A grafikus kártya piac felét akarja az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt még talán,mert a proci piacon,ahoz hogy elsõ legyen kell neki vagy 20 év...
Mellesleg amennyire elszurta az NV az utobbi 9 honapabban meg is értem az AMD álláspontját.
Nvidia - Physix... Talán hallottál róla. ATI kártyákon is megy, de nem hivatalosan, így Xbox360-on sem. Amúgy is erõsen terheli a CPU-t is a GPU-s megoldásban (Cellen viszont szépen megy).
Az AMD az Intellel együtt inkább a Havok Physics-et támogatja, ami alapvetõen CPU-ra alapozott cucc (*), nem csoda, hogy az Intel inkább ezt újította be a Larrabee-hez (ami egy CPU tömb, adott esetben GPU szerepben). Az AMD meg vélhetõen a performance szegmensû Fusion, ill. a késõbbi SSE5-ös CPU-ikhoz szánja. Hogy a GPU-ikon hogy megy, az kérdéses. Az meg fõleg, hogy a Xenos-on.
* Nem keverendõ a Havok FX-szel, ami direkt GPU-s gyorsítású volt, azonban erõsen butított változatban. Egy ideje nincs is róla semmi hír.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Valamilyen szinten igazad van!De ha csip félépítését nézed akkor tévedsz bandee1
mert a többmagos GPU az AMD-ATI kezdte el erõltetni de õk jól csinálják ez a különbség a két cég között én is egy ideig Nvidiás voltam de már a második kártyám hûtésével sz***k t***m kivan velük<#falbav>#falbav>.Én csak az elhízott disznó effektus ként jellemzem ha már megszedtük magunkat nem kel gondolkodni tegyünk bele mindenbõl többet és agyuk el vadi új fejlesztés ként pedig csak a régit dupláztuk....Remélem lentebb engednek az arc bol!<#violent>#violent> Nvidia
Az SZDSZ egy náci párt.
Commodore Plus4 forever!
Nah ennyit az sg.hu-n ról én égetem magam itt hogy egyáltalán beirok a forumba.
Mint írtam, a PS3 RSX nevû GPU-jának alapja a 7900GT (G71@550MHz). (7800 = G70, ami még nagyobb csíkszélességgel készült, stb.)
De amúgy is rossz ez az összehasonlítás, illetve esetleg a multiplatform cuccoknál van értelme.
PS 3 meg tényleg egy 7800 GTX van de azt is nézni kell hogy nem PC VGA van a konzolokban:D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De a lényeg, hogy egy ma már középkategóriásnak számító kártya (már egy HD3870-es is csak 25 ropi) hozza ezeknek a teljesítményét.
\"...lámák kíméljenek.\"
ezeket meg honnan vetted...?
Egy sima 2-magoson meg csak azok a játékok mennek, amik nem használják ki a Cellt.
Igaz, a multiplatformosok ilyenek -- legalábbis amíg el nem kezdik használni a Physix-et v. a Havokos fizikát, amik portolva vannak PS3-ra is. (Akkor az Xbox360 bajban is lesz.)
Bár a Physix most már megy GPU-s gyorsítással is, de a hírek szerint csak részben számol a GPU, a CPU-t is alaposan beterheli.
A cég mindig pulzált az életútján, idõközönként mindig sikerül nagyot alkotnia, de már csak akkor ha halálfélelmei vannak a mérnökeinek,hogy meg fog szûnni a munkahelyük, akkor kapcsolnak rá csak. :(( Aztán évekig döglõdnek :(
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...lámák kíméljenek.\"
HP+
visszafelé azért ezek viszonylag kompatibilisek...szóval elvileg még egy jó darabig mindent elfuttathatsz rajta. egyébként az x1600 már akkor is gyenge kártyának számított amikor kijött. az hogy akkoriban nem 6600gt v 7300gt(ddr3) - t vettél, ugyanannyi pénzen csak magadra vethetsz :)
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Remélem az AMD-ATI jó oda sóz neki hogy gyorsabb legyen a fejlõdés!
Meg persze kevesebbéért adja a kártyáit!<#eplus2>#eplus2>
Amúgy nvidiával nagyon elszaladt a ló!!Ez mutatja az árazása is...
Ellen példa az AMD-ATI ott viszonylag olcsón legalább olyan erõs kártyákat gyártanak fele annyiért!!<#integet2>#integet2>
hogy az aláírásodról már ne is beszéljünk.
<#violent>#violent>
na, az már valami, még ha nem is olyan nagyon, de valamennyire biztos megérezték.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!