A Blu-ray árak csökkentését kérik a PC-gyártók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel csak azt rontják el, hogy amire rádöbbennek arra, hogy olcsóbban fogyott volna mint a cukor, addigra egy másik fejlesztõ kiad negyed annyiért egy hasonló cuccost mint a Blu-ray és akkor a cég gyakorlatilag becsukhatja kapuit.
Szerinted a cikkírókkal együtt mindenki elírja, azért "Blu-ray"? Vagy esetleg azért írják így, mert ez a neve? 😉
Nagyon helyes!!<#puszis>#puszis><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#vigyor5>#vigyor5>
by: the original one Gery Boro
Ja bocs, azt hittem, DVD alatt lemezt értesz (mert ez most a trendi duma).
A Blu-ray-on egyelõre több a jutalék, és a készülékek elõállítása is drágább (bár nem annyival, amennyivel többe kerülnek).
A Blu-ray-on egyelõre több a jutalék, és a készülékek elõállítása is drágább (bár nem annyival, amennyivel többe kerülnek).
És akkor most vinyón kellene kiadniuk a filmeket, vagy mi?
Egy mûsoros lemez elõállítása fillérekben van nekik.
Idõben meg pár mp, mert nem írják, hanem mintával préselik rá az adatot.
Egy mûsoros lemez elõállítása fillérekben van nekik.
Idõben meg pár mp, mert nem írják, hanem mintával préselik rá az adatot.
LOL. Azt úgy hívják, csõd elõtti kiárusítás. 😛
Nem tök mindegy neked, hogy melyik nyer, ha úgyis csak vinyót használsz?
Vagy csak szöveg az egész egy elvakult hddvd fantól? 😊
Vagy csak szöveg az egész egy elvakult hddvd fantól? 😊
Byron, azért gondolom, mert a legtöbb háztartásban, dvd lejátszó, és dvd író van még. Az áttérés nem megy egyik napról a másikra. Állítólag 2012-ig vagy meddig nem szándékoznak lecserélni a dvd-ét. VHS kazi ugyanez volt.
A legtöbb ember épp, hogy megszokta ezt a dvd-ét, nem lehet megterhelni õket egy új technikával.
Amúgy meg ha jól emlékszem a Blue-Ray már 2002-2003-ban piacra akarták dobni, csak féltek, hogy összeomlik a dvd-é piac.
Fogazstói társadalomban élünk, és hidd el már megvan a Blue-Rayutódja, csak nem veszik elõ, elõbb a Blue-Rayból a max zsetont ki tudják hozni...
A legtöbb ember épp, hogy megszokta ezt a dvd-ét, nem lehet megterhelni õket egy új technikával.
Amúgy meg ha jól emlékszem a Blue-Ray már 2002-2003-ban piacra akarták dobni, csak féltek, hogy összeomlik a dvd-é piac.
Fogazstói társadalomban élünk, és hidd el már megvan a Blue-Rayutódja, csak nem veszik elõ, elõbb a Blue-Rayból a max zsetont ki tudják hozni...
Én csak azt nem értem, hogy amikor már nem ritkák a TB-os vinyók és a HDTV-k sem, akkor milyen érdek fûzi a gyártókat a dvd életbentartására? Tovább kéne már lépni.
Mondjuk a gyártóknak eléggé fogalmai zavaraik vannak, a jelentõs árcsökkentés az nem pár %-ot jelent, hanem 80-90%.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Egyébként a hddvd még mindig simán nyerhetne ha reális áron (= max 2x, 3x dvd) dömpingelné a piacot.
Nekem aztán tökmindegy hogy csökkentik-e, hugyé-fosé lehet vinyót kapni, jobban is elférnek rajta az adatok, nem sürgõs. Kérdés hogy a bluray gyártóknak mennyire sürgõs hogy profitot lássanak.
Vsz adhatnák olcsóbban hiszen nm mennek nullszaldó alá még...csak hát az csökkenti a bevételeiket, ha nem terjed el gyorsan. Mert ha gyorsan elterjed akkor növelik a termelést és elkezdik árasztani a cuccot és sokat eladnak.
De elõször még veszteséges lesz a korábbi profithoz képest.
Most azon vacilálnak hogy nagyobb kockázattal terjesszék-e el gyorsan vagy lassabban.
De elõször még veszteséges lesz a korábbi profithoz képest.
Most azon vacilálnak hogy nagyobb kockázattal terjesszék-e el gyorsan vagy lassabban.
Szerintem meg egy nagyon gagyi ps-es összerakott kép...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
En is azt szurtam ki elsore.
Egyebkent szerintem csak a beallitas rossz. Szuk lehetett a hely (foleg mogotte) es maskepp nem fert bele a kepbe a tema igy felrakta a makrot vagy teljesen levette a zoomot.
De ettol fuggetlenul telleg pocsek lett, en nem tettem volna ki.
Egyebkent szerintem csak a beallitas rossz. Szuk lehetett a hely (foleg mogotte) es maskepp nem fert bele a kepbe a tema igy felrakta a makrot vagy teljesen levette a zoomot.
De ettol fuggetlenul telleg pocsek lett, en nem tettem volna ki.
Elég vacak optikája volt a fényképezõnek, amivel a fenti képet készítették.
$120-130 -> $100
$95-100 -> $90
$95-100 -> $90
A mondat nem ott kezdõdik, hanem így hangzik:
"Ezek a vállalatok a kombók esetében darabonként 120-130 dollárt kérnek a PC-gyártóktól, míg a BD-ROM készülékek esetében 95-100 dollár a megszokott ár. Utóbbiak jobban szeretnének egy jelentõs csökkentést követõen 100, illetve 90 dolláros árakat látni"
"Ezek a vállalatok a kombók esetében darabonként 120-130 dollárt kérnek a PC-gyártóktól, míg a BD-ROM készülékek esetében 95-100 dollár a megszokott ár. Utóbbiak jobban szeretnének egy jelentõs csökkentést követõen 100, illetve 90 dolláros árakat látni"
"BD-ROM készülékek esetében 95-100 dollár a megszokott ár. Utóbbiak jobban szeretnének egy jelentõs csökkentést követõen 100, illetve 90 dolláros árakat látni,"
Na most akkor én nem értem csak? "95-100 dollár" "csökkentést követõen 100"?!?
Na most akkor én nem értem csak? "95-100 dollár" "csökkentést követõen 100"?!?
Nem értem, ha azt akarják hogy olcsobban adják akkor mi a probléma ? Adják olcsobban...