Kedvenc elektronikus zenéd.

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Szkúter - Maria

Ultraform I am in your head

van 1 hangulata😊

Szeressük a zacskós tejet

Nikola Gala - When I Listen To This Sound

sajna máshol nem találtam /pl youtube.../

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

SimaSuna
elég széles a repertoár 😊

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Anubys
Hopsz, ezt elqrtam... "Rotersnad..." = "Rotersand..."

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SimaSuna
az elsõ nagyon nagy😄

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SimaSuna
SimaSuna
lehet h ti nem is ismeritek ezekket, de én ezeken nõttem fel 😊
és higgyétek el, néha bizony sokkal szivesebben meghallgatom ezeket, mint a mai PCvel készült zenéket 😊

Kraftwerk - Radioactivity

Kraftwerk - Das Model

Jean Michelle Jarre - Oxygene 4

de talán van itt aki ismeri õket 😊
SötétBarom
Celldweller - Last Firstborn

Remélem mindenkinek tetszeni fog <#fogmosas>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Picar77
legjobb <#wow3>

()() (^^)

Montanosz
Radio, vagy 10000 adó stilusokként csoportosítva:
www.live365.com

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
minden ami electro és industrial, de fõleg EBM (Electric Body Music:
kedvencek
OFF (Organisation for Fun)
D.A.F
GRUMH
Dulce Liquido
Bluetengel

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jagumo
jóóó tényleg , én most erre raboltam rá! 😄 KNS - Atmos

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

daemonervosa
Ez pl egy fantasztikusan jo progressive trance szám :

Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix)

Trolling is a art.

Jagumo
jóvan, tulnagy ellenállást fejt a topik szal akkor hanyagoljuk, ottvan erre a sok külön topik... 😄

most akkor kimegyek és felakasztom magam a diófára<#shakehead><#shakehead><#sir><#nevetes1><#nevetes1>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
*Disturbed

Jagumo
képzeld én még Static X-et meg Korn-t , Hoolywood Undead, System of a Down , Diturben , Linkin Park, Justice, Beat Dis is hallgatok meg még sok mást, de azért leginkáb elektronikus zenét abból is most a progressivre kaptam rá 😄

daemonervosa
Ez pont olyan , mintha azt mondanad, hogy aki szeret autot vezetni, az szeret helikoptert is.

Aki szereti a holland harstylet vagy a nemet hardcoret nemhiszem, hogy tulsok trancet hallgat 😊 /persze van kivétel/

Trolling is a art.

Jagumo
megse próbáld, ez zavar mert van és van ehez hasonló, szeintem mindjárt kimegyek a fürdõbe és eretvágok magamon mert megnyitottam ezt a topikot!<#sir>

HOL?

NEOreg3
téged

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tök mindegy, hogy van e topigja valaminek vagy nincs.
különben is, kit zavar ez a topig?
sweech
szal nem tudod megkülönböztetni.

Jagumo
a legtöbb, és nem mindegyik és am. megtudom külömböztetni, de kb. mind egy kaptafára megy, tuc tuc tuc.

NEOreg3
a legtöbb elektronikus zenének van topikja, az hogy te nem tudod egymástól megkülönböztetni õket, a te bajod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jagumo
akkor meg nemugyaaz a 2 topik... szóval tök mind1

Pepsi Twist
ezt szoktam nyomatni (vagy a teknó csenöl vagy a trensz csenöl)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Jagumo
Hardcore technot is meghalgatom, de nemszeretem, de már nemakartam húzni a címet 😄

sweech
Jagumo
Nekem aztmonták hogy ne oda rakjam ezeket a számokat... Most ne firtassuk, am. se tom minek kell kötekedni , mire jóez? Sose érettem és nemis fogom soha...

daemonervosa
Hardcore? <#vigyor2><#nevetes1>

Evil Activities - Invincible

Trolling is a art.

Csuhai G
Trence <#idiota>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

NEOreg3
a bannerban egy rádió van, és? a topik attól még nem az<#wilting>

Jagumo
téged valaki nagyon átbaszott, ez mi ha nem rádió? 😄DDDD

20:00
RADIO: Armin van Buuren: A state of trance
Mikoraug. 21. cs, 20:00 – 22:00
HolInternet (térkép)
LeírásA stream elérhetõ: http://stage.arminvanbuuren.com/index.php?id=37
további részletek» másolás a saját naptárba

Jagumo
Ez még egy iszonyat nagy Watch Out Remix! Alex Gaudino Feat. Shena - Watch Out (Micky Slim Remix)

NEOreg3
az nem rádió

Jagumo
Az rádió, én is írtam már oda, aztán fellettem világosítva 😮 😄

Náksi vs Brunner - Influenza

<#banplz>
NEOreg3

sweech
Akira Kayosa - Collective Hysteria (Original Mix)

Jagumo
Sziasztok, a címben leírtam mindent kezdenék is eggyel.

Base Attack - Techno Rocker (Rob Mayth Remix)

← ElőzőOldal 4 / 4