Bíró tiltotta le a hackerkonferencia bemutatóját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idióták!!
Ajánlanám nekik az ELTE informatikai szabályozását,
amikor oda jártam az volt a szabály, hogy ha rosszalkodsz és jelented az esetleges hibát, stb akkor rendben van, ha õk kapnak el akkor jól megszívod ...
Ajánlanám nekik az ELTE informatikai szabályozását,
amikor oda jártam az volt a szabály, hogy ha rosszalkodsz és jelented az esetleges hibát, stb akkor rendben van, ha õk kapnak el akkor jól megszívod ...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Amerikában már nem az ész mûködik ebben a szektorban, hanem a törvényi ráhatás.
Ez kb. olyan, mint mikor a kisgyereknek azt mondják a pocsolya elõtt, hogy kerüld meg szépen, nem szabad beleugrani. Az eredmény sztem sejthetõ.😉
Ez kb. olyan, mint mikor a kisgyereknek azt mondják a pocsolya elõtt, hogy kerüld meg szépen, nem szabad beleugrani. Az eredmény sztem sejthetõ.😉
Komolyan, ez a legbénább dolog amit csak tehettek.
Ezzel elismerték, hogy a hekk tényleg mûködik.
Ezzel elismerték, hogy a hekk tényleg mûködik.
LETILTOTTA nem érted??
<#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2> <#csodalk>#csodalk> <#guluszem1>#guluszem1> <#falbav>#falbav> <#taps>#taps> <#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc> <#wave>#wave>
<#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2> <#csodalk>#csodalk> <#guluszem1>#guluszem1> <#falbav>#falbav> <#taps>#taps> <#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc> <#wave>#wave>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Nahát nagyon jól letiltották, kb 3 perc alatt le is jött.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Struccpolitika. Csak mert nem beszélhetnek róla, attól még létezik a probléma
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
pfff. "letiltotta.." .. oda ne parkírozzak ! <#szomoru1>#szomoru1>
aztán meg majd egy vajon kiki néven futó júzer vagy valami hasolló felrajka egy gnutella szerverre vagy egy rapidshare oldalra a dokumentációt és torrenten meg DC-n pillanatok alatt elterjed a kategorizált, kulcsszavas keresések miatt , a megfelelõ (Bostoni) körökben <#eplus2>#eplus2>
"letiltotta" muhahhahahaha <#idiota>#idiota>
aztán meg majd egy vajon kiki néven futó júzer vagy valami hasolló felrajka egy gnutella szerverre vagy egy rapidshare oldalra a dokumentációt és torrenten meg DC-n pillanatok alatt elterjed a kategorizált, kulcsszavas keresések miatt , a megfelelõ (Bostoni) körökben <#eplus2>#eplus2>
"letiltotta" muhahhahahaha <#idiota>#idiota>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
<#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg