Games Convention 2008

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
GC jobb volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lehet jobban élveztem volna ,ha kint lettem volna Lipcsében,de nem voltam.Hmm egyszer ugyis kinézek majd egy ilyen rendezvényre sztm megéri.

berczely
Hát sztem E3nál sokkal jobb volt ez a GC!!
E3 szinvonala évrõl évre csökken...

Hát nem tudom srácok ,de számomra az E3 2008-sokkal színvonalasabb volt.Vagy nem tudom ,de ez a GC eszméletlen szarul sikerült.

Soldiers
tegnap a 3 nap eszméletlen szar volt

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
hát ma alig vannak hírek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

berczely
berczely
berczely
Belessz tolva ide sztem.

Én se, azért köszi! 😊
Egy kérés, ha van vmi róla akkor tolnátok? 😊
berczely
Arról még nincs hír vagyis én nem találtam...

berczely
fifa MANAGER 09, ha nekem szántad 😊
Mafia 2 rõl lenne már vmi 😞

berczely
Boccsi skacok, FIFA Manager 09-rõl valami új hír, videó anyag?
DöflingR
Srácok, kiderült valam a Rock Bandd 2-rõl?

Soldiers
a levelupon fent lesznek az adások mert jó lenne

DJ Skyline
na, lesz mivel játszani a GTA IV-ig. (Fallout 3) <#eljen> kb ez a 2 játék van amit most így várok 😄 na jó, LEGO Batman-re is nagyon kíváncsi vagyok, meg azért az NFS Ándörkávört is kipróbálom, hátha több lesz mint egy 1x végig viszem (vagy még azt se) és letörlöm játék 😊

berczely
Hát látam kis kontroller ikont biztos gyengusz átportolás lehet...vagy a videó nem a pc-s verzióbol van.

Máté94
Vedd észre már benne azt a konzol jelet!
berczely
Jó lenne ha elolvasnád a hírt...

Máté94
Az nem PC hanem konzol!
berczely
hát a far cry 2 pályaépítõ része az valami hihetetlenûl durva, sztem lanpartyra megvan a játékunk<#violent><#vigyor1>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

DJ Skyline
ennyi, nem tudtam 😊

Máté94
DJ Skyline
?? LFS mit keresne GC-n? vagy lemaradtam valamirõl? 😄

Máté94
Live For Speed standot nem láttál?
Mafia 2-rõl van valami?

Sephi
En most a Gc-rol irok. Kurva nagy az egesz. Lattam par jelmezes holgyet 😄

Van itt minden ami kell es meg Starcraft 2 jatszhato 😄 (Zerg)

Street Fighter kurva nagy fun.

Sok uj jatekot lattam mint pl Re5 exkluziv stbstb.

GTA4 stadnal ott egy szilver Mustang es korulotte jatszanak az emberek.

Blizzardnal SC2 es WOW WOTLK 1000x.

Capcom-nal Street fighter es miegymas.

Konami-nal nem neztem korbe de az Eleebis-bol csinaltak valami aranyos RPG-et.

JACCOTAM AM KING'S BOUNTY -VAL!!! Ritka ekkora fun es szep jatek.

Most eppe lootolok amit lehet es megvarom mig 6 ora lesz, hogy a vendekekt tesekeljek ki es azutan lehet mar soron kivul elvezkedni 😊

Majd meg irok.

Egesz nap filmeztem de sajnos nem volt tul jo a kamera..

Izelito a SC2 :

SC2 Live game

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
lol

nem egyszerûbb felmenni a gt.com-ra? ezzel nem téged szóllak meg, félre ne érts, hanem a szánalmas gémkapcsot. utolérték a gémszart "minõségben"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berczely
és a hirekre nincs valami link ? például a GC-n kiderült hirek,videok,képek,bejelentések,vagy mi egysmás

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ha minden igaz, 16:20-tól a Fix Tv-n a Warm Up-ba lesz szó róla 😉

de nem 100%...

Amugy ami ott zajlik azt hol lehet nyomon követni ???? vagy a legfrissebb valami ????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

teddymac
Minek olyat linkelni ami a gamestar oldalan fent van ,fõleg,hogy ez az oldal is be van linkelve ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Máté94
-rõl
Máté94
LFS ha van szó szóljatok😄
tigeroo
kockafeszt 😄

csak a béjbek érdekelnek
a csajok miatt ér valamit a kiállítás

Kockazone
Ezt nézegessétek, folyamatosan érkeznek az új infók,képek,videók...

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

most naponta lesznek "beszámolók" 😊

Oldal 1 / 2Következő →