13
-
Loverman #13 nem lenne World of Diablo, ugyanaz lenne mint a WoW. Igazából a D2 volt a WoW "előszobája" valamilyen szinten, mert sok dolgot ott próbáltak ki ami utána a WoWban köszönt vissza. -
torcipepe #12 ha csinálnak is mmo-t belőle, ugyanúgy havidíjas lesz, mit a wow. -
#11 szerintem nem attól marad sikeres egy játék hogy újabb rókabőrt húzunk le... oké, diablo 3! várjuk, reméljük szép lesz jó lesz! Vége a trilógiának (nem tudom miből gondolják hogy trilógiának indult, nah mind1)
de szerintem köszönöm nem kell több diablo (Sims effect komolyan... vagy PoP) -
#10 Amúgy ha csinálnának belőle wowszerű játékot, csak maradna ilyen elborult, és nem havidíjas lenne, csak egyszer kéne megvenni, nekem nagyon tetszetős lenne a dolog. -
KarmaXXL #9 Csinálhatnának World of Blackthorne-t. -
#8 na fasza... world of warcraft után jön a world of diablo... gondolom havipénzé' -
#7 Az eredeti sztori(k) szerzője... -
#6 Egy kis erőlködéssel nem kellene bután nézni, amikor a Diablo történetét emlegetik: Kronológiai sorrend -
Mátémáté #5 Most pedig kiderült az is, hogy az a meteor, ami lezuhant a trailerben az Tyrael volt, mert őt és követőit kitiltották amennyből, mivel beleavatkoztak a halandók dolgába... -
Loverman #4 Lost Lont: Amikor Baal felment a hegyekbe meg"fertőzte" hatalmával az ún Worldstone-t, ami a Pokolt hivatott elválasztani az emberek síkjától és a Mennytől. Ez egy hatalmas kristály amit Tyrael a Dio2 kieg végén elpusztított a fertőzés miatt. -
#3 A gonoszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy a semmiből is feltámadnak, illetve klónozni tudják magukat :D -
#2 Volt ott szép háttér, csak meg kell hallgatni amiket mondanak. Én inkább azt nem értem, hogy mi maradt a 3-ra elvarratlanul. -
lokko #1 minden szálat? mert eddig mi volt a történet?
Diablo konyec ... kristály fejbe ... Baal Konyec ... Diablo megint konyec ...