Call of Duty: World at War gépigény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán valaki tudna segiteni ?
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ja és a pályák elõtti videók-on a hang is akad meg néha elmegy néha visszajön. Valaki segítsen!Thx!! Konfigom:
Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz
Ram:2 Gb
Videokártya:Nvidia Geforce 8800GTS 320.0Mb
Mit tudok csinálni ha a COD5-nél csak a hang jön be kép meg nincs !😞😞😞
A CoD a kedvenc gamem !
És pont az 5 nem megy !😞😞😞😞
Ez lelombozó !
Ha valaki tudja lécci szóljon !
Minden jót !
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
nem tudom melyik topikba illene, de valami nincs rendben a hanggal nálam. szépen fut a game, minden oké, csak folyamatosan sistereg a hangfal. de csak a cod waw-nál. nincs valakinek valami 5lete?
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
MEllesleg, Mustang93, a te konfigodon marhára nem fog menni maxon... gf8500 ma már az alsókategória legalsó határát súrolja, ráadásul az az egyik legrosszab dx10 VGA.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
annak nem a hangkártyáján kell állitani hanem a legfrissebb direcx 9.c kell letöltenie.
Ez a biztos megoldás!!! Irjtok ki más fórumokra is!
Az lenne a problémám hogy újra raktam reggel az xp-t aztán elveszett a cod : waw cd key mert hülye voltam és nem irtam fel egy lapra, aztán regeltem egy uj cd-keyt de a játékba meg nem tudok bejelentkezni a régi accoutommal csak ha ujjat csinálok de aztán se tudok átváltani a régire
valaki tudna mondani erre a problémára egy megoldást? vagy hagyjam a francba?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
képfájlokat lehet letölteni, de futtatni bizony azt nem fogod
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
jaaa, arra nincs warez<#ravasz1>#ravasz1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyébként kár ezen vitatozni, mert a PCsek felkészültek rá, hogy évente százezer, kevesebb játékkal, de néha jobb grafikával mint konzolon, aki nem költ ennyit az is tud játszani, de annak idõvel jobban vissza kell vennie a grafikát mint a konzolos grafika, ezzel a pc egyetlen elõnye veszik el (ok van még, pl WOW, Repülõ szimulátor, de az réteg"játék"), míg aki konzolosoknak, kb 6 évente 60ezer, meg ha legálisan akar valaki játszani, annak www.play-asia.com, ott kb annyi a konzoljáték mint itt a pcjáték.
ok a pc másik elõnye a sokoldalúság lenne, de pl a régi athlon 1200mhzs pcm, windows2000el, elég sokoldalú, és elég stabil, és viszonylag gyors is...
A
Biztos van egy általános "megfoglamazása".
Mittudomén...minden maxon, 1024x768 ,AA és AF nélkül.
Vagy erre kakilnak magasról,és úgy készül az ajánlott
gépigény kiírás,hogy megnézik jelenleg mi a legelterjedtebb
masinéria és beírják azt (vagyis "üzletpolitikai"
gépigényt adnak meg)?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A
processzorom:AMD ATHLON64 X2 6000+AM2 BOX
RAM:2GB
VIDEOKÁRTYA:Ati Radeon HD 3850 /512MB GDDR3 /256 BIT /SHADERS 4.1/
Ezen símán el kell mennie.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit