843
A világ legérdekesebb dolgai
  • n3whous3
    Ez a "mennyit használunk ki" faszság, semmilyen tudományos alapja sincs, egyik helyen 9 máshol 7 valahol 5% van említve. Semmilyen mérték nincs ennek a mérésére. Tudósok beszéltek erről pár műsorban már, ha esetleg nem hinnétek nekem, utána is lehet nézni.
  • bardocz
    Ezt jól megaszondtam,szóval a fél világ,de akkor már a fél világból mindenki:D
  • bardocz
    Bazz,ezek az amerikai törványek,hát nem csoda hogy mindenki a fél világ hülyének tartja őket.
  • n3whous3
    Olvasok és szeretek most így este a faszságokba belekötni.
  • n3whous3
    "képkocka"

Ez volt ám az egzakt megfogalmazás :D Egyébként jah, hogy úgy mondjam gyorsabban pörög az érzékelése, az agya máshogy fogja fel az időt (ez alapján különben sztem hja sikerülne az emberi agyat manipulálni, nagyon gyors reakció időt lehetne kihozni belőle)
  • ChuckyHUN
    csak elmondja az uigazat, hogy ne hülyeésget kürtölj el a haverjaidnak...
  • Kicsikiraly
    jézusom te mindenbe belekötsz újabban?

" -.- "
  • Kicsikiraly
    már ki lett tárgyalva hogy félregépelés az oka, a pumps az jumps, a pumps-szal nem is értelmes

" -.- "
  • n3whous3
    "quick brown fox pumps over the lazy dog"

Nagyon ügyes, csak a j betű hiányzik -.-
  • spy803
    Az elefánt az egyetlen emlős aki nem képes ugrálni.
  • Benny04
    Egy teáskanálnyi tengervízben ötmillió élőlény található.

Ugyanazt a szivárványt minden ember különbözőnek látja.

Csak a nőstényszúnyogok csípnek.

Az ausztráliai Nagy-korallzátony a leghatalmasabb élő „építmény” a világon

A zsiráf az egyetlen állat, amely szarvval születik.
  • n3whous3
    "Az első emailt 1972-ben továbbították az Interneten keresztül."

Sry, de akkor nem volt Internet, csak Arpanet. -.-
  • n3whous3
    fav topik XD
  • n3whous3
    megdöglöttem már álmomban és hopp, itt vagyok.
  • 0Fritz0
    Vajon miért nem pofozták fel az ötletgazdát?
  • Kicsikiraly
    na ezt most végigolvastam, tényleg érdekes :O
  • Máté94
  • Máté94
    Kiejthetően angolul:
    Llan-vire-pooll-guin-gill-go-ger-u-qeern-drob-ooll-llandus-illio-gogo-goch
  • Burdi
    mennyi lámpa XD
  • burki6
    És a kaméleon? Sztem az is...
  • Atti12
    próbáld kimondani józanon aztán röhögjéé -.- :D
  • Fbn Lx
    "Lehet hogy pár sör után egy taxiba ülve inkább a gyalogolás mellett döntenék ha itt laknék"
    :DDDdd
  • lordbalu
    Csak felönt korban alakul ki, amíg tejet szop addig tud, akinek van gyereke az tudja :)
    Jó lenne ez söríváshoz :XD
  • Atti12
    A világ leghosszabb településneve: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
    Walesben található, ha egy '.co.uk' végződést raktok hozzá még honlapja is van ;) Kép is van:

Lehet hogy pár sör után egy taxiba ülve inkább a gyalogolás mellett döntenék ha itt laknék Amúgy jó topic, +fav
  • Prince23
    Zulu pigmeusok adhatták a nevét .S
  • Frozen Whispers
    New Jerseyben, Newarkban tilos este 6 után fagylaltot eladni, kivéve, ha a vevőnek orvosi receptje van róla.

A Titanic című filmben egy sárga inges, fekete bajuszos férfi a vízbe zuhan, majd megfullad. Ugyanez a férfi 5 perccel később, egy másik jelenetben hegedűn játszik.

Alabama államban tilos magánszemélynek konfettit birtokolni.

New Orleansban könnyű testi sértésnek számít, ha egyik ember megharapja a másikat. Ha az elkövetőnek rosszak a fogai, akkor viszont már súlyos testi sértésről van szó.

New Orleansban a tűzoltóknak is kötelező megállni a piros lámpánál.

Idahóban tilos teve hátán ülve horgászni.

Montanában tilos férjes asszonyoknak vasárnap egyedül horgászni, hajadon lányok pedig soha nem horgászhatnak kíséret nélkül.

Észak-Virginiában törvény mondja ki, hogy babakocsiban csak kisgyerekek szállíthatók.

Floridában törvény írja elő, hogy minden közintézmény bejárati ajtajának kifelé kell nyílnia.

Indianában tilos madarat kővel megdobni, kivéve, ha azt önvédelemből teszi az ember.

Az Ohio-beli Clevelandben tilos egeret fogni vadászati engedély nélkül.

Floridában tilos napi 3-nál több tányért összetörni, vagy 3-nál több bögre fülét letörni.

Floridában tilos nyilvános helyen énekelni annak, aki fürdőruhát visel.

Kentuckyban nem tekintik ittasnak azt az embert, aki meg tud állni a lábán, bármennyit ivott is

Clevelandben tilos autót vezetni annak, aki egy másik ember ölében ül.

Illinois államban tilos whiskyt és meggyújtott cigarettát adni a kutyáknak, macskáknak.
  • Fbn Lx
    Új-Zélandon van egy hegy, amelynek a neve: Taumatawhakatangihangako- auotamateapokaiwhenuakitanatahu.

sok gyakorlás után 6 másodperc alatt végigmondtam
  • Fbn Lx
    "Valaha kis kenyérdarabkákat használtak radírozásra."

akkor kb. 10-edikben okos voltam, ezt újra feltaláltam :D
    unatkoztam órán, kajám nem kellett, így letéptem egy nagy darabot és elkezdtem vele gyúrmázni, amíg végén gumiszerű lett :D mondom wtf, ez kiviszi a ceruzát :D
  • Burdi
    ebből van videó is, sztem elég hihető. bár most nincs kedvem belemenni...:)
  • mousee
    Amúgy érdekes ez is, szóval szerintem belefér a topikba... akit érdekel a dolog, az olvassa el ezt. Összeesküvés-elmélet, de érdekes dolgokat ír nagyon...
  • Willi Betz
    Jámbó Jimmy is fejbe pöffentette magát:D
  • David2
    Egy 45 kilogrammos ember a Marson csak 17 kilogramm.

nocsak nocsak
  • ProGabe #331
    ráadásul csak a legfiatalabb (a nagyok közül) vallás szerint volt ezredforduló :)
  • szucsy89
  • bardocz
  • ChuckyHUN
    Azt is mondták a lámákok h az ezredfordulóm lesz a világvége... a sok láma meg is ölte magát '99 szilveszterkor közben az ezredforduló csak 2000->2001 volt :D
  • Prince23
    LOL, földrengés? ezt nem tartom elképzelhetőnek... kontinentális meg óceáni lemezek összeütközéséből?:D
  • Fbn Lx
    aki ráadásul legalább annyira vallásfanatikus, mint akik ellen az amcsik harcolnak. persze ő a saját vallását tartja örökérvényűnek, és emberekre ráerőltetendőnek.
    off vége.
  • Kicsikiraly
    a maják szerint földrengés lesz a világvége.
  • Prince23
    Mindegy, csak gyorshalál legyen akkor. Nem akarok szenvedni, akkor inkább legyen Armageddon.