55
  • FoodLFG
    lol kissé szélsőséges, de nem teljesen hülyeség :DD
  • Tinman #14
    Van aki nem szereti a T-csoportot
  • Tinman #13
    35.000?

10-et hozzál nekem ennyiért... pfff.
  • Tinman #12
    Bírlak
  • Tinman #11
    N82 mást nem mondok ;-)
  • Bandee
    htc cruise vagy diamon, mást nem mondok ;)
  • morden
    Jah és köszönjük a reklámot mostantól nem sg.hu-t hanem t-mobile.hut olvasok ott úgy is 2 percel előbb lesz fent minden ,mert idő mire átrakják ide is :D
  • morden
    A techpioneerok úgy is megveszik , akármennyire drága , jó hogy vannak, belőlük jön a fejlesztésre szánt pénz , aztán jön a tömeges olcsóbb eladás ami a hasznot termeli majd , köszönjük nektek Oh vastag pénztárcás közgazdaságtanban járatlan reklámokkal agymosott fura figurák:D
  • PyRex
    Nekem pl. nincs 20e alatti számlám havonta a vodánál, amiben nincs benne a mobilinternet. És hidd el, ezzel nem csak én vagyok így egyedül. Nagyon sok embernek simán megérné 10 óra ingyen beszélgetés miatt váltani. A többi meg megveszi, mert "iphone".
  • PyRex
    ennyi baromságot leírni....

1. - Az iphone sehol sem kerül 35 ezerbe - csak szintén 2 éves előfizetéssel, AT&T függően. Azt egyelőre nem fogod használni semmire, maximum zenehallgatásra. Olaszországból lehet egyedül független telefont hozni, de az meg átszámítva 135 ezer forint, hiánycsikk egyébként és valakinek el is kell érte menni...

2. - A Telefonban semmilyen lila T-fos cucc nem lesz! Mivel nem nyúlhatnak bele a szolgáltatók. Ennek az a hátránya, hogy (kezdetben legalábbis) magyar nyelv SEM lesz benne. Ami a kikapcsolhatatlan T9 szótár miatt rohadt idegesítő lesz sok embernek - hacsak nem jailbreak-elnek...
  • FoodLFG
    Húú azonnal rohanok is ilyet venni. Ha már ilyen drága, akkor már biztos nem lehet rossz. o.o
  • darph
    A vicc az, hogy a 8 GB-s telcsi kb. 35 000 ft Applenál. Nálunk alapból 70, ha veszel hozzá fos mobilinternetes csomagot. Azt hogy a régi előfizetőknek mennyi, azt ki sem merték írni... szvsz marad a kalóz tört, mert 10et veszek az itthoni legálisnak az árából + abban nincs benne semmilyen ügergörény rikítólila T-mobile cucc + fülsértő, kikapcsolhatatlan T-mobile logo bekapcsoláskor.
  • JL666
    24*17000=408.000 Ft. Régen volt az ármaximalizálás. Aki többért adta, mint amennyiért max. lehetett az felkoncolták. Most is lehetne ilyet csinálni, csak az már egyből rasszista lenne, meg neonáci. Kéne már egy új balrafésült hajú kis bajszos bácsi, aki rendet tenne...
  • tarBubbles
    Jah, 990ft a telefon, de 24 hónapon át 17000 a havi díj, ki beszél ennyit?
  • FlyingV
    ha ezek után az árak után is valaki azt mondja, hogy nem éri meg a pénzét...