6647
  • I.C.ram
    En tuti megveszem itt kint USA-ban. Aug 4-en mar kint lesz a boltokban itt. 36 dollarert viheto. Szerintem ennyit boven meger. Jovoheten megyek is a boltba majd :)

Csak szivas, mert itt kint nincs PC-m, csak Mac-em igy majd csak szeptemberben tudok vele jatszani :D
  • G.Freeman
    Paradox jatekoknak nincs komoly warez vedelme, meglepö lenne ha 1 hét mulva ilyenkor nem játszanánk már vele. Mondjuk steam-el már péntektől legálisan lehetne vele játszani erösen gondolkozok rajta mert megérdemelnék a fejlesztők. Azért a szavazás alapján a többség warezolni fog tuti
  • Malarki
    Warezen 1 hét múlva tuti fent lesz. De ha nem meg akarod venni, akkor USá-ból vagy Angliából neten is megrendelheted.
  • Tiger20
    Ja, de a letöltős verzió bárhol elérhető lesz majd, nem kell hónapokig várni.
  • geo91
    igen az eu-ban majd csak szeptemberben fog ha jól tudom.
  • mezesmacko22
    Meg legalabb 2 honap megjelenes usa aug 7,uk aug.14-fra-nem28-Mo:???
  • geo91
    itt aztán nem kapsz választ. :D
    mindjárt átmegyek a hoi2 topikba és adok pár linket. :)
  • Mikike94
    bocs hogy ide írok de hogy kell event-t készíteni ? És alig várom már csak 5 nap :D
  • geo91
    nem tudok róla, hogy késne.
  • Vardar
    Nálam csökkentett módban nincs hang:(
    Amúgy tényleg késik?
  • geo91
    amikor a mein führernél johant mondott, majdnem leestem a székről... A:SDA:SDAS:DASDASD
  • geo91
    ez kéééész, beraktam bannerba... :DDDDD
  • G.Freeman
    ki honnan rendelte meg?
  • Neoncsoves
    :DDD
  • Mor3llo
    Szép napot!
    http://pcdome.hu/cikk/2494/hearts_of_iron_3_pc
  • kuzco007
    akkor maradjon a 0$/€ és a warez flém off topik:D
  • G.Freeman
    és hol 40 dollár? mert én is láttam 40ért de euróban ( http://www.gamersgate.com/DD-HOI3/hearts-of-iron-3 ) ami 10800 ft kicsit sok ahhoz kepest hogy dobozt se adnak hozza csak siman letöltöm, 40 dollar jelenleg 7600ft annyit megérne
  • geo91
    $39.99
  • G.Freeman
    hol lehet megrendelni es mennyiert?
  • Babylon56
    http://www.gamestar.hu/aranylemezen-a-hearts-of-iron-3.html

Na most már én is bizok a 7-8. megjelenésben ezek után.
  • Rolika16
    Na ez érdekes lesz...Alig várom már a játékot.
  • Malarki
    Minek demo, mikor 10 nap múlva jön a teljes?
    Amúgy ennek az egységvásárlásnak utána kérdeztem, idézem "...valóban van lehetőség licensz vásárlására más országoktól, ami azt jelenti, hogy pl. a németek engedélyezik számunkra az általuk már kikutatott, általunk viszont még nem ismert Tigris tank gyártását egyetlen hadosztály erejéig, természetesen megfelelő anyagi ellenszolgáltatás fejében. " Quetzalcoatl
  • Muki100
    Ja jöjjön a demo és kezdődik a moddolás :D
  • Mor3llo
    helyénvaló észrevétel, de én már egy demo miatt sem sírnék :D
  • geo91
    jogos! :DDD
  • Muki100
    Már alig várom az 1.1 patchet!
  • Mikike94
    Itt legalább nem lesz minden politikus faszista :S
  • Mikike94
    Fasza!Már csak egy 10 és fél nap ! A képekről eszembe jutott a 2020-játék . De elég fasza lesz . Dabason közelében szoktam strandolni XD.
  • geo91
    ja, most vettem észre én is...
    most már én sem értem... :D

a címsorban liszenszvásárlás van, de alul meg tényleg, olyan mint ha rendelni lehetne...
  • Rolika16
    És ez pontosan, hogy fog működni ? Mert én nem olvastam végig minden preview-t...hátha ezekben benne volt.

Ja és ott van, hogy hányat gyártson egyszerre ! Meg hányat gyártson sorozatban...ezért sem világos számomra teljesen.
  • Muki100
    Remélem logikusan korlátoznák, ha belekerül ilyen, pl. nem fog tudni Maó a szovjetekkel legyártatni 100 gyalogost amivel szétalázza a másik Kínát és Japánt egyszerre, vagy mondjuk a lengyelek rendelnének a németektől '38-ban..durva lenne.
  • geo91
    nem, ez egy liszenszvásárlás
  • Rolika16
    Nem tudom ti figyeltétek-e, de ezen a képen nem az van, hogy megbízhatunk más országot azzal, hogy ő gyártsa le az adott brigádot ?

kép
  • Muki100
    A vickyben van olyan, de az oda is való és nem a HoI-ba.
  • geo91
    nem tudok róla h lenne ilyen.
    az asszimiláció meg nem 5-10 év amennyit te a játékkal végigjátszol...
  • fityusz
    Nem tudjátok, hogy a grafikonok közül valamelyik nem ábrázolja e az adott országban élő népcsoportok arányát, mert az nagyon feldobná a játékot, meg az asszimiláció is!
  • tttttom
    Jaj most nemtom mit izéltek a térkép miatt...:S

Majd kifogjuk fixálni mi magunk, ha nem pofozzák helyre ennyi. :D
  • Neoncsoves
    Dunaújváros!!!
    ZSÍR! :D
  • geo91
    új szavazás
  • Solyom2
    Azért ez nem semmi!Igényes játék lesz ha egy ilyen "apró" országgal is ennyit foglalkoznak.