13
-
#13 énis. Főleg ott a képen az a fekete fehér kockás csempe... na annak csákánnyal esnék neki. -
#12 Jaja. Németeknél is, csak a turisták által látogatott helyeken, van WC, de máshol, már ott is ritka. Japánoknál, már jobb a helyzet, mert ott köszönhetően a sok vonatnak, elég sok van, bár ott is, a külvárosok szélén, már nem nagyon találsz. -
#11 Azert kulfoldon sem terem minden bokorban.. pl Angliaban, ebben a varosban a konyvtarin kivul meg nem talaltam.. -
Reg5 #10 Én meg inkább tartogatom, minthogy bemenyjek a redvábás klotyóba :( -
dez #9 Sajnos nem csak te, hanem a külföldiek is. Aztán hiába mutogatjuk a Parlamentet, meg a Nemzetit (nem a színházat...)... -
#8 2in1! -
#7 Az a gáz, hogy ha bemegyek egy nyilvános illemhelyre, ami nem egy másik kereskedelmi egységhez tartozik (de néha ott is), akkor ha csak pipilni kellett utána már hánynom is kell :\ -
turul16 #6 En azt szoktam javasolni, hogy keresen egy kocsmat a delikvens, ott kotelezoen lenie kell. Max. elvarjak, hogy igyal meg valamit az ingyen WC-ert.
Ep magyaraztam a kulfoldieknek, hogy mi nalunk ilyen nyilvanos illemhelyek nem igen vannak, amikor pont belbotlotunk egybe :) -
#5 Vagy menj amíg be nem pisálsz... és ott van. -
barii #4 valszag sima webes, azaz 3g-s cucchoz passzol -
#3 Menj amennyit bírsz... -
tvik #2 Mennyire mobilbarátok ezek a klotyókereső weboldalak? Úgy lenne igazán értelme a dolognak ha mobillal könnyen gyorsan lehet keresni egy illemhelyet. -
Flashy #1 Magyarországon egypár városban úgy nézne ki, hogy "menj 25 kilométert", külföldi nagyvárosokban meg úgy hogy "menj bármilyen irányba 5 métert" :)