Repült az Aktív műsorvezetője, új páros érkezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez hasonló jókat kívánok neked is, szerencsére nekem kielégítõ a szexuális életem a barátnõmmel. Amúgy pedig visszavonom a korábbi szerencsétlen megjegyzésemet, Anett élõben hihetetlenül ronda, nem tudom hogy hozták össze ezt a fényképet róla.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"addig dugnám amíg már sikítani sincs ereje"
Inkább a kezeddel szórakozz, amíg le nem rohad.
Inkább a kezeddel szórakozz, amíg le nem rohad.
az Aktív egy kalap szar, eddig sem néztem ezután sem fogom, viszont az új csaj nagyon cuki, addig dugnám amíg már sikítani sincs ereje
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Na tessék, új szupertehetségek a láthatáron. Szerintem simán maradhatott volna az elözõ brigád, sõt, szerintem akárkit akármelyik mûsorába rakhat a kereskedelmi tévézés mindkét pöcegödre, teljesen mindegy.
Hányinger médiapatkány mind, nulla tehetséggel, felszines, tartalmatlan, értéktelen utolsó mocskok.
De mindegy, ezek is sztárok lesznek, ha akarjuk, ha nem.
Hányinger médiapatkány mind, nulla tehetséggel, felszines, tartalmatlan, értéktelen utolsó mocskok.
De mindegy, ezek is sztárok lesznek, ha akarjuk, ha nem.
www.gamedroid.hu
Kinek az ismerosei ezek?😊
még két "sztár" ebbe a csodálatos Magyar közéletbe... hurrá!
combos edinát legalább nem egy rondábbra cserélik ki.
a kitválasztokmostot meg nem a györgy bácsi vezette??
a kitválasztokmostot meg nem a györgy bácsi vezette??
Hát nem tudtad? Az egyik a Kiválasztottat vezette, a másik pedig a Kölyökklubbot. <#vigyor4>#vigyor4>
Híradó után mindig van "elõzetes". Ahhoz, hogy ilyen jól fel tudják konferálni a semmit, tehetség kell.
Híradó után mindig van "elõzetes". Ahhoz, hogy ilyen jól fel tudják konferálni a semmit, tehetség kell.
na ezek meg kik?
Eddig se néztem, ezután sem fogom.
mert igy kap a tv2 állami, európai meg anyámkinja támogatást.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊