Diablo 3 - Nem az utolsó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lenne World of Diablo, ugyanaz lenne mint a WoW. Igazából a D2 volt a WoW "elõszobája" valamilyen szinten, mert sok dolgot ott próbáltak ki ami utána a WoWban köszönt vissza.

ha csinálnak is mmo-t belõle, ugyanúgy havidíjas lesz, mit a wow.

Broafka
szerintem nem attól marad sikeres egy játék hogy újabb rókabõrt húzunk le... oké, diablo 3! várjuk, reméljük szép lesz jó lesz! Vége a trilógiának (nem tudom mibõl gondolják hogy trilógiának indult, nah mind1)

de szerintem köszönöm nem kell több diablo (Sims effect komolyan... vagy PoP)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mousee
Amúgy ha csinálnának belõle wowszerû játékot, csak maradna ilyen elborult, és nem havidíjas lenne, csak egyszer kéne megvenni, nekem nagyon tetszetõs lenne a dolog.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Csinálhatnának World of Blackthorne-t. <#finom>
mousee
na fasza... world of warcraft után jön a world of diablo... gondolom havipénzé'

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy kis erõlködéssel nem kellene bután nézni, amikor a Diablo történetét emlegetik: Kronológiai sorrend

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most pedig kiderült az is, hogy az a meteor, ami lezuhant a trailerben az Tyrael volt, mert õt és követõit kitiltották amennybõl, mivel beleavatkoztak a halandók dolgába...
Lost Lont: Amikor Baal felment a hegyekbe meg"fertõzte" hatalmával az ún Worldstone-t, ami a Pokolt hivatott elválasztani az emberek síkjától és a Mennytõl. Ez egy hatalmas kristály amit Tyrael a Dio2 kieg végén elpusztított a fertõzés miatt.

Seth
A gonoszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy a semmibõl is feltámadnak, illetve klónozni tudják magukat 😄

PSN ID.: Beegabor

Lost Lont
Volt ott szép háttér, csak meg kell hallgatni amiket mondanak. Én inkább azt nem értem, hogy mi maradt a 3-ra elvarratlanul.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

minden szálat? mert eddig mi volt a történet?
Diablo konyec ... kristály fejbe ... Baal Konyec ... Diablo megint konyec ...