a játéknak???
Tibor
Nem tudjuk, de ez konzolos topik. Meg különben is warez eléggé tabu manapság.

Hello

Van egy kis problémám a MOTOGP 08 játékkal,elindítom a játékot és elkezedek egy versenyt vagy karrier módot vagy gyakorlást kilép a játékból,miért van ez és ezt írja ki a Launcher exe fáj hibát észlelt ezért leáll!Ha valaki tudja a megoldást,hogy tudjak végre játszani a játékkal az irja meg nekem erre az e-mail címre:[email protected]
Scania Dáci
üdv mki!tudna nekem vki segíteni abban h mi lehet a játékomnak a baja?elindítom a versenyt es 10 perc kell neki h legalább a 30at elérjék😄,nem akadozik meg semmi nem a konfig gyenge hozzá,hanem 1szerûen így mennek:/

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

meggabor09
lehet neten játszani valéahogy a játékkal?

bardocz
Np:-)
Ja, bocs!
bardocz
Jah,csak ez konzolos fórum<#bee1>
Amit én írtam az számítógép!
bardocz
Ez melyik konzol?
Hali! Szerintetek menne a gépemen?

Intel Core 2 Duo 3Ghz, 2 GB ram, NvidiaGforce 8800 512 mb?
Sikerült!!!!!!!!! Megoldottam a problémát!!!!!! 😄D
Hát letöltöttem de kidob és azt írja ki h a Launcher.exe hibát észlelt ezért leállt 😞
haverom letöltötte és oda adta😊
ez a game igen jó!!!

bardocz
13000HU platinum-ban,szerintem hugom megveszi majd😄
Eredetiben vagy úgy töltötted le? Csak mert kéne nekem is de nem találtam meg sehol 😞
Megjelent PC-re, nekem már meg is van.
A 125-t tesztelgetem, nagyon király a gém.
Agépemen simán fut. (P4 3.0 2GB ram x1650 Pro 256 MB.
Sland
Nem 3-án kellett volna kijönnie x360ra?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Új képek
Talma is látható 1-2 képen.
Nekem személyszerint nagyon odaütött, fõleg a vízes pálya!!!

Október eleje asszem

Forza Italia
Tudja valaki az Xboxos megjelenés dátumát??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tibor

Tibor

1. G. Talmacsi ottvan!!!! 😄
MotoGP 125cc video (xbox360 verzió):

125cc

rájöttem
meg ez amugy is konzolos topik nem PC-s <#idiota>
passatgt
elõzõ nem tetszett, nem tudtam padlógázon ráfordulni célegyenesre<#idiota>

sorry
toysoldier
ez konzol, az pc

fail

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gercse
4et vissza...

gercse
😄 ahogy gondolod, nekem ps2-m van(meg persze amirõl írok, de azon felejtõs játszanom), graf nem a legjobb, de elvagyok vele, meg amennyit játszom...nyaranta jut rá idõ csak, de ezt nem fogom hanyagolni ha kijön

SitatiS
Meg is õrülök,ha a PC verzióban nem lesz 125ccm.<#vigyor5>

Let the good times roll.

Oldal 1 / 2Következő →