64
MotoGP \'08
-
#64 vicc ez a fórum, ennyi szerencsétlen olvasni nem tudó embert...
gondoltam felteszek 1-2 kérdést a 360-as verzióról pár achievementtel kapcsolatban, erre a sok pöcs hülyegyerek itt sír, hogy nem megy neki a játék, mert kidobja az asztalra...
OMG -
Norberto91 #63 Ez nem PC fórum, ha nem konzol...
tudod mi a pc és a konzol között a különbség remélem.. -
#62 Hali! Tudtok arra valamit mondani, hogy elindítom a játékot, beállítom a motort és a többit, hogy hol akarok menni, indítanám a versenyt vagy időmérőt tök mindegy, elsötétül a kép és exe hibára hivatkozva kidob a játék. Ez miért van? A segítséget előre is köszönöm! -
markijoe12 #61 Szijjasztok létszi vki segítsen!
Minden joh elindul a játék,de próbálok menni és csak nagyon lassan gyorsul
30ig gyorsan aztán épphogy elmegy 60-ig:SSS
Létszi help:(
Azt ne irja senki hogy vegyem meg a boltba mert nem éri meg:P -
#60 tibor szerintem csendben legyél mert a világon szerintem max 1-2 ember van akinek tényleg nincs warez játéka
tuti hogy neked is van
úgyhogy szerintem jobb lesz ha csendben maradsz -
#59 Oké,hogy pc-sek is járnak ide,és beszélnek a játékról,de azért olyan szintre ne süllyedjünk már,hogy egy konzolos topikban kérünk crack-et egy c-s játékhoz:) -
#58 Eredetiben veszitek meg?
Warez az ráadásul tiltott, csak Saját Fórumokban lehet beszélni róla. -
#57 több a PC-s mint a konzolos -
#56 én a MotoGP'08 feliratból játékra következtetek és nem arra hogy pontosan ez egy konzolos. De PC-sek is írnak ide jó?
-
#55 Jó, pls tegyünk egy kivételt. Sztem itt PC-sek is vannak.. -
#54 Szia!
Ez egy konzolos fórum, ha nem tűnne fel neked. PC-s játékkal nem foglalkozunk!
Üdv -
#53 Sziasztok!
Vki adna nekem egy működő Cracket? Mert az enyém folyton kiírja, hogy hibát észlelt, és leáll..:S
Köszi előre is -
#52 ahonnan nem szégyenled
(pl. torrent oldalak) -
nemethpityu #51 honnan szedhetem le ? -
Norberto91 #50 Ez nem pc topik kérdezd ott... nekünk fogalmunk sincs.. capis??:D -
arone19 #49 hát pedig jó lenne már játszani a játékkal!Pedig jó a számítógépem:Inter core 2 CPU 1,86GHz,1Gb ram,Nvidia Geforce 7600GT videókártya!Ezen menni-e kéne nem a játéknak??? -
#48 Nem tudjuk, de ez konzolos topik. Meg különben is warez eléggé tabu manapság. -
arone19 #47 Hello
Van egy kis problémám a MOTOGP 08 játékkal,elindítom a játékot és elkezedek egy versenyt vagy karrier módot vagy gyakorlást kilép a játékból,miért van ez és ezt írja ki a Launcher exe fáj hibát észlelt ezért leáll!Ha valaki tudja a megoldást,hogy tudjak végre játszani a játékkal az irja meg nekem erre az e-mail címre:[email protected] -
#46 üdv mki!tudna nekem vki segíteni abban h mi lehet a játékomnak a baja?elindítom a versenyt es 10 perc kell neki h legalább a 30at elérjék:D,nem akadozik meg semmi nem a konfig gyenge hozzá,hanem 1szerűen így mennek:/ -
#45 lehet neten játszani valéahogy a játékkal? -
#44 Np:-) -
koj #43 Ja, bocs! -
#42 Jah,csak ez konzolos fórum -
koj #41 Amit én írtam az számítógép! -
#40 Ez melyik konzol? -
koj #39 Hali! Szerintetek menne a gépemen?
Intel Core 2 Duo 3Ghz, 2 GB ram, NvidiaGforce 8800 512 mb? -
nrok2 #38 Sikerült!!!!!!!!! Megoldottam a problémát!!!!!! :DD -
nrok2 #37 Hát letöltöttem de kidob és azt írja ki h a Launcher.exe hibát észlelt ezért leállt :( -
bercys #36 haverom letöltötte és oda adta:) -
pudvapappa #35 ez a game igen jó!!! -
#34 13000HU platinum-ban,szerintem hugom megveszi majd:D -
nrok2 #33 Eredetiben vagy úgy töltötted le? Csak mert kéne nekem is de nem találtam meg sehol :( -
bercys #32 Megjelent PC-re, nekem már meg is van.
A 125-t tesztelgetem, nagyon király a gém.
Agépemen simán fut. (P4 3.0 2GB ram x1650 Pro 256 MB.
-
#31 Nem 3-án kellett volna kijönnie x360ra? -
Norberto91 #30 Új képek
Talma is látható 1-2 képen.
Nekem személyszerint nagyon odaütött, főleg a vízes pálya!!! -
Norberto91 #29 Október eleje asszem -
#28 Tudja valaki az Xboxos megjelenés dátumát?? -
#27 3 új kép -
#26 Újabb Hands-on -
S8DJ #25 1. G. Talmacsi ottvan!!!! :D