38
-
#38 hello nekem az lenne a problém hogy elakadtam a metróban a végén beugrunk a vizbe de jönnek a németek de csak jönnek és elfogy mindenn lösszer mit csináljak???
talán valaki tudna segiteni ?
-
mcfingatlak #37 Hi! Van egy problémám, a játék az Eviction nevű pályánál kidob a windowsba, vagy lefagy és újra kell indítanom.:S Mi lehet a gond?
Ja és a pályák előtti videók-on a hang is akad meg néha elmegy néha visszajön. Valaki segítsen!Thx!! Konfigom:
Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz
Ram:2 Gb
Videokártya:Nvidia Geforce 8800GTS 320.0Mb -
labello #36 Run in safe mode?"It appears Call of Duty: World at war did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings bit not your controls." És alatta meg van kérdezve hogy (Igen) (Nem) (mégse).Nem-re szoktam katintani és elindul a játék és bejön az oldal new mision azon belűl bármelyik fokozatra mentem könyű nehéz elindul bejön a videó elkezd tölteni és ott leis fagy?? nem tom miért .Mert a gép igény nekkem meg van hozzá.Remélem tudtok segiteni előre is köszi:). -
hahahihi #35 ami minimum kell az :16 gb szabad hely/1 gb ram/512mb videókártya/7600gt/1.8ghz meg az se mindegy hogy milyen márkájú a videókártya mert van olyan hogy 1gb nem visz el egy alap cod2
-
hahahihi #34 vagy az is lehet hogy a 6600 gt nem elég mert az enyémbe 2gb ram 500 gb hdd van és 1 gb videókártya 9600gt van -
hahahihi #33 hy akinek a call of duty 5 world at war nem indul el a gépén annak szar a videókártyája minimum 512mb kell az hogy a proci milyen az nem számít ahoz elég 1.8 ghz -
hernyo05 #32 hi akinek fekete képernyő van az elején, az várjon 8 percet. nekem ennyi idő kell míg eljutok a menüig :D (6600GT, 1 GB ram, p4 2,4ghz) -
Janika5555 #31 Szevasztok !
Mit tudok csinálni ha a COD5-nél csak a hang jön be kép meg nincs !:(:(:(
A CoD a kedvenc gamem !
És pont az 5 nem megy !:(:(:(:(
Ez lelombozó !
Ha valaki tudja lécci szóljon !
Minden jót ! -
#30 kamaszaki te nem biztos hogy gyötörni fogod mert állítólag azon a kártyán ami nem tudja pixelshader 3.0-át azon el sem indul. -
#29 sajtburger frissítsd a directx-edet az augusztusira -
#28 hellóhelló!
nem tudom melyik topikba illene, de valami nincs rendben a hanggal nálam. szépen fut a game, minden oké, csak folyamatosan sistereg a hangfal. de csak a cod waw-nál. nincs valakinek valami 5lete? -
#27 üdv. Én elindítom a gamet, és fekete a képernyő, se hang se kép. :S Mi lehet a gond? Gépigényem megvan pedig.. :S -
#26 Én egy gf 6600gt-vel és 512mb rammal fogom gyötőrni -
#25 xDDD. Sztem alap, hogy manapság mindenkinek dx9.c legyen fent...
MEllesleg, Mustang93, a te konfigodon marhára nem fog menni maxon... gf8500 ma már az alsókategória legalsó határát súrolja, ráadásul az az egyik legrosszab dx10 VGA. -
balogh2254 #24 Na akinek hibaüzenettel lép ki és utána kiirja hogy : Error durning...stb
annak nem a hangkártyáján kell állitani hanem a legfrissebb direcx 9.c kell letöltenie.
Ez a biztos megoldás!!! Irjtok ki más fórumokra is! -
balogh2254 #23 szevasztok! Segitsetek már mert mikor elidnditoma cod waw mp beta-t akkor hibazünetes gecivel leáll és utána valami sdzart kiirt hel plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
mongoose123 #22 thx már megoldottam csak a profilom resetelödött 32->1lvl -.- -
mongoose123 #21 Helo jó lenne ha valaki tudna segiteni nekem :D
Az lenne a problémám hogy újra raktam reggel az xp-t aztán elveszett a cod : waw cd key mert hülye voltam és nem irtam fel egy lapra, aztán regeltem egy uj cd-keyt de a játékba meg nem tudok bejelentkezni a régi accoutommal csak ha ujjat csinálok de aztán se tudok átváltani a régire
valaki tudna mondani erre a problémára egy megoldást? vagy hagyjam a francba? -
#20 Ha elment a Cod4 ez is el fog menni, igaz nekem ki kellet törölnöm egy .asi fájlt mert különben nem indult a játék. :S :D -
Ps1ch0 #19 na ha van ps3-ra warez akkor had hallom csak hol lehet megszerezni nekem csak 3 jatekom van ra es mar lassan megy az agyamra es sokat kiprobalnak de anyira nem erdekel hogy megvegyem szal PS3 warez titkokat ide pls:) -
#18 pedig nincs:)
képfájlokat lehet letölteni, de futtatni bizony azt nem fogod -
#17 by anyuciapuci, jól mondom? -
#16 "PS3ra nincs warez?! Szerintem egy kicsit le vagy maradva :) -
Fbn Lx #15 kicsit alacsonyabbat írnak ki ajánlottnak mint amin tényleg faszán megy, hogy többen mondhassák, hogy fúúú ajánlott gépem van, és vegyék. aztán szophatnak hogy lejjebb kell venni a grafikát, már úgyis megvették. -
Fbn Lx #14 :D ASDD_AS:D_ddddddddd -
#13 De nem helyesírás bajnok az 1x biztos :D -
Me Ga #12 OK, de előtte menj el egy helyesírás tanfolyamra... -
#11 vegyél PS3-at, ott ingyenes a multi...
jaaa, arra nincs warez -
#10 Nem, a 720p az mindig megvan, 1080ps játék van még kevés a piacon, de pl a filmeknél mondják sokan, hogy 1méteres képátló alatt felesleges az 1080p.
Egyébként kár ezen vitatozni, mert a PCsek felkészültek rá, hogy évente százezer, kevesebb játékkal, de néha jobb grafikával mint konzolon, aki nem költ ennyit az is tud játszani, de annak idővel jobban vissza kell vennie a grafikát mint a konzolos grafika, ezzel a pc egyetlen előnye veszik el (ok van még, pl WOW, Repülő szimulátor, de az réteg"játék"), míg aki konzolosoknak, kb 6 évente 60ezer, meg ha legálisan akar valaki játszani, annak www.play-asia.com, ott kb annyi a konzoljáték mint itt a pcjáték.
ok a pc másik előnye a sokoldalúság lenne, de pl a régi athlon 1200mhzs pcm, windows2000el, elég sokoldalú, és elég stabil, és viszonylag gyors is... -
#9 hi, ebeis én leszek a, bajnók -
flatszeru #8 Egyébként az ajánlott gépigény pontosan mit takar?
Biztos van egy általános "megfoglamazása".
Mittudomén...minden maxon, 1024x768 ,AA és AF nélkül.
Vagy erre kakilnak magasról,és úgy készül az ajánlott
gépigény kiírás,hogy megnézik jelenleg mi a legelterjedtebb
masinéria és beírják azt (vagyis "üzletpolitikai"
gépigényt adnak meg)? -
#7 ja, egyáltalán annak örüljetek, ha egyáltalán valos 1280*720rol beszéltek... nem arányaiban ugyanilyen, viszont felnagyított felbontásrol... ugye. -
#6 Hááát, olyan 1280x720 felbontáson 2x (vagy 4x játéktól függően) fsaa mellett pcs high grafot el fogja érni (ok pcn van very high is, de a high is jó)... -
Le Kurde #5 szerintem nézz meg egyszer egy x360-at vagy ps3-at, akkor lehet nem mondasz ekkora baromságokat -
#4 nekem el fog menni max.grfikán.
processzorom:AMD ATHLON64 X2 6000+AM2 BOX
RAM:2GB
VIDEOKÁRTYA:Ati Radeon HD 3850 /512MB GDDR3 /256 BIT /SHADERS 4.1/
Ezen símán el kell mennie.
-
TeDDyRuSh #3 Soha nem is lesz olyan minőségű játékod zola. Ha teljesíti a gépem a minimumot, akkor már ott vagyok, mint a te x360-ad. És te még pár évig ezzel a konfiggal tolod:) -
#2 Habár inkább wiire érdekel, mert fizessen a multiért akinek 6 anyja van :) -
#1 Hát akkor nem vészes, három magos cpum elég lesz, az 512 mega ramom is, meg a 8500as GPUm is.
tehát vinni fogja az x360om.