18
  • CaptainRumi
    azok utálják akik még nem látták szóval nincs értelme ezen vitatkozni....
    az értelem legalsó szintje egy olyan dolgot fikázni amiről semmit nem tudnak
    hagyd rájuk
  • Franky25
    Ha jól emlékszem a világon a legnehezebb dolog olyan valamit csinálni, amiről mindenkinek van véleménye. Hogy jó vagy rossz az mindegy, de nem tud elmenni szó nélkül mellett.
    CN sikerült egy olyan filmet összehozni, amit a többség szeret, az emberek másik fele meg utál. De valószínűleg mindegy ki mit mond, mert ő nyert anyagilag, és művészileg is...
  • Lalee1
    Azért útálni is elég nagy "divathullám" lett mostanra, ez tagadhatatlan.
  • Harry Seldon
    Nagy fokú értelmi képességekre utal az, ha valaki azért "kezd megutálni" egy filmet - vagy bármit, okkal, vagy ok nélkül (most inkább okkal...) - mert túl sokat beszélnek arról, túl sok a hír róla.

Gratulálok, okos, intelligens hozzáállás ez.
  • CaptainRumi
    Megfogja előzni mivel a premiereknél szokott lenni minden filmnek a legnagyobb bevétele.....
    De viszont a premier utáni hetekben majd meglátod mekkora visszaesést fog produkálni, miközben a Sötét lovag lassan már 1 hónapja tartja magát a legjobb 3 közt.
  • PrisonMan
    "A jövő héten sem veszélyezteti semmi A sötét lovag pozícióját. Az igazi kihívó csak két hét múlva érkezik a Tropic Thunder személyében, de erről majd jövő héten."

Mivaan? A cikkíró itt valamit nagyon nagyon elnézett A Tropic Thunder bemutatója Aug. 13. Szóval nem 2 hét múlva, és meg is fogja előzni a Batmant.
    Kicsit figyelni kéne....
  • DarkEvilPiccolo
    Húú, tényleg! Jön 15.-én az új Star Wars animációs sorozat. Kíváncsian várom. Bár az eddigiek alapján nem tudom, hogy mi fog kisülni belőle... A karakterek fejszerkezete undorító...
  • DarkEvilPiccolo
    Már csak 3. helyen van IMDB-n. :P
  • bertino
    :DDD
    ennyi.
  • BaliBoy
    Hát kettőnk közül fix, hogy te visszamaradottab vagy.
    Szóval még hülyébbeknek a cikk folytatása:

Továbbra sem talált legyőzőre Christopher Nolan új filmje. A Pineapple Express ismét csak megszorongatni tudta az új Denevérembert,

A sötét lovag viszont továbbra is tartja első helyét, jelenleg 441,5 milliónál tart. Mivel a Denevéremberrel már eddig is eleget foglalkoztunk,

A jövő héten sem veszélyezteti semmi A sötét lovag pozícióját.

De igazad van, szinte meg sem említik a cikkben. Továbbá a szövegértelmezéseddel is komoly gondok akadnak:
    "Még nem láttam a filmet, de már lassan megutálom. Nem telik el nap, hogy ne lenne egy "új" hír ezzel a filmel kapcsolatban."
    Hátha most sikerül, de segítek is mert sztem nem fog menni:
    Csak a főoldalról:
    KÉP
  • cateran
    Helyes:) Hulyeknek es szellemileg visszamaradottaknak pedig idezet a cikkbol:
    "Mivel a Denevéremberrel már eddig is eleget foglalkoztunk, így inkább nézzük a ...."
    amugy mondjuk a cikk,amolyan "filler", mint a sorozatoknal...valami legyen...
  • BaliBoy
    Még nem láttam a filmet, de már lassan megutálom. Nem telik el nap, hogy ne lenne egy "új" hír ezzel a filmel kapcsolatban.
  • kukacS3K
    eleve hülyeség az egész mert 12 felett viszont már egyik gyerek sem értelmi fogyatékos tehát egy horrort is megnézhet és garantáltan nem fog beszarni álmában
  • CaptainRumi
    Ők ezzel nem foglalkoznask hidd el.....sőt senki sem. Ha jeleznék, hogy 18 as akkor esetleg kevesebben néznék meg. itt még annyira nem számít de egy moziban mindenki leszarja ki hány éves.
    Például A sötét lovagon is (ami 16os karikás) több alig 10 éves is volt.....az még hagyján, hogy nem értettek szerintem semmit a filmből,valamint még olvasni is alig tudnak de azért akadt durva jelenet bőven a filmben amit nem biztos, hogy látniuk kellene....de hát a pénz nagy úr.

de mondjuk én meg sem szólalok, mert 7 évesen már az alieneket lestem xD...meg is látszik:D
  • Dex Hell
    Azert esetleg illenek jelezni vhol, hogy a Mirrors nyitojelenete eleg eroteljesen 18 plusszos. Ez nagyon nem koser igy.
  • bertino
    elég már a setét lovagbol, elhisszük, hogy viszik, de már elég uncsi.

mirrors meg Y