Pyroblazer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX
Az én kedvencem eddig a hover ace volt ami szintén nem túl ismert
Itt a videó róla

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Beast Machine
úúúú, nekem abból csak a demó volt meg ilyen 500 HUF-os újságárusnál kapható játékválogatás CD-rõl, de nagyon tetszett már akkor is!

Ez pedig nagyon ígéretenek ígérkezik, várom!

...vágod?

SötétBarom
Aki nem tudná mirõl van szÓ: link

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Picit olyan mint az Audiosurf 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

offkorz
wipeout régen szerettük,playstation-on nõvéremmel sokat toltuk,azóta sem láttam ilyen játékot.majd megnézzük lehet😊

SötétBarom
Ebben a stílusban nálam a Gremlin féle slipstream5000 marad a király.. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

húúú ez nagyon jó =) pod racer izgalmát idézi.
STREEX
Tömören fogalmazva: Anti gravitációs ûrverseny 12 féle járgánnyal 20 féle fegyverrel és egyéb tuningcuccokkal és online lehetõséggel.

Új videó

Hivatalos oldal sok képpel

Nyilván nem lesz az évezred játéka de mivel PC-re ez a mûfaj nagyon ritka még jó szórakozást is nyújthat. Ha csak a Hover ace szintjét hozza nekem tetszeni fog.

Csak remélem a zene nem olyan lesz mint ami a videó alatt megy.