29
-
CaptainRumi #29 csak hogy, a cikk szavatosságáról is essen szó :
ez ugye 13-án került fel az sg-re
a cikkben azt írják 4 hétig leáll a munka Shia felvételeivel
ma már olvastam, hogy Shia ismét munkába állt....
szóval ennyit a naprakészségből...
egyébként juli 27-én sérült meg -
wolruf #28 Nyert. :) Nem akarsz filmet csinálni? Őstehetség :) -
#27 Mekkora elgondolkodtató filmet tudna már csinálni. Meg sem kellene erőltetnie magát. Csak másfél órán keresztül ezt a képet nyomatni. Az emberek teljesen megrendült arcal jönnénak ki a moziból. :DD Lehet oscart nyerne vele. :DD -
wolruf #26 Részemről több száz éve nem éltem. Most élek. Biztosan voltak több száz éve is olyanok, akik nem szerették ezt a szokást. Ezért csak a magam nevében írtam (le is lettem hurrogva :) ). Jó dolog a fórumozás, ezért szeretjük :-D
-
Herczi #23 Tök jó fej ez a Shia LaBeouf, már egy szál cigivel is így eltudja gondolkoztani az embereket. :D -
Mythic #20 Majd miután a dohányosok az általuk kifújt fust 100%-t visszavezetik onmagukba, akkor majd elkezdem sajnálni oket, de addig psszt amíg én is szívem azt a rohadt fustot. Mellesleg lehet nem fizetnek tobb adót a dohánytermékek után, de hallottál már a jovedelem újraelosztásáról? Ez csupán az, semmi más. Nem kell ezáltal se tobbet, se kevesebbet koltened, csak rajtad múlik. A fennmaradó pénzuket, esetleg befektethetik(jovedelem után egyébként általában adóznak), elkolthetik egyéb javakra(ami után adóznak), kevesebbet várnak el ezáltal az államtól, tobbet tudnak ok maguk felhasználni. Ez leginkább a dohánytermeloknek és kereskedoknek fájna. Éhen nem fogunk halni az biztos, mert nem gyújtanak rá az emberek. :D -
Aldo Moro #17 Nem tesz semmit, az enyémet rendre törlik. Úgy látszik, hogy a szólásszabadság, mint olyan, itt nem létezik. -
wolruf #16 Off megint
A dohányosok hiányoznának, csak amit csinálnak, az nem. Valahogy pedig az általuk erre elköltött pénz nem mozgat úgy meg, hogy örüljek neki hogy csinálják. Ettől ugyanúgy rámjön a hányinger ha rámfújják a füstöt, vagy felszállnak tömegközlekedésre úgy, hogy odafújják, vagy rámdobják kocsiból miközben bringázok (autónál max lepattan). Ha SOKKAL kultúráltabban csinálnák, már nem lenne ennyire zavaró. Sajnos sokuknak ez már olyan, mintha csak levegőznének :(
Félig ON:
Eddig nem nagyon hatott meg Bernie Mac halála, mert azt sem tudtam ki az. Nos, így már kicsit más a helyzet. Szegény. Nem láttam sok ,,műben'', de akkor is sajnálatos. Talán az egyik legmaradandóbb rész a filmből (szó se róla, van egy pár még :)
-
#15 több megy el a kórházi számlákra -
IcemanOTB #14 Azért ez kicsit erős. Lehet, hogy így van amit mondasz, de ettől függetlenül nekem sem hiányoznának a dohányosok. BTW lehetne ezt szebben is csinálni.
On
Valahol azt olvastam a napokban, hogy bár eltört a keze, de beleépítik a sztoriba. Akkor most? -
#13 így van -
Franky25 #12 off
Magyarországon a dohányosok a költség egy tizedét rakják össze közel 1200 milliárd forintot. Lehet büdösek, meg satöbbi, de azt ne feledd, hogy amíg ők cigiznek neked nem kell 1000 forintot fizetni egy kiló kenyér. Mert mikor be lesz tiltva hiányozni fog a pénz, és valahol majd, valakin leverik. Akkor meg majd sír a dohányosok után.
Amúgy nem dohányzom.
on
Azért én nem sírnék a készítők helyébe, hiszen, van a színészre biztosítás is. Ha gáz van fizet a biztosító, amiből lesz több ember a trükkökre... -
#11 De felvitte az Isten ennek a gyereknek a dolgát...
Állítólag olyan mint Lindsay picsa csak fiúban mert mindig késik a forgatásokról meg nem veszi őket komolyan plusz nem egy stiklije volt már.Egy oldalon legalábbis ezt írták.Ezzel az erővel én is lehetnék ott mert ezt én is meg tom csinálni csak hát ő volt jókor jó helyen sajnos :/ -
CaptainRumi #10 de azt viszont kinézem az Sgből, hogy most is törlik a kommentemet, és írnak egy cikket Bernie-ről .... -
CaptainRumi #9 Ez az SG is aztán.....Most közöl egy ilyen jelentéktelennek mondható hírt, miközben azt elfelejti még csak megemlíteni is, hogy Bernie Mac, kiváló komédiás aki többek között a Transformers első részében is szerepelt (akitől Shia Bumblebee-t vette) , lassan már egy hete elhunyt tüdőgyulladás komplikáció következtében ....
Azért pár sort megérdemelt volna még itt is megemlékezésképp
Nyugodj békében Mac :(
-
#8 O____________o
remélem ez nem volt komoly ^^ -
wolruf #7 Őőőő... na jó... hagyjuk :-D -
Herczi #6 Honnan tudod, lehet hogy füvezik? :D -
wolruf #5 OFF
Tényleg okos :) Tudod, míg te fajilag és nemi hovatartozás szerint különböztetsz meg, mások lehet, hogy másképpen. Én például nem komálom a dohányosokat, mert unom hogy mindenhol szemét/bűz marad utánuk (ugye itt is tisztelet a kivételnek). Ha roma származású vagy homoszexuális lenne, akkor számodra sokkal szimpatikusabb lenne? Nem hiszem... Na bumm. Engem se szeretnek sokan. Pl. Te sem :) Pedig Harry Seldont pl. én bírom (gondolom te is, úgyhogy akkor ez pedig közös pont :)
ON
Ettől függetlenül nagyon sajnálom szegényt, mert bár az első rész film első perceiben ripacsként jött le, színészként jópofa. A második részt pedig várom. Az első is jó volt, nem akart több lenni, mint ami. Egy szórakoztató film (a fém dobozos DVD változat pedig nagyon-nagyon igényes lett!). Ha a második is ugyanezt nyújtja, akkor már csak jó lehet. -
Harry Seldon #4 Oké, akkor sokat veszített a szipátia faktorából azért mert cigizik. :D Ez is okos! -
Cekrény #3 sehol sem látom hogy az elötted lévő leköcsögözte volna, de lehet rosszul látom, javíts ki ha tévednék.... -
Harry Seldon #2 Aki cigizik, az köcsög? :D Érdekes meglátás... Én a buzikkal meg a cigányokkal vagyok így, de mindegy. -
wolruf #1 Ez a figura is bagózik?! Váááá :-/ Már nem is annyira szimpatikus :-/