17
Samsung SGH F700v
  • genory
    #17
    Sziasztok!
    Van egy Samsung sgh –f700-as mobilom ami szombaton megadta magát! A teló teljesen magát működő lett!Belép a menübe elindítja a zenéket majd kilép és felhívja a haveromat! Kikapcsolás aksi és SIM kártya ki azt újraindítás! Annyi változás történt, hogy most az internetre akart fellépni! Aksi,SIM ki és vasárnap estig be se kapcsoltam. 1 percig bírta és megint kezdett önálló lenni! Most megnéztem a Samsung honlapján, hogy vannak-e szoftverek és Pc Studio nevűt találtam. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a programmal lehet-e szoftvert frissíteni otthon, vagy inkább vigyem el valami hackerhez? Ja meg, hogy a telefonon számokat előtte le lehet-e menteni? A segítséget előre is köszönöm!
  • n3whous3
    #16
    3D van java-ra is rég.
  • utgyuru
    #15
    amúgy nem tom milyen progikra gondolsz telefonra. ha mobilra prog. kell, akkor csak symbian, vagy maradt javas "programnak" a térkép meg a többi haszontalan szar
  • Kockazone
    #14
    Apucitól sajna még soha semmit nem kaptam ha érdekel..............
    De egyébként igen azért nyitottam a topicot hogy aki tud linkeljen hozzá cuccokat mert a telón pl csak olyan játékok mennek amihez nem kell gomb téma sincs hozzá és nem támogat semmilyen progit amit eddig kipróbáltam te kis színbájnköcsög
  • utgyuru
    #13
    megszólaltál zsenikém. mer te biztos olyan nagy koponya vagy, hogy apucitól kaptál zsét egy ilyen gizda mobilra, dehogy letölts rá játékot az már nem megy, és ezér nyitottál neki egy topikot, hátha más megcsinálja neked. grat
  • Kockazone
    #12
    Nem a symbian-ról van szó ebben a topicban te nagyon hülye! Hanem a samsung f700-ról kéne dumálni.... Ennyi barmot még nem láttam egy rakáson..............
  • utgyuru
    #11
    symbian mindenképpen üti a többit. a nem symbianos telefonokon nincs annyi testreszabási lehetőség, meg közel nem tudsz annyi alkalmazást rátenni, csak javasokat, azoknak meg a tudása korlátozott, symbianban sokkal több a lehetőség.
  • Montanosz
    #10
    InfÓ: új szabványú 4GB SDHC kártyát kezeli.

    kockazone kérlek légy udvariasabb a fórumlakókkal.

    én sem értettem mire kell a 3d egy telón míg kezembe nem nyomtak egy okostelefont/pda-t a buszmegállóban amín 3d-ben pompázott a CoD.

    op rendszerhez szóltam hozzá hogy még nem derült ki melyk lesz a győztes, mint annak idején a wolfsteinnel lehetett tudni hogy a pc és nem az amiga lesz a győztes.
    hát itt is az alkalmazások és játékok/windóz? fogja eldönteni mely op rendszer lesz általános a telókon amik pár éven belül mindentudók lesznek.

  • autoszimulator
    #9
    Még mindig nem értem azokat az embereket, akik játszani szeretnének a telefonon, főleg 3D-ben... Van pár kisebb játék, amikkel elütöd az időt amíg buszra vársz vagy valami, oszt jóvan, normálisan ezeken játszani semmiképp sem lehet..

    Annál fontosabb a kezelhetőség, hangminőség, aksi, manapság a kamera, lehessen rajt alapvető internetes dolgokat elintézni, no meg nem utolsó sorban sms, telefonhívás lebonyolítható legyen rajt egyszerűen... Aztán vannak még dolgok, amik nem elhanyagolhatók, mint pl a kezelhetőség, ami a Samsungnál nem mindig sikerül... U600 érintőgombjai pl katasztrófaszinten vannak. A samsung kijelzőit, vagy inkább azokat védő plexiket már nem is említem, csak a környékemen 4 samsungnak tört be a kijelzője, kisebb nagyobb mértékben, többek között nekem is.. Aztán azóta már ugy adják a telókat, mint pl a Soul, hogy edzett üveg, hát úgy legyen...

    Konkrétan ez a telefon nagyon jól néz ki, mint a mai Samsungok többsége!
  • Kockazone
    #8
    "Írhatna ide olyan is akinek ilyen telója van....Linkelhetnétek a telóhoz cuccokat (játékokat , programokat stb....) "

    Látom kicsit nehéz a felfogásod......
  • berczely
    #7
    Ehez milyen játék van?
    Java games azt cső

    Montanosznak igaza van a symbian-os telefonok a legjobbak!
    Arra van fasza 3D game meg sok progi!
  • Kockazone
    #6
    Akkor legyél boldog az 5éves (telefonévekben:xD 50 éves) telefonoddal és ne írogass ide többet.... Kit érdekel az a sz@ros 7710? Itt most a Samsung F700-ról van szó! Ezzel kapcsolatban írjatok lécci ! Pl: Írhatna ide olyan is akinek ilyen telója van....Linkelhetnétek a telóhoz cuccokat (játékokat , programokat stb....)
  • Montanosz
    #5
    hát akkor még nem volt normális telód, mert symbiannal egyenlőre jobbal nem nagyon találkozhatsz.
    nézz meg egy 7710-est mit tud. táblázatszerkesztésen keresztül a divx filmekig, javás-flash neten keresztül a 3d-s wolfsteinig minden.
    pedig ez a teló már majd 5 éves.
  • sweech
    #4
    kell.
  • passatgt
    #3
    Nemár symbian egy fos:D
  • Énvagyokazapád
    #2
    nem vagyok oda az érintőképernyőéért, meg lehetne symbianos :D
  • Kockazone
    #1


    TESZT