Battlestrike FoR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
istvánkákat ne báncsuk, sulinetesgáborka😄

.: mobilize.hu :.

bakvarnyu
egyébként ez a Mortyr 3 ha jól olvastam.
van már 4. része is azt is meguntam elég hamar
Operation Blitzsturm Mortyr 4

mészólszle<#szomoru1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
fu, hát akkor már jó játék nem is lehet.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mielõtt még a sok sulinetesistvánka fikázná a gammát, elmondom hogy 1 cédés és egy munkahelyi "erõforráson" is elfut. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a grafika a mindeható😊

-.-

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

edios
Korszakalkotó grafika, egyedi történet, innovatív játékmenet!

/fav<#gonosz1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Prince23
Újabb mortyr szintû játék...

Firerock
a grafika Cod 1 szintû

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabber_saviola

HIVATALOS OLDAL

A Force of resistance alcímet viselõ epizód 1942-ben játszódik, amikor a náci III. birodalom már csaknem egész Európát meghódította. Feladatunk egy angol gerillaharcos képzeletbeli bõrébe bújva az egyik ellenálló csapat élére állni, és belülrõl gyengíteni a hitleri birodalmat. Szabotázs, hadianyag-utánpótlás biztosítása, hídrobbantás - ez mind feladataink közé tartozik. A végsõ döfést a III. birodalomnak a V2-es rakétagyártó üzem szabotálásával adhatjuk meg.