26
-
volvos70 #26 Az Atlantiszt én is nagyon vártam, mármint, hogy a TV2 végre leadja, de az ismétlés után megint abbahagyták. Nagyon pipa lettem rájuk, letöltöttem az összes évadot és megnéztem szinte egyhuzamban. Jó volt, a TV2 meg rohadjon meg, nem is nézem a műsoraikat. -
winnie #25 most mi a problémád?
"Na ne mond már, hogy a Chralie majom a családban akkora nagy nézettségű."
remélem ezzel nem arra utalsz, hogy egy scifisorozatot, aminek még amerikában sincs divatja, magyarországon többen néznek, mint egy cuki majmosat... a charlie-t most ismétlik valamikor vasárnap délben, amikorra egy csillagkaput sosem tennének, de hogy jött ide?
"Azért a Csillagkapuban nehezen tudnál rendesen megnézni úgy egy részt, hogy nem láttad az előző pár részt."
ööö, ezt butaság, nem is értem. én 5-6 részeket látok a csillagkapu évadokból és semmi bajom a megértéssel. a csillagkapu, mint a sorozatok simán nézhető így is.
"Érdekes, hogy az első 7 évadot megtudták ismételni hétfő-szombat 15:30. Igen jól látod 15:30. Szóval mielőtt próbálnád itt magyarázgatni az előző postodat jobb ha átgondolod, amit írtál."
magyarázgatni? mit?
mi benne az érdekes, hogy megismételték? ezt írtam én is, ha figyelmesen elolvasod. a tv2 tartotta annyira a csillagkaput, hogy azon kevés sorozat közé került, melyeket ismételnek. és csak olyanokat ismételnek, mint a rex, jóbarátok, walker, vipera vagy charlie. előkelő társaság - a sorozatok 90%-a nem kap ismétlést. -
szlmcl #24 Szerintem meg a 3. évad volt a legjobb. Két lehetőség van vagy folytatják az ismétlés után a rendes műsoridőben vagy adják el egy másik csatornának! -
HunGripen #23 Na ne mond már, hogy a Chralie majom a családban akkora nagy nézettségű. Azért a Csillagkapunak Magyarországon is van egy rajongó tábora + akik egyszerűen szeretik nézni ezt a sorozatot. A Rexről meg azt felejted el, hogy már kb negyedjére adják és, hogy olyan sorozatról van szó, amiben tök mindegy hogy láttad-e az előző részt vagy sem. Azért a Csillagkapuban nehezen tudnál rendesen megnézni úgy egy részt, hogy nem láttad az előző pár részt.
Érdekes, hogy az első 7 évadot megtudták ismételni hétfő-szombat 15:30. Igen jól látod 15:30. Szóval mielőtt próbálnád itt magyarázgatni az előző postodat jobb ha átgondolod, amit írtál. -
winnie #22 sorry, egy csillagkapuról van szó, nem egy rex felügyelőről, ami még ismétléssel is mindent elver. még szép, hogy azt akkor ismétlik, amikor.
(én is kezdhetném sorolni azokat a sorozatokat, melyeket sosem ismételnek meg, de nem jutnánk előbbre. végre ismétlik a CSK-t meg az atlantiszt, öröm. erre bugyognak a könnyek, nyilván épp azok szeméből, akik amúgysem a tévét nézik, hanem letöltik. elóel vagy mi.) -
Hát eddig szerintem atomszar. Atlantis 1 évadja volt atomjó, a 2. 2-3 rész kivételével szintén atomgagyi volt. A 3. megint jobb volt, de kicsit vegyes volt, a 4. picit jobb a 3. sorozatnál. -
HunGripen #20 "ahelyett, hogy örülnél, hogy több sorozattal ellentétben ezt megismétlik. mikor ismételjenek, mégis? főműsoridőben?"
A Rex felügyelőt szerinted hajnalba adják? Nem, pedig azt már kb 4-edjére ismétlik. Aztán ott van az Elveszett Ereklyék foszogatói, A Száguldó Vipera, Ed, Charlie majom a családban, Bűbájos boszorkák, Walker(mondjuk lehet abban új részek vannak, nem nagyon szoktam nézni).
Szerinted ezeket mind késtő este adják, mert ha igen, akkor elég nagy gondok vannak az időérzékeddel. -
HunGripen #19 Mindkét sorozat nagy kedvencem. Az Atlantisz 5.évada eddig nagyon jónak tűnik. -
JTBM #18 Nem a TV2-n kell SG-t nézni... -
Reg5 #17 Jobb helye lenne a szombat délutáni sávban(pl a film helyett), vagy akár akár hétköznap délután. Legalább néznék is. -
winnie #16 ahelyett, hogy örülnél, hogy több sorozattal ellentétben ezt megismétlik. mikor ismételjenek, mégis? főműsoridőben? -
Rohadt barmok, este 11 után? Megdögölhet az egész TV2 bagázs. Az olyanok akik nem tudnak angolul(pl. szüleim vagy tesom) nagyon jó lenne a szinkronos változat, de mivel dolgozó/tanuló emberek nem fognak fent maradni semmi és senki kedvéért éjszaka. Ezért fogom továbbra is letölteni a sorozatokat és köpök egy jó nagyot az összes kereskedelmi csatornára.
-
Először is azzal kezdeném, hogy most akkor a tények előtt az első évad 1. része kezdődik, utánna 3. évad 1. rész (merthogy ugye a 2. évad utolsó részével hagyták abba a kedvesek, amerikába meg az 5. évad indult nemrég), vagy az első évad 2. rész? (csak így hogy "újabb epizódnak örülhetnek a fanatikusok" szerintem kétértelmű.
Én a leágazást, meg a fő sorozatot is nyomon követem, de sajna gyatra az angol tudásom, felirattal meg ezeket a filmeket lehetetlen követni. Ezért kellenének a MO-n még nem vetített epizódok, hogy le legyenek szinkronizálva, aztán tölthetnénk psze netről, csak amígy nincs adásba addig nincs szinkron se.. és az pedig fontos (főleg az Atlantisba vannak olyan darálások szövegileg...). Úgyhogy csak bízhatunk abban hogy miután végigtolják újra az első résztől, lesz folytatás is. Csakhát ugye ahhoz meg gondolom nézettség is kellene. Ördögi kör. -
Normal #13 Nézzetek doctor who-t a youtubeon.
Fenn van az összes éved, minden rész 40 perc, 5-6 részre darabolva
Például:
http://www.youtube.com/watch?v=rxXL3HvE-gY&feature=related -
runner78 #12 A TV2-től vegyék el a jogokat!
Adja végre a többi adó a csillagkapu ÚJ(!) részeit!
Ezek meg adják a Szuláksót, meg a Rex felügyelőt!!!
Mocskos TV2! -
winnie #11 ha, logikus. akinek nincs számítógépe, az hülye. -
xido #10 és a legnagyobb baj meg az,hogy-noha itthoni dvd-kiadása kilátástalan-,de általában elősugárzási joga van a köcsög tv-knek,ha már valamibe belekezdtek,addig nem jelenhet meg dvd-n,míg végig nem adják....és ilyenekkel húzzák az ember idegeit -
kukacS3K #9 igaza van sannernek, ki az a hülye aki fenn marad csak azér hogy megnézzen egy sorozatot? fél óra alatt lenn van egy lassú internetkapcsolattal -
endrev teljes mértékben igazat kell hogy adjak. Kb mostanra már a SG1-10 évada várható lett volna. És persze nem éjszakai kezdettel. Az SG-Atlantisz pedig már az 5. évadot tapossa külföldön. Azért a TV2 lassan már felébredhetne a kómából. -
DarkEvilPiccolo #7 Hehe. Egyetértek teljes mértékben! :D -
pedrohsi #6 köhömm, az összes csatorna disznónak nézi a fogyasztót és JOGOSAN - az érintettek 99 százaléka ugyanis egy kupac szart is megnézne a tévében ha az lenne műsoron -
bmw #5 TV2-re mar inkabb nem is mondok semmit!
De egyetertek Endrev irasaval! -
sanner011 #4 Ugyanmár. Nem mindegy, mi megy a TV-ben? Úgyis netről szedi a részeket az élelmesebbje. Az én tv-mbe be sincs dugva a kábel tv, csak azért van tv-m, hogy ne kelljen a gép előtt gubbasztani, ha filmet nézek. -
endrev #3 JA és késő este!
"Kapsz újrahasznosított tápot koca, csak maradj fenn későig..." -
endrev #2 Bocsi, hogy nem ujjongok, de (mert) meg vagyunk vezetve.
A disznóknak is ha csak egyféle tápot adunk, ujjonganak, aztán egy kis szünet, megint táp, megint ujjonganak. A TV2 a Csillagkapu-rajongókat disznóknak nézi (vagy azok vagyunk, ha ezt megesszük), a nagyvonalú ismétlés csupán az SG1 8. évadik terjed (de lehet hogy 9.), és közben senki sem kérdezi meg, hogy "Mélyen tisztelt Rajongók, szeretnétek végre látni a sorozat végét?!", merthogy már régen készen van az utolsó, 10. évad, ami a 9. évaddal együtt talán a legparádésabb mind között.
Szóval miért ujjongjak, amikor ugyanazt etetik meg velem, miközben pontosan tudom, hogy van újabb táp is új ízekkel? És akkor itt a nagy hír (nem a te hibád Szekeres Viktor), megint ÚJ részeket látunk! Új(ra) ISMÉTELT részeket!
Követve a híreket, interjúkat, az USA-ban már zokognak az Ori hírnökök, a Lidércek térdre kényszerültek, a pegazusi Replikátoroknak meg annyi, de azért mi homokozzunk csak tovább, nem igaz?
Ez sértés. Gyűlölöm, ha hülyének néznek. Ti nem? -
jeti00 #1