13
  • Loverman
    nem lenne World of Diablo, ugyanaz lenne mint a WoW. Igazából a D2 volt a WoW "előszobája" valamilyen szinten, mert sok dolgot ott próbáltak ki ami utána a WoWban köszönt vissza.
  • torcipepe
    ha csinálnak is mmo-t belőle, ugyanúgy havidíjas lesz, mit a wow.
  • Broafka
    szerintem nem attól marad sikeres egy játék hogy újabb rókabőrt húzunk le... oké, diablo 3! várjuk, reméljük szép lesz jó lesz! Vége a trilógiának (nem tudom miből gondolják hogy trilógiának indult, nah mind1)

de szerintem köszönöm nem kell több diablo (Sims effect komolyan... vagy PoP)
  • mousee
    Amúgy ha csinálnának belőle wowszerű játékot, csak maradna ilyen elborult, és nem havidíjas lenne, csak egyszer kéne megvenni, nekem nagyon tetszetős lenne a dolog.
  • KarmaXXL
    Csinálhatnának World of Blackthorne-t.
  • mousee
    na fasza... world of warcraft után jön a world of diablo... gondolom havipénzé'
  • IMYke2.0.0.0
    Az eredeti sztori(k) szerzője...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy kis erőlködéssel nem kellene bután nézni, amikor a Diablo történetét emlegetik: Kronológiai sorrend
  • Mátémáté
    Most pedig kiderült az is, hogy az a meteor, ami lezuhant a trailerben az Tyrael volt, mert őt és követőit kitiltották amennyből, mivel beleavatkoztak a halandók dolgába...
  • Loverman
    Lost Lont: Amikor Baal felment a hegyekbe meg"fertőzte" hatalmával az ún Worldstone-t, ami a Pokolt hivatott elválasztani az emberek síkjától és a Mennytől. Ez egy hatalmas kristály amit Tyrael a Dio2 kieg végén elpusztított a fertőzés miatt.
  • Seth
    A gonoszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy a semmiből is feltámadnak, illetve klónozni tudják magukat :D
  • Lost Lont
    Volt ott szép háttér, csak meg kell hallgatni amiket mondanak. Én inkább azt nem értem, hogy mi maradt a 3-ra elvarratlanul.
  • lokko
    minden szálat? mert eddig mi volt a történet?
    Diablo konyec ... kristály fejbe ... Baal Konyec ... Diablo megint konyec ...