16
-
Babylon56 #16 Én annak örülnék a legjobban ha Q9000 szériának az áraik csökenének. Pontosabban szeptember eljére a Q9450 ára csökene de eről nagyban halgatnak. :(
-
nedudu #15 OFF: nem kötözködés, de az aláírásodat megváltoztathatnád. Dankesün -
tomcsa4 #14 *tökéletesek -
tomcsa4 #13 Nekem a Pentium Dual Core-ok tetszenek. Olcsóak és jó teljesítményt adnak, kispénzűeknek tökéletes. -
#12 Akarom mondani E8500nak. 8400-at már kapni 29 ért :D -
#11 Az E8400ára is is csökkenthetne 30k alá -
JL666 #10 miért?! Te átlácc a dobozon vagy mivan?! Átlácc vagy bétlácc esteleg cét?! Ja és :D -
windoki #9 Szuper az asztali kisfogyasztású gép, de ehhez még add hozzá a router+modem fogyasztását is (2x10W). Így már azért nem lesz annyira jó az összefogyasztás. :-( -
tntmax #8 Intel Core 2 vessző Extrém nagy dobozban. -
1hengeresVmotor #7 engem a 2 magos atom érdekel :) meg az asztali keveréke.... olcsó alacsony fogyasztású kevés hőt termelő kis torrentezésre filmezésre netezésre alkalmas gépecske -
#6 lol! :D -
Kovász #5 "Egy ilyen szabad szemmel nem látható processzort" - hát, akkor neked elég szar lehet a szemed:D
A dobozban meg egyébként van egy "apró" cooler is a proci mellett -
Xmas76 #4 Ugyan már! Van dobozos és OEM verzió. Értelemszerűen, ha nem akarod megfizetni a doboz árát, vegyél OEM-et.
A cikk vége kifejezetten izgalmasra sikeredett számomra. Komolyan érdekelne egyszer egy elemzés, hogy a processzor (és esetleg chipset) gyártók portfóliója hogyan oszlik meg házon belül a típuskínálat tekintetében.
Hahó! Légyszi, egyszer egy ilyet is! Köszi! :-) -
tom36 #3 itt nem is a proci kerül sokba hanem a csomagolás
a végénmég akora dobozban fogják árulni mind egy kiseb éjeliszekrény csakhogy elférjen rajta a dizájnos logojuk fekete hátérel -
#2 Hogy a 2kg hungarocell bélés beleférjen. :) -
JL666 #1 Egy ilyen szabad szemmel nem látható processzort miért kell egy asztali lámpa dobozába csomagolni?!