2888
Batman: Arkham Asylum
-
#25 -
#24 Szkenek -
Dénes é #23 te is nagy agy vagy !! nézd meg jobban és rájössz hogy hogyan számol :S -
#22 Suzem is jah a site indulását plussz a felfedését képek teaser trailer ilyesmi -
#21 Sztem a hivatalos oldal beindulását! -
#20 Lehet h batman-vírus :D -
#19 128230 másodperc holnapig letelik? :o -
Dénes é #18 gondolom nem holnap fog megjelenni -
Dénes é #17 azt biztos nem -
#16 A megjelenést -
dániel222 #15 Ez mit számol vissza?? -
#14 Visszaszámláló! -
#13 "Ez nem az a játék, amit a Pandemic készít, az EA ad ki és az aktuális mozifilmhez köthető. Ez más." én is ezt akartam írni.. -
#12 www.gamestar.hu a forrás -
#11 ez nem az a játék, amit a Pandemic készít, az EA ad ki és az aktuális mozifilmhez köthető. Ez más.
az állitolagos gagyi Batman gémet a PAndemic EA páros késziti -
#10 Dehogynem.. ugyanazokat írják, szerintem egyről van szó.. de ne legyen igazam.. :D -
#9 Kíváncsian várom az első képeket/videokat. -
#8 "Csapnivaló a The Dark Knight" és ez nem a Dark Knight. :) -
#7 Csapnivaló Batman
Itt meg azt írják hogy összecsapott.. -
#6 Meg azt olvastam olyan lesz a város bejárahtósága mint a Pókember 3-ban ami volt. Akkor sirály lesz, darkos jelleggel. -
#5 +Fav -
#4 jól hangzik -
#3 Sajnos egyelőre meglehetősen szűkmarkúan mérik az információt, de azt már tudjuk, az Emmy-díjas Paul Dini (a nagysikerű rajzfilmsorozat írója) által felvázolt történet egy rabszállítással kezdődik, ami nem egészen úgy sikerül, mint ahogy azt a hatóságok eltervezték, s így Joker hamarosan egy seregnyi bűnöző élén találhat ki különböző halálnemeket, amivel álruhás nemezisét a könnyfakasztóan megható viszontlátás esetén megörvendeztetheti.
Phil Roger, az Eidos Interactive CEO-ja szerint olyan akció-kaland készül, ami mind a játékosoknak, mind a rajongóknak megelégedésére szolgál. Batman-t ilyen formában még sosem láthattuk egyetlen játékban sem, s a boldoguláshoz egyaránt szükség lesz Bruce Wayne intuitív nyomozói képességére (ne a Sherlock Holmes-féle deduktív logikára gondoljatok), és kiemelkedő közelharci ismereteire.
Marin Tremblay, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke a szemkápráztató grafikát és a sötét, hangulatos atmoszférát emelte ki, miközben a 2009-ben megjelenő projektet méltatta.
A célplatformok között a PS3 és az X360 mellett a PC-t is megtaláljuk. A kiadásért a Warner és az Eidos közösen felel majd. Előbbi Észak-Amerikában, utóbbi a világ fennmaradó részén teríti a további információk hiányában egyelőre ígéretesnek tekinthető projektet. -
+ fav -
#1 A Gameinformer hasábjairól értesültünk róla, hogy az Eidos gondoskodó felügyelete alatt készül egy Batman-játék, amely az Arkham Asylum alcímet viseli.
Arkham Asylum, a hely, ahol Gotham City legveszélyesebb és legőrültebb bűnözőit tartják fogva. Egy egyszerű rabszállítással kezdődik minden, ami nem is megy olyan egyszerűen. Batman legveszélyesebb ellenségei kiszabadulnak, s a városban próbálják végrehajtani őrült terveiket. Az Eidos megbízásából a Rocksteady Studios fejleszti a játékot, a történet alapja pedig a fentebb leírt esemény. Az információk szerint remek történetre számíthatunk, mert nem más a felelős érte, mint Paul Dini, akinek az animációs sorozatot is köszönhetjük. A technikai háttérről annyit, hogy a játék alatt a már jól ismert Unreal Engine 3.0 dübörög, így a látványra nem lehet panaszunk. A Gameinformer információi szerint sokkal komorabb hangulatra számíthatunk, mint az eddigi játékokban, megismerhetjük Gotham City sötét oldalát. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a harcokra, így a főhős a legkülönfélébb módon tudja likvidálni ellenfeleit. Megjelenés dátumot még nem tudunk, reméljük jövőre már a boltok polcaira kerülhet a Batman: Arkham Asylum.