79
Stickman Háború
-
#39 Én Kiri leszek. -
#38 én most jöttem le -
#37 Most jönne valaki játszani? -
#36 egyet értek :D
akkor jólessz az: |-SG-| ? mert akkor beis írom :D ja és hogy felismerjetek Gando néven tolom :D -
#35 Na, ezeket inkább a mama2 topikban plz:D -
#34 akkor majd figyelünk rád -
#33 Zopla. -
#32 de ha már ittvagy akkor mi az ingame neved? -
#31 nem bunkó csak ismerlek annyira hogyha egyszer betévedsz valahova: 1 az istennek nem szakadsz ki onnan 2 idegesítő vagy 3 csak vita vagy röhögés megy utánad úgyhogy vagy elmész vagy figyelsz mit írsz és akkor nem lessz baj :D -
#30 De bunkó vagy. Kérdezzetek bátran, én minden kérdésetekre tudok válaszolni a játékkal kapcsolatban! -
#29 jóvan rád nem vagyunk kíváncsiak zuzz el innen de nagyongyorsan :D, amugy te mivel nem játszol már régóta? (nehogy válaszolj költői kérdésvolt)
na szia -
#28 Szerintem jó a:|-SG-| -
#27 Én azzal szedtem le mindenkitXD. -
#26 én már megszoktam
öö clan tag-nek : |-SG-| ? vagy egyenzzünk meg valamiben -
#25 Én már ezzel régóta játszok. Már klánba is vagyok. Tök fasza -
#24 Akkor azért volt olyan furcsa. -
#23 Szerintem gecijó.
Azon lehetne változtatni, hogy:
Mikor megyek előre, nyomom a W-t, és előremozgás közben ha nyomom az A-t vagy a D-d akkor nem fut oldalazva, szóval csak az egér mozgatásával tudok kanyarodni...
Ez engem eléggé idegesít. -
#22 ez mér fáj neked? :D
a klánban viszont én is benne vagyok -
#21 "
Minden jog fenntartva, nem kereskedelmi célból szabadon terjeszthető."
Van aki ezér adna pénzt? Jó nagy nyomorékság, aki ezt csinálta annak se volt gyerekszobája -
#20 sg klán legyen? :P -
#19 Én még kék faszival nem is voltam
A feketéknek jobb a H1-esük:) -
#18 egész jó :D nem próbáltam még minden fegyvert, de tökjók. Csak a felbontás lehetne nagyobb mert épp ilyen pixeles környezetben nehéz látni a másik pálcikát, de mondjuk ez is a kihívás benne -
#17 Láttalak, épp egy kék rakétavetőst írtottál:D -
#16 De le lehet vele szedni bárkit:)
Nem alapítunk egy SG klánt?:) -
Cat 02 #15 Sniperrel eléggé nehézkes célozni :D -
Cat 02 #14 Itt nincs alt+tab ugye ? -
#13 igenjó már játszottam is!
most pedig megnézem a honlapon vagy a mappában vagy hol a billentyűzetkezelést -
#12 öö igen most beütött egy kicsit a dolog mert tegnapelőtt jött egy frissebb verzió amiben egy fegyver kilett cserélve és azzal eggyütt jött a lagg is, meglessz oldva hamarosan szerintem.
amugy személyesen 1etlen bajom a játékkal hogy mindig a legrosszabb helyre spawnol be :S -
#11 nagyon jó lenne (így is el lehet lenni de csak bohóckodás ) komolyan jó kis csatákat lehetne vívni ha nem laggolna. -
#10 tekintve hogy magyarországon van a szervergép ami egy mezei pc :D ez megesik -
#9 1.belgiumból laggolok mint az atom
2.nem tudom elolvasni mit irnak a chatbe -
#8 hát én bekerestem a stickman szót és nem talált hozzá semmi ilyesmit :D -
#7 azaz csak láttam valahol -
#6 am ennek már láttam topikot -
#5 ha nemlátszana itt van linkben: Video -
#4 itt egy kis videó is kedvcsinálásnak
-
#3 :D hát végülis én ezt jobban élvezem mint a cod4 et :D
Ui: meg a fórumon lelehet írni esetleg az ötleteiteket, meg aki ért a modellezéshez küldhet az adminnak épületeket meg hasonlókat, és ha van valami probléma arra szintén ott a fórum :D -
#2 OMG ez kodnégy az én gépemhez optimizálva!
+fav! -
#1 Nos, ez egy remek kis magyar online játék ami még erősen fejlesztés alatt áll, de nagyon jó szórakozás már most is.
Vannak járművek, (néha elég érdekesen viselkednek de, mint mondtam fejlesztés alatt áll az egész) értelemszerüen különböző fegyverek, 2 faj/csapat (GUN-ok és a Tech-ek), 1 nagy sziget amin vannak bázisok, várak, házak és egyéb objektumok
Hát arra szeretnélek megkérni titeket, hogy látogassátok meg a weboldalát és ha tetszik akkor mínél többen legyünk
A weboldal
A szügséges információk meg a történet levan írva az oldalon, remélem szeretni fogjátok