26
-
BigDTR #26 nekem egy aprócska kérdésem lenne, milyen autót ajánlotok ami gyors, és kezelhető? (1. szinten) ja és mindre van pénzem tehát nem fontos a pénz -
paci600 #25 megtudná mondani valaki, hogy lehet beállítani, hogy könnyű legyen a játék?
-
Péter93 #24 Sziasztok!
Ha valakí segítene azt megköszönném!!!
Feltelepítettem a játékot és azt írja hogy a játék nem indul mert működőképes internetkapcsolatra van szükség!
Ez miért van?Mit tegyek?
Köszönöm -
#23 mekkora a vidókártyád?
-
csabinho7 #22 HELLOSZTOK !
Remélem tud valaki segitenni a problémám az hogy :
Amikor elinditom az Undercovert tudjátok uj játékra rámegyek bemutatja azt a kis előzetest és mikor nekem kell irányitani a kocsit eltünik az ut és beleesek a nagy semmibe nem tudjátok mi a hiba ?
A játék másolt játék és lehetséges hogy rosszul lett kiirva vay valamit állitani kell vagy hiányzik fálj ?
LÉCC SEGÍTSETEK !!! PLS!!! PLS !!! -
#21 Amugy szerintem nincs igazatok tök jó lett az undercover a grafikáját találták el a legjobban.Olyan mint a Most Wandted meg az underground2 keveréke -
#20 Helló! Szerintem a Pro Street nem volt jó de azért kiakasztottam nem volt benne kihívás a Most Wanted-be legalább voltak zsaruk. -
BIG UNIT #19 Császtok!
Meglehet valahol nézni a játékban a Soundtrackeket??? (Undercover)
Köszi!
Csá! -
#18 Én szerintem nagyon jó volt mindegyik, nekem tetszett a Most Wanted, és a Carbon némelyik része is. Carbonba nekem nagyon tetszett a canyonos verseny, meg hogy éjszaka van minden. Bár nem volt türelmem végigvinni az összeset, jól el voltam velük egy darabig. A Pro Street-et viszont már az első verseny után letöröltem. -
Imre84 #17 Szerintem meg újítsák fel a stunts-ot. :)
Egyébként viccen kívűl, örülnék neki. -
zsoltesz #16 Ez így nem lesz jó nekem olyan szar a gépem hogy még a pro strettel sem játcottam . És azt előbb mindneképpen kiakarom pörgetni de hogy máris megjelenik egy új le vagyok maradva rendesen áááááááááááááááááááááááá. -
Cortex #15 Összes NFS megvan, mindegyiket végig is játszottam, de valahogy ezek az új részek nem az igaziak. Most Wanted még jó volt, mert nem tuningoláson volt a hangsúly, hanem a rendőrökön. De valahogy ennek sem volt az az igazi NFS hangulata. Az uderground 1,2 az nagyon szar volt. A Carbon jó lehetett volna, de elb*szták. Pro Street = Pro Shit. Valahogy, amióta a Black Box csinálja az NFS-eket, nem az igaziak. Sztem a legjobb rész NFS4 és NFS5( bár az NFS5 sem volt "igazi" NFS, de mégis vhogy olyan jó hangulata volt, ami a mai autós játékokból hiányzik).
A képek és a videók alapján az új rész a Most Wantedra hasonlít. De sztem most is az lesz a gond, ami a Most Wantednél. -
#14 ja nfs2 jó volt, főleg amikor budival versenyeztem. Nagyon durva volt amikor túllépte a 200-at a pottyantós :D -
#13 Én játszottam az NFS1-től szinte mindegyikkel, de nekem a Most Wanted jött be a legjobban. Még a Pro Street is tetszett, igaz azért, mert nem vártam tőle túl sokat, de azt hozta. -
#12 nah a carma az jó gamma volt... néha még most is nyomom dosbox-al... de sztem nfs-ek közt az első volt a legnagyobb... ha ma egy ahhoz hasonlót dobnának ki akkor szívesen kipróbálnám, de ezeket a köcsög tuningolt lószaros csillivilli picsás szarokat... ocsmányak... sajna az EA meg egy zsák trágya, semmit nem tudnak ,csak pénzt csinálni... a bullfrog gamékat visszasírom ;( ma miért nincsenek ilyenek? -
DarkEvilPiccolo #11 Nekem a NFS2 a kedvencem. Mindig szarrá zúztuk anno egymást unokaöcsémmel a T-rex-el. :D -
#10 huha mindenki szidja az ujakat! :) Na jah, nekem sem tetszik.. asszem ennek oromere tolok 1 kis Carmageddont. ehehe -
n3whous3 #9 igénytelen kacskaringós városok voltak eddig is, mint valami indiai poros város, ahol semmi rendszer. Minden szomszédos utca 60 kanyar után ért a másikba meg hasonlóak. Egy nagy kalap szar az EA. -
n3whous3 #8 "egy beépített zsarura utal, aki a Tri-City Bay nevezetű város"
Már ettől hányingerem van. -
gyuri12 #7 Amúgy nem tudom észre vettétek-e,de az eddigi részek mind hoztak valamilyen újdonságot, de ez már azt sem hoz!:)
Jesz! -
gyuri12 #6 Ámen!
NFS3 szerű rész kell,nem ezek a vérpistiknek való szar. -
#5 Ja meg sokkal jobb volt szívni mikor 4 gombnál többet nyomtál, és azokra már csak sipolással reagált a gép, azt ment a falba valamelyik :D -
ntom #4 egyetértek, bár nekem sztori sem kell.
a hot pursuit 2-ben lévő event tree pont elég történetszálnak.
továbbá rakják vissza az osztott képernyős módot! :)
sokkal pengébb látni, hogy a másik hogy szív, a lanpartys másik szobába ordibálásnál.
(tudom, vegyek konzolt. nem. :) -
#3 Nekem nfs kell, nem holmi tuningolos, össze vissza csuszkálós műanyagautós hülyeség!(underground még elment de azóta ezen a vonalon vannak) Vagyis : Szuperautók (mint régen, ferrari, lambo ,porsche és egyéb finomságok), tuning nélkül! (nem szarrá cicomázva), változatos táj , rendőrök , na és egy kis sztori. -
#2 hát majd meglátjuk. Szerintem ezek az NFS-ek már baromi unalmasak, semmi új nincsen bennük. semmi változás. Tiszta Sims kategória... UNCSIII
(mindenesetre kíváncsi vagyok erre, lehet hogy még tudnak kicsitgondolkozni a fejlesztők...lehet) -
Hirk #1 Már várom! hogy-hogy európában előbb megjelenik mint amerikába?