Õsszel ismét a TV2 és az RTL rabja lesz a magyar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rabok legyünk vagy szavazók?
Ez a tévé - válasszatok!

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Miért legyek rabja ennek az antimagyar külföldi tulajdonú idegen szarnak????

Az SZDSZ egy náci párt.

"körül bukása után visszanyúlik a gyökerekhez és feleleveníti a "

mit csinál??????<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Talán inkább visszanyúl

Az oké, hogy ide bármilyen újságírói képzettség nélkül irkálhatnak emberek,
de ha már nem tud pontosan magyarul írni, átnézethetné valakivel,
aki a nyelvhelyességi hibákat ki tudja szûrni.

Legyen szíves!
<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

A cikkírónak gratulálok, ritkán olvasok ilyen szép befejezést: "Aki pedig nem, az minden bizonnyal széles mosollyal, magára büszkén dõl hátra a monitor elõtt."

Tömény szarkazmus és káröröm. Nekem bejött! <#eplus2><#eljen>

Azért néha takaríthatnál ;-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

a tévém bekapcsológombján eddig is 2 centi vastag por ült ezek után szerintem változatlan marad a helyzet :D
"a tv2 és az rtl rabja lesz a magyar"

köszönöm, ma még nem nevettem ilyen jót, megérte felkelni :)
És nagyanyám ilyeneken idegeli magát és nem érti miért nem nézek 22 óra elõtt TV-t.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

immovable
úúúhh mekkorra ász mûsorok!!!4nyóc
és még csodálkoznak a haverjaim, hogy miért költök annyit könyvre :)
Alexease
"rabja lesz a magyar" - meg is erdemli;)
hasselhoff a csillag születik zsûrije. a beugrót meg nyilván ne tegyék 8-ra meg 9-re, mert a BK vagy valamelyik sorozat fogja kinyírni.
"blabla.. rabja lesz a magyar"
A birka része, az biztos, hogy a rabja lesz.

iSS!

"A spanyol Operacion Triunfo mintájára újraindítják a Megasztárt" lol
ennek a mûfajnak az eredetije nem az az amerikai mûsor, amiben David Hasselhof az egyik zsûritag?? (neki megfelelõen itthon fenyõ miki.) a címe sajna nem jut eszembe.
a Showder Klubbot és a Beugrót tehetnék 8-9 órai kezdetre és külön napokra.
a viasat3 meg elõkotorhatná a boszorkánykardot egy értelmes idõpontba, ahol a dolgozni/suliba járó egyének is másnapi teljes agybénulás nélkül megtekinthetnék, de ugyanígy a csillagközi rombolót, ház dokit és a nemköpenyes hõsöket is.
hétvégére meg gondolom úgyis jön csillagkapu, atlantisz, ki vagy doki és egyébb sci-fi rajongók szivét is megdobbantó sorozat az ezerszer ismételt többi mellé.

Ha somát lehányná valaki helyettem azt megköszönném...talán még a nézettségnek is jót tenne!

Az élet a legjobb méreg...

Gery13
Pff Soma Mama Házi Sonkája <#hehe><#eplus2><#nyes>

by: the original one Gery Boro

Gery13
Nana! inkább Somát eszik meg<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

by: the original one Gery Boro

"A békés vagy kevésbé békés egymás mellett élésen túl még különbözõ feladatokat is végre kell hajtaniuk, többek közt azért, hogy ételhez jussanak.
"

A magyar verzónak tragikus vége lesz; Soma megeszi a többi versenyzõt.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

CybeRick
"csak annyi biztos, hogy a hazai tévénézõ közönség több mint 80%-a idén is az említett négy csatornát fogja nézni. Aki pedig nem, az minden bizonnyal széles mosollyal, magára büszkén dõl hátra a monitor elõtt."

Ez most cinikusan akart hangzani?

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

HöfEE
Nem, én is. Egyébként ha már annyira muszáj "speciális" szavakkal helyettesíteni a híresség szót, akkor legalább ne celeb legyen hanem mondjuk promi(németek is ezt használják) ugyebár a prominens szóból eredõen.

Remélem lesz Showder Klub megint. Az volt az egyetlen olyan mûsor, ami nekem bejött mostanság, kockára röhögtem néha rajta magam.
A Beugró a jelenlegi legjobb és legnézhetõbb mûsor, csak eddig rettentõ hülye idõpontra tették. Hátha a királyi TV normális idõben adja le, és akkor lesz nézettsége is.
"Érdekes csavart adhat a szavazások eredményeinek az, hogy valaki a neki ellenszenvest sztárt tenné ki minél több szenvedésnek, míg mások éppen a negatív figurákat takarítanák el minden áron a képernyõrõl."

Hmmm... Ez nem ugyanaz? <#nemtudom>

JA, helyesbítek 1 ponton: éljen House:)

\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Röhögõgörcsöt kaptam, úgy érzem:D:D:D pffff, szánalmas

\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Axon
"Õsszel ismét a TV2 és az RTL rabja lesz a magyar"

Ezek szerint nem vagyok magyar...
Ez nem kirekesztés és gyûlölet keltés? :-)

bertino
"Õsszel ismét a TV2 és az RTL rabja lesz a magyar"

aha, biztosan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát amilyen f*s lett a mûsor már egy jó ideje csak azért kapcsolom be néha a tv-t, hogy legyen valami háttérzaj amire el lehet bólintani délután.

Nothing Ever Changes

Somát kiviszik a vadonba...
Eddig jó.
A baj, hogy vissza is hozzák. És még valami sz@ros mûsort is csinálnak róla. <#gunyos1>
Csak én hányok a celeb szótól?

...engem valahogy az egész hidegen hagy... LoL a felsorolt mûsorokat soha nem is néztem... van köztük amirõl azt se tudom mi vagy ki volt az... bár én még a sztárokat se ismerem... nekem tök8 mit csinálnak a kereskedelmi tévék.. meg a többik... én asszem inkább átalszom az esti mûsoridejüket :P ...legalább idõben lefekszem majd :)

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

CybeRick
Szánalmas a kereskedelmi TV-k próbálkozása. Gagyi produkció hegyek várhatóak az õsszel. Az egyetlen ezek közül a Beugró, ami hozza a nézhetõ kategóriába való besorolást. És az sem kereskedelmin <#beka2>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Ez kb. ennyi volt:
1. RTl új realityt indít
2. Megtudtuk kik lesznek a megasztár zsûriei idén
3. A Beugró az m1-en lesz
4. A Viasat elõveszi a Bárt, immáron 2.0-ás szériaszámmal.
Söt ha mázlink van akkro lesznek SZUPERMOZIK is .... ami a Hallmark channelen bemutatot filmeket jelenti...
RTL Klub TV2 menjenek csak hiányoznak a csillagközi.. vagy elveszett... (a pontok helyére bármi beirható) filmjeitek.
Remélem leadjátok az újraszinkronizált csúnyaszó mentes Utolsó cserkészt meg ilyenek.. amit lehet meggyaláztatok.. A Kreativ igazgatótok annyira kreativ mint a két hete döglött egér. Ne probálkozatok, szerezzetek sorozatokat (hogy milyeneket... az illegális letöltések amiket a ASVA szemmel tart segit) és csináljatok bulvár mentes hiradót.... Ha esetleg jó sorozat van akkor nem 23óra után vetitsétek szerencsétlenek... (The Shield, Stargate-Eureka ismétlés)
A képirók sorozatot este vasárnapra.... NOOORMÁRLIS???? Elöbbi idö nem lehetne?
Ettõl a felhozataltól kéne a falnak menni? Na ne röhögtesen senki.

Foskategóriás, mondvacsinált médiapatkány mûsztárok ostoba, undorító, értelmetlen vetélkedõi lennének az õsz blockbusterei a kereskedelmi adókon? :DDDD Intelligencia? Mávészet? Produkció? Igényesség? Tehetség?Ismeretlen fogalmak ezeknél a szaroknál.

Soma meg... :D Ketrecben kéne mutogatni, olyan kurva ronda szegény és ami a legkomolyabb, az hogy meg van gyõzõdve arról, hog ymárpedig szexszimbólum. :DDD Szegény elmebeteg hülye barom! :D

www.gamedroid.hu

Ha a Somát meglátom becsukom a szemem és azt képzelem hogy én vagyok Dexter (nem a cartoon networkból) és nagyon-nagyon csúnya dolgokat teszek vele.... :D Tudom sokaknak ez beteges de gyülölöm... utálom.. a hangja, a látványa egyaránt a STILUSA ehhh undorító...
Nem szabadna tvképernyõre engedni... mûénekes undormány.. a nõk és az emberi faj szégyene...
A Cikkhez hozzá szólva a reality nem igazán jön be a magyaroknak (helyes!!!) ( bár a survivor... ) a Magyar televizió jó vásárt csinál a Mad Men és a Tûzvonalban 3. szezonjával.
basszus, Sonkától majdnem hánytam... ütött az a kép de nagyon...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.