A mulatós után most a musicalzene az eladható
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIDEÓ:
http://www.youtube.com/watch?v=grPIIHTW7vQ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ezt a király lindát még 50 éves korában is nagy sztár palánának fogják tartani az olyan tévés magazinok, mint az aktív meg a fókusz... szánalmas...
Amúgy ez igaz??!! Mo-n 7000db az aranylemez? Bár az még mindig bruttó 28 milla egy 4 ezres lemeznél...
Nem tûnt fel, hogy ez mûködne 😄😄😄
Mint minket a hülye közjegyzõ nemrég azért, hogy felolvasott egy darab papírt egy valag pénzt elkért, de ez most nem tartozik ide.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
@tmisi: Igen, par honappal ezelott jartam zeneboltban es majdnem hanyattestem, mikor a kezembe kerult a Neo - Lo-tech Man, Hi-tech World c. albuma 5000HUF-os aron. Huztam is onnan, mert ez kerem szepen rablas. En olyasmit veszek meg altalaban eredeti hanghordozon, amit vagy nem tudok beszerezni online es nagyon szeretem, vagy csak siman tartom annyira nagyszerunek az eloadot/eloadokat, hogy igenis adok penzt a munkajukert. Bar en ennel sokkal jobban becsulom a Nine Inch Nails hozzaallasat a dolgokhoz. A jogvedokrol alkotott velemenyem meg olvashato az alairasomban es Mike at home 18-as szamu kommentjeben, ugyhogy a rajuk vonatkozo mocsoktengert ami igy eszembe jut, most nem reszleteznem.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Jó lenne ha szabadon terjeszthetõ lenne a zene és az emberek mentalitása is olyan lenne, h amelyik elõadót szereti azt támogatná. De itt ecccerûség van ecsém meg mindenki könnyû mint a lepkefing...
ennyit megért mondjuk egy Nickelback album nekem, de többet nem
ja és mielõtt valaki elkezdene mocskod tolvajozni, meg jönni a mercikkel, olyan számokat töltöttem le amióta nem veszek CD-t, amiket itthon még csak nem is forgalmaznak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ebben van valami de megint ugyanott tartunk. Talán akkor komolyabb elõadók kellenek. Az ember általában egy Hobo lemezt nem egy szám ért venne meg.
- elhibázptt árpolitika
- szart adnak aranyáron
- megváltoztak a viszonyok
ma más kinek kell CD, kinek kell egy album, amin max 1 szám hallgatható? egyre kevesebb embernek
a jogvédõkrõl nem is beszélve
ha rajtuk múlna, mp3-mat sem hallgathatnánk
vagy pl. miért kell jogdijat fizetnem a saját szerzeményeim elõadásakor, stb
a jogvédõk hiénák, nem is, inkább paraziták
a kiadókon, zenészeken, vásárlókon élõsködnek
Ha ezzel megvagyunk kezdhetünk értelmes munkába.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
legyen egy CD max 2k, legyen szinvonalas a kínálat, és többet fognak venni
de 5-6k-ért nem
az internetes terjesztésrõl nem is beszélve, bár itthon ez is drága
a filmesek felfgoták ezt, a zeneipar láthatóan nem
sokszor jobban megéri a DVD verziót megvenni, mint a CD-z
Nem akarom védeni õket, de láthatóan fog esni a bevételük. Viszont a neten meg nagyobb választékot tudnának nyújtani, amivel talán kompenzálni lehetne.
Csek felejtsék már el a másolásvédett zeneszám árusítást... Annó T-online adott pár számot ingyen a zeneboltjukból, de most nem tudom lejátszani õket mert nincs meg a tanusítvány, meg már nem is a T-nél vagyunk, úgyhogy nagyjából szemetet képeznek a merevlemezen. Ha meg nemlegális formába töltö le azt csinálok vele amit akarok. Mégiscsak jobban hangzik az utóbbi...
Vajon miért? Miért felejtik el az elõadókat olyan hamar?
Talán mert Matyi és a Hegedûs extrában is ugyanolyan mint alapból?
Hello, el kéne gondolkozni a matricákon, a cd-k árán, a zenészeken akiket támogattok...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Amúgy meg az a szabály, hogy az igényes, jó zenét veszik...
El kellene gondolkodni a kiadóknak a kiadványok ár-érték arányán is...
Tessék felébredni. Érdemtelen dolgokat nem kell kiadni.
Egyébként a másolatok sem illegálisak. Az Artisjus címkével megfizetjük a jogdíjat, csókolom. Onnanstól én legálisnak tekintem.
aki elolvassa fasz