15
Sokan szeretnénk 640x480 helyett 1024x768 vagy nagyobb felbontásban játszani régi játékokat.
-
#15 Kár. -
rumkola #14 ilyen nem létezik -
Vlala #13 Köszi a felvilágosítást. Keresek ilyet. :) -
#12 Üdv mindenkinek nagyon jó ötlet a téma! Én a régi DOS-os kalandjátékokat, pl: Sam & Max, Full Throttle, Day of the Tentacle, Monkey Island szeretném "nagy" felbontáson tolni (jó lenne 1024 min.). Erre valami ötlet? -
#11 nem. Ez egy driver ami feltelepül, és a glide kódot opengl-re konvertálja, ami már megy bármilyen videokártyán. És ezt a virtuális wrapper kártyát kell kiválasztani a játékban, és glide-ban fog menni, amit opengl-re fordít. -
#10 diablo2-höz nekem is kéne ilyen ha működik:) -
Vlala #9 Az ciki, ha ezt nem értem? :) -
#8 a mm6 engem is érdekelne, a 6-7 azóta is a kedvenceim közé tartozik :) -
cserpak #7 Sajnos nincs Ati kártyám, de ahogy mondtam nincs d3d támogatás. Bíszt Masín ez csak az Infinity enginesekhez jó, kérlek nézz szét a googleben milyen játékok ezek, a Dio2-t nem támogatja. Vlala, tudomásom szerint az Outcast sem támogat Glide és D3D apit, mert voxeles grafikájú, valamint már nem megy dos alatt, tehát dosbox sem jó, tehát valamilyen nagyon okos ember kell, mint a Might and Magic VI esetén. -
#6 akkor használj glide wrappert -
Vlala #5 Hm. Erről egyik kedvenc játékom jutott eszembe: Az Outcast. Nálam valamiért mindhárom gépemen csak 512x384-es felbontásban volt hajlandó indulni, a "maxgraf" 640x480-at nem ajánlotta fel. D3d-t, OpenGL-t nem támogat, de állítólag egy Voodoo2-es videokártyával 3Dfx támogatással überszép volt. -
#4 ez a cucc működik a Diablo 2-vel is? -
csgj #3 Nekem is pont ez kell a Star Trek Awy Team-hez (most venném újra elő, 7 éves game). Csak éppenséggel a display fül hiányzik nálam :/ De nemtom miért, a progiról készült képeken is látszik, hogy van felbontás állítás. -
#2 Radlinker? -
cserpak #1 Témaindítónak egy kis segítséget és egy kérdést tennék fel. Ha valaki még nem ismerné az Infinity engine-s játékok (Planescape Torment, Baldurs Gate, Tales of the Sword Coast) egy új programmal nagy felbontásokban, illetve széles képernyőn is játszhatóak végre gyönyörű minőségben. A program neve G3 widescreen mod. A kérdésem: Might and Magic VI-ot szeretném újrajátszani nagyobb felbontásban. Próbáltam glide wrappert, de abban a játékban semmi glide se D3D támogatás nincs. Próbáltam dosbox-val, mely szintén 1024x768-ban futtathatna, de a játék már teljesen windowsos, nem futtatható dos módban. Ha valaki ismerne ilyen felbontásváltót, megköszönném.