1029
  • TaRka0107
    De csak most nem tudtam eldönteni hogy megjelent-e van nem!:D
  • Firerock
    nem Xbox
    nem játszottál még iylen játékkal?Pl GTAIV,Hour of Victory még van csomó csak nemjut eszembe
  • Csokis
    Valaki már a PC-s kiadással játszik. Egyelőre még nem elérhető, de ami késik... Az a vonat.
  • TaRka0107
    Vagy most mi van? Mert Games for Windows Live van az egyik képen!:D
  • TaRka0107
    XBOX-os kép?
  • Máté94
    Valakinek igen:)
  • Firerock
    megjelent?:D
    naggyon brutál 2009-es grafika:)
  • Máté94
    HD:

• Máté94

• xido
    nézem a videót,azt hiszem ennek az online része fog bitang nagyot szólni részemről:)
  • Firerock
    mondhatni baráti
  • balee4
    Hát ez a gépigény egyáltalán nem vészes.
  • Máté94
    Jul.2.
  • oregon1987
    Jöhetne már!
  • [HUN]FaTaL
    3mal ezelőtti felső kategória azért nem olyan nagy szerintem.
  • Lacee86
    Kicsit nagy a min VGA igény. Remélem azért vhogy eldöcög minimumon.
  • grebber
    Fuel: System requirements and graphics comparison
  • Lacee86
    Reménykedjünk, most már tényleg nagyon kíváncsi vok erre a játékra.
  • gfreak
    képtelen vagy normális stílusban kommunikálni?

jöhet a takarítóbrigád
  • Csokis
    Elkezdtem kutakodni a hivatalos fórumon is, de sehol nem láttam erre vonatkozó hozzászólást a Codemasters részéről. Megnézve a hivatalos helyeket, ahol kapni lehet majd (pl. Play.com, Amazon), mindehol Július 2. szerepel. Egyelőre én inkább ennek hiszek.
  • Máté94
    Pff mi van itt.............
  • ricsa008
    baszok rá befogom a pofámat aztán bemutatom grabber kollégátoknak a cskket meg a eredeti dobozt aztán akkor baztassatok
    gazdak luzerek
    ENNNNYI!!!
  • Lacee86
    Lesz mit törölni a topikból...
    Amúgy én meg nem rinyáltam, csak kicsit csalódott vagyok, h ennyit csúszik a játék, mert már szívesen kipróbálnám. Ennyit csak leírhatok, nem?
  • reaper4
    ok. lehet, h én látom rosszul.
  • gfreak
    nem várom el hogy tűrje, megmondtam a véleményemet...és asszem a stílusunk között is hatalmas különbségek vannak...azt meg egy szóval sem mondtam hogy jobb vagyok...
  • reaper4
    te sem vagy jobb. elismeri a hibáját erre elkezdesz támadni. majd elvárod, h tűrje.
  • gfreak
    engem is idegesít az ilyen hsz hogy "mikor jön már ki", plusz fejlesztők szidása mert csúszik, stb...ha a pénzedet adnád érte, jogos a követelésed...ha nem adod, akkor meg szépen kussban, nyugodtan meg lehet várni mire kijön, aztán feltöri neked valaki..

• gfreak
    és ez persze feljogosít téged arra hogy anyázz..okos gyerek vagy te is, mondhatom...
  • ricsa008
    ok akkor bocs
    csak egy kicsit elegem van abból hogy minden forumon van legalább 1 ilyen ember
  • reaper4
    ebben teljesen egyetértek veled, de azért nem kell így válaszolni szerintem. így csak magadat minősíted. peace
  • gfreak
    egyetértek...lehet normálisan is fórumozni...én is szoktam játékokat tűkön ülve várni,ezek közül korántsem veszem meg mindent, de ami bejön, azt előbb-utóbb úgyis megveszem...és ha nem lennének olyan"marhák" mint mi, akkor sokkal kevesebb játék jelenne meg lokalizálva
  • ricsa008
    semmi köze ahhoz hogy ki mit csinál . ki mit vesz meg vagy tölt le . ha neki mindenre van pénze akkor költse arra amre akarja
  • reaper4
    kultúra ember kultúra. ne legyél már paraszt.
  • grebber
    Ha valamit "ellopsz" és nem veszed meg azért ne sírjál már hogy nem jelent még meg. Én sem fogom megvenni én sem vagyok szent nem is állítottam sohasem,de nem rinyálok hogy mikor jön már.
  • Lacee86
    Ahhoz képest elég gyakran írsz a topikba.

Grebber: meg ne sértselek, de mi közöd ahhoz h megveszem vagy sem...
  • The Protector
    Ez rám ezzel a játékkal igaz is.A jelen pillanatban ha kijönne sem warezolnám le mert boxon fél órát toltam és meguntam.Nekem felejtős a játék.Már nem érdekel.
  • Prince23
    85% inkább az :D
  • grebber
    Magyar mentalitás.Valamit ír az ember ami neked nem tetszik (nincs benne semmi rossz) erre egyből anyázás megy.
    Honnan tudod? SG 95%-a Warez csak tippeltem.
    Várom a képet hogy a kezedben tartod a blokkot meg az eredeti lemezt majd!
  • ricsa008
    és azt te honnan az anyádból tudod?
  • grebber
    Nem értem mit sírtok úgy se fizettek érte majd!