A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Igy van en nem ertem meg a felesleges magyarazkodast 😄

[HUN]FaTaL
ok hagyjuk, képtelen vagy megérteni amit mondani akarok 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Kerdezd meg magadtol., hogy ha valami a franchisehez tartozik, akkor van e koze az uj resznek.
Aztan gondolkodj el ezen jo erosen, es ha utana azt mered monddani, hogy nincs, akkor veled problemak vannak. 😄

[HUN]FaTaL
A franchisehoz tartozik, és? Ezért lett elkonzolosítva? Mert ebbõl indult az egész.. PCre volt az elsõ rész ~20 éve, kit érdekel?

Jakuza001
" A te logikád alapján semmilyen játéknak nem létezne elsõ része..." ???? Meg veletlenul sem allitottam ilyet, sot az ellenkezojet, hogy az ujaknak pont az elso reszhez van koze.
Viszont az biztos, ha Test Drive nevu jatek nem letezne, akkor a franchise se letezhetne.
Remelem ezt feltudod dolgozni.

Inkabb azt ird le, a te logikad szerint nem lenne egy folytatasnak se koze az elso reszhez. 😄

Megegyszer az okoskodasod cafolatara, amit megint nem en irtam.

Test Drive Unlimited 2 (c) Atari

Test Drive Unlimited 2 transforms the driving genre, adding the persistence
progression and customisation of the latest multiplayer games to the
critically acclaimed racing of the Test Drive franchise.

Remelem vagod mi az hogy franchise.

Igen semmi koze nincs a TD-hez. 😄 Csak a francise resze.
Amugy tudod mit jelent a "semmi koze" kifejezes ?
Valami koze azert csak van hozza. 😄DDDDDD
Jah nalad nem, mert valamit magyarazkodni kell, ha mar olyan marhasagokat irsz le, aminek semmi koze a valosaghoz.
Igen is van koze a TD-hez, mint a 2-3-4-5-6 es tovabbi reszeknek szinten.

[HUN]FaTaL
"Vegul is semmi koze nincs, olyannyira, hogy az elso nem letezne, akkor a TDU sem."

Nem hát, soha senkinek nem jutott volna eszébe egy ilyen autós játék készítése akár más néven is. 😄D

A te logikád alapján semmilyen játéknak nem létezne elsõ része...

Jakuza001
Vegul is semmi koze nincs, olyannyira, hogy az elso nem letezne, akkor a TDU sem.
Gondolom ez mondjuk a Fallout 3-ra is all, hogy semmi koze nincs az egyhez, mert mas kiado adta ki,mas fejleszto keszitette es egeszen mashogy nez ki az egesz.

Ab ovo, a te logikad szerint , semmi koze sincs az õshöz. <#hehe>

[HUN]FaTaL
OK akkor legyen eredetileg PC-s játék, amit elkonzolosítottak. 😊 Nekem mindegy, ha neked nem számít, hogy az eredeti sorozathoz semmi köze nincs.

Jakuza001
Attol meg koze van hozza, az hogy kozben magvaltozott a jatek nem jelent semmit, attol meg igaz amit leirtam, hogy az original resz a TD es annak a folytatasa a TDU.

Javaslom szamodra az olvasgatast, meg azt, hogy eltudod ismerni a valos tenyeket, nem pedig blablazol, amikor nincs igazad.

http://en.wikipedia.org/wiki/Test_Drive_Unlimited

Test Drive Unlimited is an arcade-style racing game, the 9th game of the Test Drive series, it features over 125 licensed sports cars and motorcycles and a terrain modeled after the Hawaiian island of Oʻahu that features some 1000 miles of roads and highways.

Test Drive Unlimited is the ninth main installment of Test Drive, one of the longest running racing game franchises.

[HUN]FaTaL
Ettõl még semmi köze hozzá, vagy a TD1ben már online mókáztál szigeteken?😄 Esetleg a fejlesztõ ugyanaz? Még a kiadó sem... Persze ez igaz az NFS szériára is, ott sem sok köze van az eredeti sorozathoz a játékoknak. Kivéve talán az új HP-t.

Jakuza001
Kb annyira nincs, hogy hogy az original title a TD 9 volt 😄

[HUN]FaTaL
Csak a TDUnak nem sok köze van a régi TDhez, kb annyi mint az ug-nek az eredeti nfshez.

Tudom. Csak én azthittem, hogy õ a TDU-ra gondolt.

TDU csak a sokadik TD rész volt, régebbi a sorozat még az NFS-nél is.
Ez kb olyan, mint amikor azt hiszik, hogy az NFS az Underground-nál kezdõdött.

ajj jaj kirobbant a lázadás <#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Jakuza001
Na igen errol beszeltunk regen is mar, hogy a kiadoknak nem az elenyeg, hogy milyen minoseget adnak ki, hanem minnel tobbet eltudjanak adni, barmilyen szegmensben.
Most hogy facebook orulet van, probalnak minden szemettel oda is terjeszkedni.
Oda mennek ahol mindent elllehet adni, minosegtol fuggetlenul, mert csak egy dolog szamit a profit.

http://www.ea.com/news/free-to-play-pga-tour-golf-challenge-for-facebook ezért próbálkoznak próbálkoznak 😄 de hozzák a szokásos EA "minõséget" ott is <#hehe>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jakuza001
A Test Drive C64-re,Amigara,Atarira,PC-re jott ki eloszor 1987-ban. Kb semmi koze nem volt a konzolhoz.
Mar pedig az az eredeti kiadas. A tobbi, mint peldaul a TDU is, csak ennek a folytatasai.

A TDU eredetileg konzol only volt. Késõbb jött csak a PC-s verzió, ami tényleg nagyon jól sikerült!

Jakuza001
Eppen ezert nem kultivalom, ha atkerulnek a jatekok a konzolos platformra, mert utana a szinvonal nagy mertekben romlik.
Raaroltetik a jatekra azt a stilust ami nem volt jellemzo a PC-n. Arcadositott jatekok lesznek az eredmenyek, amiket ha visszaultetnek a PC-re ujra mar elvesztik eredetiseguket, vagy azokat a jellemzoket, amitol eppen kiemelkedtek a tobbi atlagos jatek kozul.

Ez egyertelmuen a minoseg rovasara megy.

Hát igen ezt jól elkurták.Az úton kívül is úgy hasít mintha minden betonozva volna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

de a zynganak kontentre van szüksége alapvetõen, az "eaware" kontentre meg nemmondanám hogy olyan elsõvonalbeli volna <#megvetõnevetes1> <#nyes>

biztos jobb kontentje lesz a zynganak nextgen enginekkel mint az eawarenek akik lekötik magukat swtor meg egyéb nevû ilyen dating szimulátor szarokkal<#nevetes1>

http://iddqd.blog.hu/2011/02/06/nagyobb_biznisz_a_farmville_mint_a_halo hasonló, <#whatever> hát no a nem gamer réteg jobban tejel bevételileg és sokkal többen vannak

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

û. Az állat.

"pcs Zynga (farmville, cityville), többet ér mint az inkább konzolos EA"

ez nagyon jó ha igaz, forrás?

Jakuza001
Ismet gazdagodtunk egy arcade gagyi atirattal.

Jakuza001
Grim Dawn alpha vid.

Jakuza001
<#eljen>

Mondjuk, mi eddig se jartunk at. 😄

fejtsd ki egy kicsit bõvebben kérlek szépen hogy miért nem érted a topicot, <#guluszem1> mert itt felsoroltál egy két játékot amik pc-n meg konzolon fogynak jobban, vagy inkább azt próbáltad sugallni hogy fölösleges vitázni azon melyiken adnak el többet?<#fejvakaras>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Efreet
Kiegészítettem a lenti ultimátumot: csak akkor repül mindkét topic, ha láthatóan átjárás van a kettõ között, vitakeltési szándékkal. Egyébként a problémás személyt jelentsétek a moderátori topicban.
Köszönöm az együttmûködést.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

zola2000
Nem értem, a topicot, a pcs játékoknak van jövõje, és ezt az támasztaná alá, hogy "Félmillió elõfizetõvel profitot hoz a The Old Republic", és konzolon "Hatalmas bukás lett az Enslaved", amibõl csak félmilliót adtak el, meg "5 millió felett a Medal of Honor és a Hot Pursuit eladásai" -> ennek max a 10%a pc (és még sokat mondtam)?!

Inkább olyan címeket kéne kirakni, mint hogy tízmillió felett a wow, többtízmillióan játszák meg a sims3mat, a pcs Zynga (farmville, cityville), többet ér mint az inkább konzolos EA, Japánban mennyi visual novelt adnak el pcre, mert ezek hatalmas pcs sikerek a fenti címek inkább konzoljátékok!

A

Jakuza001
Nalam Dio 3, Deus Ex, a Shogun 2 TW, ami vevos.
Aztan kitudja meg mi csuszik be iden, neha van egy par meglepetes cim is, amire nem szamit senki.

Mindkettõ vevõs.
Ha azonos stílus jönne egyszerre, akkor lenne nálam gondolkodós a vétel, de így mindkettõ jöhet.

Jakuza001
Azert ezek nem kobe vesett datumok, a legtobb altalaban valtozni szokott.
Szoval felesleges az azonos datumokon idegeskedni. 😉

Shift 2-t is pont akkor adják ki mint a Crysist. Tehették volna kb 2 héttel elõbbre az egyiket.

Jakuza001
Megjelenesi datumok: (ezek persze valtozhatnak)

http://www.eurogamer.net/releases.php?platform=pc

Én fõleg Csapatharcot szoktam nyomni (Team Deathmatch). Ott nincsennek jármûvek, kicsi a pálya, 16vs16, és lehet kombinálni a skilleket.

Jakuza001
PCsek koreben nem nagyon lett felkapva a jatek, mert nem volt eleg szinvonalas.
Inkabb mas FPSekkel jatszanak.

dronkZero
Nekem megvan, próbáltam, borzalmas. Egyrészt erõsen kihalt a pálya, másrészt olyan hulladék a netkód, hogy minden (de fõleg a jármûvek) oszcillálnak elõre hátra, nagyon trágya a lagkompenzáció.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Játszik itt valaki Crysis Wars-al?

Jakuza001
Red Faction: Armageddon

Efreet
Ultimátum* a PC-s játékoknak van jövõje és a PC-s játékoknak leáldozott topicok olvasói és hozzászólói részére.

Szomorú, hogy gyakorlatilag napi problémává vált, hogy a két topic látogatói által keltett viták, személyeskedések, anyázások után - bár mindkét témának van megválasztott, kinevezett házigazdája - takarítani kell (fõleg az egyik topicban, de a másikban is bõven vannak problémák). Még szomorúbb, hogy több esetben maguk a házigazdák, akiknek jó példát mutatva elöl kellene járniuk is részt vesznek az ilyen vitákban, minõsíthetetlen, fórumhoz és fórumozóhoz nem méltó hozzászólásokat produkálnak. A moderátorok türelme ebben a témában elfogyott.

A mai nappal utoljára megnyitjuk a topicokat, de az elsõ esetben, hogy valahonnan panasz érkezik bármilyen okból - legyen az személyeskedés, a másik játékok iránti ízlésének (vagy választott platformjának, stb.) bírálata, vagy bármilyen, minden résztvevõ által egyértelmûen ismert indulatkeltõ viselkedés miatt, mindkét topic azonnal és visszavonhatatlanul átkerül a Saját Fórumok területére, ha olyan hozzászólók miatt van balhé, akik mindkét témában aktívak.

A rend fenntartása eddig is - és ezután is - a házigazdák felelõssége lesz, ha valamelyikük képtelennek tartja magát erre a feladatra felmondhat, és a topic közössége választhat a helyére másik házigazdát.

Türelmi idõ nincs, az ultimátum megjelenése elõtti hozzászólásokra visszamenõleg hivatkozni, azokkal kapcsolatban "csak még azt hozzáteszem" stílusban hozzászólni nem tanácsos.

*Az ultimátum (latinul: az utolsó) olyan fenyegetéssel kísért követelés, amelynek teljesítését meghatározott idõhöz kötik. Általában több kérés utáni végsõ követelés szokott lenni és mint ilyen, a rendelkezésre álló idõ többnyire rövid, maga a követelés pedig nem lehet további tárgyalások témája.

ui.: komolyan sajnálom, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni, de nevetségesek vagytok ezzel az óvodás stílussal.
uui: a vélemény kinyilvánítása továbbra sem tilos, ha az kulturált, normális, emberhez méltó formában történik.

Efreet
Elegem van abból, hogy állandóan megy az óvodás stílus ebben a topicban, és képtelenek vagytok kb. 12 évesnél érettebben viselkedni.

Az indulatok lenyugvásáig a topicot zárom.

shaddam
Tehát szerinted konzolon egy fps úgy néz ki mint amikor pécén beizzítod az csalást?Milyen aranyos.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
attól hogy veszel egy mûanyag szart még ugyanolyan rendû vagy, senkit se érdekel
de onnan kezdve hogy képes vagy aimbot gombbal játszani mindenféle játékkal már nem hogy alacsonyabb, de egyszerûen nincs rended, egy káoszban élsz ahol nincsenek szabályok és senki se ismer el mint létezõ egyént

shaddam
És ettõl alacsonyabbrendû vagyok mint te?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
PS3 és PC tulaj hogy pontos legyek.Gyanítom ebbõl a szempontból jobb a rálátásom mint neked.

Totti5
Modi ilyenkor hol vagy? értem hogy pécés topik, pécés modi, de osztogathnád nekik a 1-2-3 pontokat, ha már nekem sikerült benyomnod egyet ennél fényévekkel kisebb semmiségre, s ma is az értelmes beszéd helyett, csak a konzol fikázás és ugatás megy arról az oldalról ( 3 ember ), szétcseszve a topikot ezzel folyamaotsan.

-fav

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10