7
-
#7 Vagy ha valaki normális feltöltést akar... mert ugye az 1 megához siralmas sávszélt adnak... még a 4hez is, de még mindig jobb. -
#6 A szelessavkereso.hu-n rákerestem.
Szolgáltatóváltóknak az icedsl a legolcsóbb.U1 - egyéni 1280kbps 3330 Ft.
Ráadásul:
"Minden egyes Ön által ajánlott új előfizető után 2880 forint kedvezményben részesül "
Lehet hogy én is áltépek az externettől, jó sok 2880 ft-ot kereshettem volna már.
Új előfizetőknek meg 1790 Ft az 1280-as net náluk. -
BandiG #5 Nem mindenkinek kell gyors internet. En altalaban lassabbat szoktam ajanlani ha ismeroseim kerdeznek. A felnottek soxor orulnek ha megy a skype meg esetleg tudnak vele videotelefonalni es emailen kuldozgethetik a "viccesebbnel viccesebb" prezentaciokat tartalmazo emailjeiket. Esetleg meg egy kis internetes radio ha techguruk es kesz. :)
Ennel gyorsabb internet szerintem max warezhoz kellhet, amit ugyebar nem mindenki hasznal. -
shabba #4 Nincs trükk. A Yo csomagokat Datanet saját infrastruktúrán nyújtja, így csak ott érheted el ahova saját eszközökkel betelepült Datanet. Ez viszont csak a nagyvárosok legnagyobb központjai érinti, Datanet esetén alig egy tucat város részleges lefedését jelenti.
Ezzel szemben a "normál ADSL" Tíkom ADSL infrastruktúráján kereszült kerül kialakításra. Ennek a lefedettsége jóval nagyobb, több mint ezerkétszáz települést ér el, jóval nagyobb arányú lefedettséggel, így több embernek nyújt lehetőséget a kapcsolódásra. Ez az akció most ezt a szolgáltatási csomagot érinti. Kár hogy Invitel területre nem érvényes, azzal további közel 300 település számára kínálhatnának olcsóbb netelérést. -
Adamul #3 hát ez jó... 2008ban 1Mbps... hiába korlátlan ha 10* lassabb az elvárhatónál... -
#2 hogy áll a datanet a warezzel - mi a policy ki mit tapasztalt? -
Boba Fett #1 És ebben mi a jó, nem értem. Már most is van olcsóbb csomagjuk, legalábbis én arra fizettem elő, kérdezősködtem róla eleget és remélem nem vertek át. Ez pedig a YO DSL, ami 1696/256-os havi 2964-ért. Szóval most mi a trükk?