39
cmos hiba üzenet
-
nagyi87 #39 nah köszi mindent fiuk minden tökjó, csak ugy száguldozik a kisgépecske:D:D köfike még1x -
S8DJ #38 Bios gyári beállítás -
nagyi87 #37 jo, de akkorsem értem:D nemakarok semmit sem cserélni:D -
#36 ez egy hasonlat volt kérlek szépen...eléggé érthető -
nagyi87 #35 légyzi...:D -
nagyi87 #34 nem értem fejtsd ki:D::D -
#33 Minek akarod kicserélni az ablakot az autóban, ha szar a motor? -
nagyi87 #32 ja és am se a alaplapnál se a vga-nál nem volt az az ugynevezett "SLI-hid" amit két kártyánál használni kell!! menjek vissza a boltba vagy kitöl kell azt?? lehet külön venni?... -
nagyi87 #31 és tud igy müködni a gép rendesen?? vagy f1 meg f10ezni kell?? -
nagyi87 #30 jol van köszi szépen mindent!! probálkozok holnap és jelentkezek:D am ha van ez a cmos hiba attol még feltom telepíteni az xp-t??:P -
#29 Nyári szünet van visszafejlődtem haggyá békén XD -
#28 Jah hát nem tudom csak nekik is ugye hasonló volt a problémájuk próbáld meg úgy ahogy ők csináltak...Elrontani nem tudod. -
nagyi87 #27 most mért kell okoskodni?? Nrbi segit nekem , te meg nem, ö a forumhoz szol hozzá, te meg nem!!!de nekem ne video bios problémám van, az nem baj??:D -
Matte #26 Norbi, engedd meg hogy bemutassalak egy barátomnak. Norbi, ez itt vessző, funkcióját tekintve írásjel.Vessző, ő itt Norbi. Na, most hogy már ismered, használhatnád is. -
#25 húzd ki a DVD meghajtót és nézd meg nekik is ez volt a baj vagy ha tudod próbáld ki másik VGA-val -
nagyi87 #24 akkor nekem ahoz semmi köszöm a cmos-ommal mi?? -
#23 Itt a DVD meghajtó miatt volt Video BIOS probléma. -
#22 JA Értem Ez az a video -
#21 Azaz! Lehet ugyan az a probléma, hisz a biosz 90% ban ugan az. -
#20 Á nem egyre gondolunk amit én néztem egy nforce 680SLI lap volt -
nagyi87 #19 holnap meg megprobálom akkor a gombokat meg a resetet, köszi szépen:):):) -
nagyi87 #18 énis azt keresem , nemrég láttam, de nem találom::S:S -
#17 Ha egyre gondolunk akkor ők egy régi PCI-os kártyával hozták rendbe és a meghajtó volt a hibája vagy mi megpróbálom megkeresni a videot az online-on -
#16 Jaja, az kell..
Nyomsz egy olyat, akkor megy a c mos reset, utánna meg jónak kellene lennie..ha nem, akkor megnézed a GS es vidit, ott mondja, hogy mit kell csinálni. -
nagyi87 #15 igen van olyan clear gomb hátul, ha azt megnyomom kikapcsol a gép... -
#14 Asszem az....
Amikor az erbont tesztelni akarták akkor magyarázza, hogy volt valami problémája, de megoldotta. -
#13 Nem...A reset az reset...a Clear gomb kell az meg az I/O panellen van hátul. -
nagyi87 #12 az s3asra gondolsz?? amikor GYuval volt??? -
#11 Ahamm, ha eztvesszük, akkor igen..ZC nek is ez volt a problémája egy x38 as lappal, meg 88GTX el a GS ben..
Csak már nememlékszem mi volt az opció neve amit átkellett állÍtani a biosban...
Azt tudom, hogy kellett egy sima PCI os kari, és úgy kellett behergelni. -
nagyi87 #10 hát bnömnél vok, agép meg otthon:P de holnap mgprobálom:P:D am van az alaplapon olyan h be/ki kapcs meg reset gomb!! az a reset lehet az a reset amire te gondolsz??? nah ezt jol megaszontam:D... -
#9 Hö?: C -
#8 Cmos resetet próbáltál már?
ÁramtalanÍt, lapból elem kivesz.
Vagy megkeresed a jumpert és azzal. -
nagyi87 #7 Kamera???:D azt hogy?? nem értelek!!:D és mrt nem müködik??
elötted szólókhoz akk mi a segitség??
am még nincs telepitve rendszer(windows) csak elkezdtem de kiirta fájl sérült blablabla hagytam, kikapcsoltam majd kérek mástol másik cd-t!!!...szal?? -
Cat 02 #6 Valszeg van egy beépített kamera az alaplapodban, de nem működik. -
Cat 02 #5 "A CMOS érzékelők képfeldolgozó rendszerekben történő alkalmazásakor felmerül a CCD-knél nagyobb fokú interferencia problémája és a korlátozott érzékenység."
-
#4 hjajj.... -
#3 ez -
#2 Gyenge a procid a VGA hoz kevés a memo...
Na mind1..
A lényeg, hogy menj be biosba, és nyomj egy bios resetet...
Ha az se, akkor volt egyszer egy GS es vidi, amiben majdnem ugyen ez volt a problémája zerocoolnak, de már nememlékszem..Am van segÍtség topik.
-
nagyi87 #1 bocs h nyitottam egy iet, de picit aggodok :( és hátha tud vki segiteni gyorsan!!!
nah vettem egy ASUS maximus formula alaplapot, és van hozzá egy "LCD poster" nevü kütyü! bekapcsolás után "cmos err" üzenetet ad! azt kérdezném mi az a cmos:D:D és mi asegitség??:D am még ahoz vettem vadi ujjonan gainward 9800GTX+ 512MB-os vid karit, Dual core-os 2GHZ-es procit és 1Gb ramot!!!
köszi asegitséget;)