Stickman Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na szia <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
öö clan tag-nek : |-SG-| ? vagy egyenzzünk meg valamiben
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Azon lehetne változtatni, hogy:
Mikor megyek elõre, nyomom a W-t, és elõremozgás közben ha nyomom az A-t vagy a D-d akkor nem fut oldalazva, szóval csak az egér mozgatásával tudok kanyarodni...
Ez engem eléggé idegesít.
a klánban viszont én is benne vagyok
Minden jog fenntartva, nem kereskedelmi célból szabadon terjeszthetõ."
Van aki ezér adna pénzt? Jó nagy nyomorékság, aki ezt csinálta annak se volt gyerekszobája
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most pedig megnézem a honlapon vagy a mappában vagy hol a billentyûzetkezelést <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amugy személyesen 1etlen bajom a játékkal hogy mindig a legrosszabb helyre spawnol be :S
u dont have to listen anybody else but me
2.nem tudom elolvasni mit irnak a chatbe
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ui: meg a fórumon lelehet írni esetleg az ötleteiteket, meg aki ért a modellezéshez küldhet az adminnak épületeket meg hasonlókat, és ha van valami probléma arra szintén ott a fórum 😄
Vannak jármûvek, (néha elég érdekesen viselkednek de, mint mondtam fejlesztés alatt áll az egész) értelemszerüen különbözõ fegyverek, 2 faj/csapat (GUN-ok és a Tech-ek), 1 nagy sziget amin vannak bázisok, várak, házak és egyéb objektumok
Hát arra szeretnélek megkérni titeket, hogy látogassátok meg a weboldalát és ha tetszik akkor mínél többen legyünk
A weboldal
A szügséges információk meg a történet levan írva az oldalon, remélem szeretni fogjátok <#zavart1>#zavart1>