13
-
#13 Én nem tudom mit gondolnak idehaza az imaxosok, de ilyen gondolkodással gyors tönkremenetelt kívánok nekik.
Gondolom akkor fogják műsorra tűzni amikor olcsóbban meg tudják majd szerezni a kópiát. Csak addigra már a kutyát sem fogja érdekelni és tényleg bebuknak vele. És meg is fogják érdemelni! -
Suffering #12 Rohadjanak meg a tetves gecijükel a magyar IMAX forgalmazók. Mindenhol azt olvasom hogy TDK IMAX-ért könyörögnek, töbszörösen is vissza hozná az árát. Fogadok hogy hazai nagyföünök természetfilm mániás ezért nincs azokon kivül egy egész estés IMAX film se. -
Callisto #11 Nos én is azok közé tartozom akik remélték az IMAX-os bemutatását a TDK-nak, hát nem. És igen, én sem moziban fogom megnézni, mert IMAX-ban simán többször is, de így... Szerintem sokan mentek volna IMAX-ban megnézni, mondhatom talán hogy a többi mozi szinte üres lett volna... -
#10 Lengyelországban adják az IMAX-ben. -
Franky25 #9 Az érthető ok, hogy nem szinkronos. Mivel csak három ilyen hely van az országban, és a film bő 152 perces, nem sok hasznot hozna, ha naponta ötször hatszor vetítik le, mint azok, amikre óránként lehet beülni. -
sandor8206 #8 te értelmi fogyatékos vagy,olvasd már el a hsz-t mégegyszer és azt kinek válaszoltam, és talán kitűnne hogy azt írom le amit te, te hülye gyerek :-) -
#7 "ár a Sötét lovag teljesen érthető okok miatt egyelőre nem lesz látható az egyetlen hazai IMAX-moziban...."
Hát akkor ennek a filmnek mostmár esélye sincs, hogy moziban nézzem meg. Megtapsolhatják magukat a mozisok. -
kalapos01 #6 " Ezeket semmi más nem érdekli csak a profit!"
HAHAHAHAHA!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
ASZTAAAAAA!
NANEEEEEEE!
Hát, mi más érdekelne egy vállalatot, te nagyon szegény? Úristen! Segítek, a McDonald's-ot is csak a profit érdekli, nem az, hogy egy sandor8206 mit röfög egy netes dühöngőben.
(Mondd csak ki, ne szégyellősködj. Nem a magyarral basznak ki, hanem veled. Nem kell általánosítani. A nagyok elvették a játékodat és most pityeregsz.) -
sandor8206 #5 azért mert a denevérember nem kell a magyarnak, az első hétvégi eredményekből is kiderül, hozott egy szép átlagos eredményt, azt kell mondjam hogy ezek a forgalmazok "profik", hogy ezt így előre látták, ezért se volt IMAX, nincs rá gondolom akkora kereslet rá, gondolom ha nyereséges lenne nem hoznák be? ja csak azért is kibaszunk a magyarral? Ezeket semmi más nem érdekli csak a profit! -
sandor8206 #4 ha feltünt volna nem az a lényeg, hogy gagyi meg unalmas stb, hanem hogy 3D film....amerikában is ezért fut -
#3 de miééééééért csak budapesten????????? -
Harry Seldon #2 Az mit jelent, hogy a TDK "teljesen érthető okokból" nem lesz IMAX-ban? Ez valami ócska promószöveg kopipésztje? -
Matyask8 #1 Ne hogy barki megnezze ezt a nem akarom mondani mit, olyan sablonos gyatyisag h hihetetlen...