Generációváltás zajlik a világhálón
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm. Nagy testvér...?
vajon kiki,
Te ugyanezeket el tudtad volna gondolni magadtól?
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Dávid Weinberger....
pfff
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
a sok.... ember... pedig csak úgy kajolná befele
nem hiszem hogy ez rossz dolog, de mint mindennel ezzel is vigyazni kell, nehogy elhatalmasodjon rajtunk, es maniava valjon, mert mint sok mindent ezt sdem erzekeljuk, ha azza valik.
ezert egyre kevesbe megyunk mar a kozertbe mert megkapjuk a sort hazhoz, a haverokat elerjuk a messzendzseren, a szomszed neni portaljat/blogjat olvassuk es mar levegot se tudunk venni a pikans kepeitol.
emlekszem meg olyan 14eve nagy szo volt az internet, most meg nem lehet meglenni tole.
en legalabbis nem tudok, a munkam resze a hetkoznapjaim resze...
es sokan vannak igy ha bevalljak ha nem.
koszonom
szerintem a ficko kicsit tulfilozofiallja, de meghalok ha nincs internetem 2napig 😄
..oda szuletni kell...
Itt az és elé vesszõ! Nem felsorolás, hanem új mondatrész. Komoly hibának számít.
A halál öt stádiuma Elisabeth Kühler-Ross pszichiáter szerint a hazugság, a düh, az alkudozás, a depresszió és végül a megváltoztathatatlan elfogadása."
Hát nem tudom én egy embert sem ismerek aki ilyenen átment volna az internettel kapcsolatban.
Az ismerõseimnél inkább a következõ volt:
-meglátta és utánna már nem lehetett levakarni a netrõl
-meglátta de nem értette ezért hagyta a francba.
Egyébként a meglátása tényleg érdekes, de nekem inkább olyannak tünik mint aki nem érti az internet müködését csak bedõl az olyan szép bullshit szavaknak mint web 2.0 meg "innovácio" stb amikor aztán jó sok jó drága konferenciákat lehet tartani hülyéknek.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
a halál elfogadásának 5 fokozatról meg ez jutott eszembe:
http://video.xfree.hu/?n=biczod|a7cce21acb5c5ec9b3ff5a760ea4fcf6
(angol!)
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!