6647
-
#803 En tuti megveszem itt kint USA-ban. Aug 4-en mar kint lesz a boltokban itt. 36 dollarert viheto. Szerintem ennyit boven meger. Jovoheten megyek is a boltba majd :)
Csak szivas, mert itt kint nincs PC-m, csak Mac-em igy majd csak szeptemberben tudok vele jatszani :D -
G.Freeman #802 Paradox jatekoknak nincs komoly warez vedelme, meglepö lenne ha 1 hét mulva ilyenkor nem játszanánk már vele. Mondjuk steam-el már péntektől legálisan lehetne vele játszani erösen gondolkozok rajta mert megérdemelnék a fejlesztők. Azért a szavazás alapján a többség warezolni fog tuti -
Malarki #801 Warezen 1 hét múlva tuti fent lesz. De ha nem meg akarod venni, akkor USá-ból vagy Angliából neten is megrendelheted. -
Tiger20 #800 Ja, de a letöltős verzió bárhol elérhető lesz majd, nem kell hónapokig várni. -
geo91 #799 igen az eu-ban majd csak szeptemberben fog ha jól tudom. -
mezesmacko22 #798 Meg legalabb 2 honap megjelenes usa aug 7,uk aug.14-fra-nem28-Mo:??? -
geo91 #797 itt aztán nem kapsz választ. :D
mindjárt átmegyek a hoi2 topikba és adok pár linket. :) -
Mikike94 #796 bocs hogy ide írok de hogy kell event-t készíteni ? És alig várom már csak 5 nap :D -
geo91 #795 nem tudok róla, hogy késne. -
Vardar #794 Nálam csökkentett módban nincs hang:(
Amúgy tényleg késik? -
geo91 #793 amikor a mein führernél johant mondott, majdnem leestem a székről... A:SDA:SDAS:DASDASD -
geo91 #792 ez kéééész, beraktam bannerba... :DDDDD -
G.Freeman #791 ki honnan rendelte meg? -
Neoncsoves #790 :DDD -
#789 Szép napot!
http://pcdome.hu/cikk/2494/hearts_of_iron_3_pc -
#788 akkor maradjon a 0$/€ és a warez flém off topik:D -
G.Freeman #787 és hol 40 dollár? mert én is láttam 40ért de euróban ( http://www.gamersgate.com/DD-HOI3/hearts-of-iron-3 ) ami 10800 ft kicsit sok ahhoz kepest hogy dobozt se adnak hozza csak siman letöltöm, 40 dollar jelenleg 7600ft annyit megérne -
geo91 #786 $39.99 -
G.Freeman #785 hol lehet megrendelni es mennyiert? -
Babylon56 #784 http://www.gamestar.hu/aranylemezen-a-hearts-of-iron-3.html
Na most már én is bizok a 7-8. megjelenésben ezek után. -
#783 Na ez érdekes lesz...Alig várom már a játékot. -
Malarki #782 Minek demo, mikor 10 nap múlva jön a teljes?
Amúgy ennek az egységvásárlásnak utána kérdeztem, idézem "...valóban van lehetőség licensz vásárlására más országoktól, ami azt jelenti, hogy pl. a németek engedélyezik számunkra az általuk már kikutatott, általunk viszont még nem ismert Tigris tank gyártását egyetlen hadosztály erejéig, természetesen megfelelő anyagi ellenszolgáltatás fejében. " Quetzalcoatl -
#781 Ja jöjjön a demo és kezdődik a moddolás :D -
#780 helyénvaló észrevétel, de én már egy demo miatt sem sírnék :D -
geo91 #779 jogos! :DDD -
#778 Már alig várom az 1.1 patchet! -
Mikike94 #777 Itt legalább nem lesz minden politikus faszista :S -
Mikike94 #776 Fasza!Már csak egy 10 és fél nap ! A képekről eszembe jutott a 2020-játék . De elég fasza lesz . Dabason közelében szoktam strandolni XD. -
geo91 #775 ja, most vettem észre én is...
most már én sem értem... :D
a címsorban liszenszvásárlás van, de alul meg tényleg, olyan mint ha rendelni lehetne... -
#774 És ez pontosan, hogy fog működni ? Mert én nem olvastam végig minden preview-t...hátha ezekben benne volt.
Ja és ott van, hogy hányat gyártson egyszerre ! Meg hányat gyártson sorozatban...ezért sem világos számomra teljesen. -
#773 Remélem logikusan korlátoznák, ha belekerül ilyen, pl. nem fog tudni Maó a szovjetekkel legyártatni 100 gyalogost amivel szétalázza a másik Kínát és Japánt egyszerre, vagy mondjuk a lengyelek rendelnének a németektől '38-ban..durva lenne. -
geo91 #772 nem, ez egy liszenszvásárlás -
#771 Nem tudom ti figyeltétek-e, de ezen a képen nem az van, hogy megbízhatunk más országot azzal, hogy ő gyártsa le az adott brigádot ?
kép -
#770 A vickyben van olyan, de az oda is való és nem a HoI-ba. -
geo91 #769 nem tudok róla h lenne ilyen.
az asszimiláció meg nem 5-10 év amennyit te a játékkal végigjátszol... -
fityusz #768 Nem tudjátok, hogy a grafikonok közül valamelyik nem ábrázolja e az adott országban élő népcsoportok arányát, mert az nagyon feldobná a játékot, meg az asszimiláció is! -
tttttom #767 Jaj most nemtom mit izéltek a térkép miatt...:S
Majd kifogjuk fixálni mi magunk, ha nem pofozzák helyre ennyi. :D -
Neoncsoves #766 Dunaújváros!!!
ZSÍR! :D -
geo91 #765 új szavazás -
Solyom2 #764 Azért ez nem semmi!Igényes játék lesz ha egy ilyen "apró" országgal is ennyit foglalkoznak.