26
  • BigDTR
    nekem egy aprócska kérdésem lenne, milyen autót ajánlotok ami gyors, és kezelhető? (1. szinten) ja és mindre van pénzem tehát nem fontos a pénz
  • paci600
    megtudná mondani valaki, hogy lehet beállítani, hogy könnyű legyen a játék?
  • Péter93
    Sziasztok!
    Ha valakí segítene azt megköszönném!!!
    Feltelepítettem a játékot és azt írja hogy a játék nem indul mert működőképes internetkapcsolatra van szükség!
    Ez miért van?Mit tegyek?
    Köszönöm
  • saslaca
    mekkora a vidókártyád?
  • csabinho7
    HELLOSZTOK !
    Remélem tud valaki segitenni a problémám az hogy :
    Amikor elinditom az Undercovert tudjátok uj játékra rámegyek bemutatja azt a kis előzetest és mikor nekem kell irányitani a kocsit eltünik az ut és beleesek a nagy semmibe nem tudjátok mi a hiba ?
    A játék másolt játék és lehetséges hogy rosszul lett kiirva vay valamit állitani kell vagy hiányzik fálj ?

LÉCC SEGÍTSETEK !!! PLS!!! PLS !!!
  • saslaca
    Amugy szerintem nincs igazatok tök jó lett az undercover a grafikáját találták el a legjobban.Olyan mint a Most Wandted meg az underground2 keveréke
  • saslaca
    Helló! Szerintem a Pro Street nem volt jó de azért kiakasztottam nem volt benne kihívás a Most Wanted-be legalább voltak zsaruk.
  • BIG UNIT
    Császtok!
    Meglehet valahol nézni a játékban a Soundtrackeket??? (Undercover)
    Köszi!
    Csá!
  • Balumann
    Én szerintem nagyon jó volt mindegyik, nekem tetszett a Most Wanted, és a Carbon némelyik része is. Carbonba nekem nagyon tetszett a canyonos verseny, meg hogy éjszaka van minden. Bár nem volt türelmem végigvinni az összeset, jól el voltam velük egy darabig. A Pro Street-et viszont már az első verseny után letöröltem.
  • Imre84
    Szerintem meg újítsák fel a stunts-ot. :)
    Egyébként viccen kívűl, örülnék neki.
  • zsoltesz
    Ez így nem lesz jó nekem olyan szar a gépem hogy még a pro strettel sem játcottam . És azt előbb mindneképpen kiakarom pörgetni de hogy máris megjelenik egy új le vagyok maradva rendesen áááááááááááááááááááááááá.
  • Cortex
    Összes NFS megvan, mindegyiket végig is játszottam, de valahogy ezek az új részek nem az igaziak. Most Wanted még jó volt, mert nem tuningoláson volt a hangsúly, hanem a rendőrökön. De valahogy ennek sem volt az az igazi NFS hangulata. Az uderground 1,2 az nagyon szar volt. A Carbon jó lehetett volna, de elb*szták. Pro Street = Pro Shit. Valahogy, amióta a Black Box csinálja az NFS-eket, nem az igaziak. Sztem a legjobb rész NFS4 és NFS5( bár az NFS5 sem volt "igazi" NFS, de mégis vhogy olyan jó hangulata volt, ami a mai autós játékokból hiányzik).
    A képek és a videók alapján az új rész a Most Wantedra hasonlít. De sztem most is az lesz a gond, ami a Most Wantednél.
  • Sanyix
    ja nfs2 jó volt, főleg amikor budival versenyeztem. Nagyon durva volt amikor túllépte a 200-at a pottyantós :D
  • Daffit
    Én játszottam az NFS1-től szinte mindegyikkel, de nekem a Most Wanted jött be a legjobban. Még a Pro Street is tetszett, igaz azért, mert nem vártam tőle túl sokat, de azt hozta.
  • Benedekco
    nah a carma az jó gamma volt... néha még most is nyomom dosbox-al... de sztem nfs-ek közt az első volt a legnagyobb... ha ma egy ahhoz hasonlót dobnának ki akkor szívesen kipróbálnám, de ezeket a köcsög tuningolt lószaros csillivilli picsás szarokat... ocsmányak... sajna az EA meg egy zsák trágya, semmit nem tudnak ,csak pénzt csinálni... a bullfrog gamékat visszasírom ;( ma miért nincsenek ilyenek?
  • DarkEvilPiccolo
    Nekem a NFS2 a kedvencem. Mindig szarrá zúztuk anno egymást unokaöcsémmel a T-rex-el. :D
  • Tetsuo
    huha mindenki szidja az ujakat! :) Na jah, nekem sem tetszik.. asszem ennek oromere tolok 1 kis Carmageddont. ehehe
  • n3whous3
    igénytelen kacskaringós városok voltak eddig is, mint valami indiai poros város, ahol semmi rendszer. Minden szomszédos utca 60 kanyar után ért a másikba meg hasonlóak. Egy nagy kalap szar az EA.
  • n3whous3
    "egy beépített zsarura utal, aki a Tri-City Bay nevezetű város"

Már ettől hányingerem van.
  • gyuri12
    Amúgy nem tudom észre vettétek-e,de az eddigi részek mind hoztak valamilyen újdonságot, de ez már azt sem hoz!:)
    Jesz!
  • gyuri12
    Ámen!
    NFS3 szerű rész kell,nem ezek a vérpistiknek való szar.
  • Sanyix
    Ja meg sokkal jobb volt szívni mikor 4 gombnál többet nyomtál, és azokra már csak sipolással reagált a gép, azt ment a falba valamelyik :D
  • ntom
    egyetértek, bár nekem sztori sem kell.
    a hot pursuit 2-ben lévő event tree pont elég történetszálnak.
    továbbá rakják vissza az osztott képernyős módot! :)
    sokkal pengébb látni, hogy a másik hogy szív, a lanpartys másik szobába ordibálásnál.
    (tudom, vegyek konzolt. nem. :)
  • HöfEE
    Nekem nfs kell, nem holmi tuningolos, össze vissza csuszkálós műanyagautós hülyeség!(underground még elment de azóta ezen a vonalon vannak) Vagyis : Szuperautók (mint régen, ferrari, lambo ,porsche és egyéb finomságok), tuning nélkül! (nem szarrá cicomázva), változatos táj , rendőrök , na és egy kis sztori.
  • Broafka
    hát majd meglátjuk. Szerintem ezek az NFS-ek már baromi unalmasak, semmi új nincsen bennük. semmi változás. Tiszta Sims kategória... UNCSIII

(mindenesetre kíváncsi vagyok erre, lehet hogy még tudnak kicsitgondolkozni a fejlesztők...lehet)
  • Hirk
    Már várom! hogy-hogy európában előbb megjelenik mint amerikába?