Internetes Cég alapítása

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
web áruházat igen csak nagy reklámmal lehetne felfuttatni és még akkor sem biztos, szerintem a kérdezõ kevesebb tõkébõl indulna...
lehetne olyat, hogy úgymond Live rendelés lenne az egész. Lényegében webáruház, ügyfélszolgálat: MSN, vagy valami külön megirt program webes felületen esetleg mikrofonnal. Rendelés felvétele is, tehát: Rákattolsz arra, hogy rendelés, bejön egy ablak random összerak egy dolgozóval, aki acceptálja az adatokat majd ott helyben akár rá is kérdezhet arra, hogy biztos akarja-e a rendelést... meg ha kérdések vannak ott helybe meg tudnák válaszolni... na meg ugye a rendszeres support is jó lenne, ugyanigy megoldva, ahol engedélyezve lenne egy webcam használata is, ahol a vevõ bemutathatná a blokkját esetleg, és akkor lehetne már egybõl ott helyben intézkedni... stb...

ZilogR
csinálj olyat, hogy feldúdolsz egy dal darabját és megkeresi hozzá a torrentfájlt 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

milk41
am van ennél jobb keresõ is,majd ha lesz kedvem megkeresem a cimét(még béta asszem)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

poppe
még nem jobb, és nem is biztos h jobb lesz... már rég olvastam, de bizató kis cikk

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

passatgt
és ez miért jobb mint google?

poppe
tudom, de akkor is...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Benny04
:-o

milk41
google közpönt a világ legjobb helye(saját uszoda,teniszpálya,sportpálya,konditerem,étterem,"bevásárlóközpont" stb...)

poppe
már van kihívó http://www.cuil.com/
én szurkolok nekik, gugli kezd kicsit ijesztõ lenni ezzel a totalitárius uralmával (az onnan kilépett emberek csinálják)

trogerzsiger
Vagyis itthon😄

trogerzsiger
Volt az a Frei dosszié amikor kiment hong kongba azt ott azokat a csávókat mutatta be aki pénzért wowban karaktert fejlesztett meg ilyenek😄 Na az otthon nem vmi elterjedt...

MaxPayne
Na lépek aludni emberek de reggel visszanézem az üziket és ha találok jó ötleteket akkor azoknak az embereknek írok... További jó éjszakát

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

N o N a m e
csinálj egy góóglé-t és milliárdos leszel xD
MaxPayne
ilyenek már átlagossak... szerverhosting, reklámok, webárúház, egy egyedi ötlet kell... egy olyan amiben tudjuk tartani a kapcsolatot a vevõvel és olyan dolgokat vagy olyan terméket, szolgáltatást nyújtani ami érdekli az embereket és felkelti érdeklõdésüket.

MaxPayne
köszönöm istenem hogy vannak megértõ emberek 😊

így van erre gondoltam... ötleteket várok és nem nyavajgó embereket, hogy ( MUNKA? Hülye vagy? ) szal az ilyenek kíméljenek pls...

trogerzsiger
abból szerintem már elég sok van. Esetleg felnõtt tartalmak, webáruház indítása. Egy egszerû hírportál, és az elhelyezett reklámokból lehetne pénzt csinálni. Nézd meg hogy itt az sgn mennyiért lehet hirdetni..
Persze ahhoz be kell indulnia a honlapnak.

poppe
nem kell dolgoznod, csak mondd el az össze jó ötletedet tövirõl-hegyire 😊

MaxPayne
nem is ingyen munkára gondoltam 😊

na mennyééé ekézni 😄
milk41
ingyé ne dolgozzunk?amúgy én ha internetes céget csinálnák akkor biztos szerver,hosting,domainos dolog lenne

MaxPayne
Arra gondoltam, Internetes céget kellene alapítani, olyat ami hasznos az emberek számára... ami érdekli õket és fel tudják használni, olyan ötletek kellenek amik által meg lehet valósítani. A legjobb ötleteket várom, a legjobb ötlet adókkal külön elbeszélgetek... Írjatok bátran.

← ElőzőOldal 2 / 2