10
-
JASON13 #10 Gilliam művészetét nem sokan értik meg, nekem örök favorit az ő filmjei. Sosem unom meg.
Mi az a Black Knight? LOOOL XD -
Kemuri #9 Monsters Ball valaki? Aránylag rövid szerepe ellenére ritka ütős alakítást nyújtott ott is. Brokeback, film végi lakókocsis jelenet... még most is itt él bennem. -
#8 A Black Knight-ban? Biztos?
De amúgy ja, a The Dark Knight-ban tényleg zseniális volt. -
winnie #7 persze, de ott még csak "senki" volt, nem róla beszéltek, bár nyilván emlékezets volt számomra is a 10 dolgos dalolása. a grimmet és tsait azért is mondtam, mert ott tényleg kitűnt. -
blitzy #6 A Casanovában is jót alakított, nekem kifejezetten tetszett az a film. És persze a Lovagregényről, vagy épp a 10 dolog amit utálok benned c. filmekről sem feledkezhetünk meg a felsorolásban. -
winnie #5 az utóbbi filmjeiben (grimm, lords of dogtown, borkeback, i'm not there) mind nagyon nagyon erős volt. a candy-t ls a casanovát nem láttam. -
#4 OMG a black knightban isten volt! Ahogy beszélt, meg ahogy játszotta az egészet, hihetetlen, tényleg egy igazi pszichopata beteg állat volt benne. -
#3 gyóó:D -
Lipi1980 #2 Nálam a Túl a barátságon vitte a pálmát -
Yutani #1 Ettől függetlenül Ledgerből lassacskán legenda válik. Én nem bánom, mert számora bizonyított, és nem egy filmmel.