16
  • Babylon56
    Én annak örülnék a legjobban ha Q9000 szériának az áraik csökenének. Pontosabban szeptember eljére a Q9450 ára csökene de eről nagyban halgatnak. :(
  • nedudu
    OFF: nem kötözködés, de az aláírásodat megváltoztathatnád. Dankesün
  • tomcsa4
    *tökéletesek
  • tomcsa4
    Nekem a Pentium Dual Core-ok tetszenek. Olcsóak és jó teljesítményt adnak, kispénzűeknek tökéletes.
  • grebber
    Akarom mondani E8500nak. 8400-at már kapni 29 ért :D
  • grebber
    Az E8400ára is is csökkenthetne 30k alá
  • JL666
    miért?! Te átlácc a dobozon vagy mivan?! Átlácc vagy bétlácc esteleg cét?! Ja és :D
  • windoki
    Szuper az asztali kisfogyasztású gép, de ehhez még add hozzá a router+modem fogyasztását is (2x10W). Így már azért nem lesz annyira jó az összefogyasztás. :-(
  • tntmax
    Intel Core 2 vessző Extrém nagy dobozban.
  • 1hengeresVmotor
    engem a 2 magos atom érdekel :) meg az asztali keveréke.... olcsó alacsony fogyasztású kevés hőt termelő kis torrentezésre filmezésre netezésre alkalmas gépecske
  • HöfEE
    lol! :D
  • Kovász
    "Egy ilyen szabad szemmel nem látható processzort" - hát, akkor neked elég szar lehet a szemed:D

A dobozban meg egyébként van egy "apró" cooler is a proci mellett
  • Xmas76
    Ugyan már! Van dobozos és OEM verzió. Értelemszerűen, ha nem akarod megfizetni a doboz árát, vegyél OEM-et.

A cikk vége kifejezetten izgalmasra sikeredett számomra. Komolyan érdekelne egyszer egy elemzés, hogy a processzor (és esetleg chipset) gyártók portfóliója hogyan oszlik meg házon belül a típuskínálat tekintetében.

Hahó! Légyszi, egyszer egy ilyet is! Köszi! :-)
  • tom36
    itt nem is a proci kerül sokba hanem a csomagolás
    a végénmég akora dobozban fogják árulni mind egy kiseb éjeliszekrény csakhogy elférjen rajta a dizájnos logojuk fekete hátérel
  • mikloss
    Hogy a 2kg hungarocell bélés beleférjen. :)
  • JL666
    Egy ilyen szabad szemmel nem látható processzort miért kell egy asztali lámpa dobozába csomagolni?!