32
-
#32 jólvan nem csak én vettem észre :D -
#31 a beltenyeszet es a lassu evolucio elleneben mondtam a nagyobb populaciot, a cikkbol ugyebar kiderul(ne). Tehat nem a vilag legnagyobb populaciojarol beszeltem, hanem nagyobbrol mint amiben voltak.. LOL
(Hogy te mibe' vagy?! :) -
#30 magara gondolt biztos :D -
#29 Szvsz a kaliforniai egyetem komoly hely.. link
persze elvileg keves az esely v nulla, de a kockazatelemzesben nincs benne az amit meg nem tudunk ugyebar..
Ez a vita kulonben sem ÉR, hiszen ha Giddingsnek lesz igaza az nem fog bennunk tudatosulni.. :) -
greg971 #28 Igazad van , baromságot írtam .
Helyesbítésed pontos . -
Epikurosz #27 Tudod, a pakli, meg a belseje.
Lehet, hogy emiatt nem hallanak semmit a SETI-sek, LOL. :-) -
#26 LOOL!
-
stremix #25 A NASA-nál is van kockázatelemzés, mégsem sikerül minden... -
attila20 #24 kép alatti szöveg :D:D::D:D:D:D::DD:D:D:D::D:D::X:D:XD::XD:XD:D:X:D::D -
#23 Hangyáknál szálhatsz nyugodtan egy bolyt egy egyednek mivel a dolgozók nem szaporodnak. -
Zolorado #22 Nagyobb egyedszám... jah, ezért uralják a hangyák a bolygónkat... -
Zolorado #21 Talán inkább törzsfejlődés. -
Ludverc #20 Egyedfejlődés?? -
greg971 #19 Szerintem az ember egyedfejlődése sántít valahol legalábbis ha a mostani ismereteinket vesszük alapul . -
who am I 7 #18 :))))) Én kíváncsi vagyok már nagyon rá...Szívesen ott lennék egyébként..A kockázatelemzés az addigi tapasztalatok alapján van, és esetlegesen téves megállapításokra is támaszkodhatnak, mivel általunk nem tapasztalt jelenségről lesz szó...Én remélem a legjobbakat :) -
Darth Sidious #17 Nem csak a cimet kurtak el. Az is hiba, hogy a mitokondrium anyai agon öröklödik. A mitokondrium nem, csak a mitokondrialis DNS. A proteinkodolo meg egy szo.
Eleg slendrian munka... -
Epikurosz #16 A feketelyuk esetleges létrejöttét valóban komoly helyeken hangoztatják, de csak a komolytalan helyeken mondják, hogy ez ránk veszélyt jelentene. Ne gondold, hogy e kísérletek előtt nem történt KOCKÁZATELEMZÉS. -
#15 Azt a 60km/h halalt nem tudomanyos korokben allitottak, csak az 1xi parasztok, a "veszelyes" feketelyuk lehetoseget viszont komoly helyeken hangoztatjak.. -
Epikurosz #14 Á, dehogy.
A gőzösről is ezt hitték, meg a kocsiról, hogy 60 km felett belehal az ember, akkora sebességet nem tud elviselni. Aztán kiderült, hogy de. Az amcsi tehénpásztorok azért egy ideig versenyt lovagoltak a vonatokkal, de nem sokáig. Na, titokzatoskodom. -
Dredd #13 meg a genetikai hulladékot is. modern taigetosz :D -
Ludverc #12 Legalább bele lehetne dobálni a felesleges szemetet, pl. atomhulladékot. :) -
who am I 7 #11 Hát a kezdeti próbálkozásokat biztos túléljük :D amikor még nem ütköznek "maximumon" :D Aztán nagyon mérges leszek, ha egy instant feketelyukat hoznak itt létre ezek a pötsök :D -
Epikurosz #10 Lesz cikk, ha túléljük... :-) -
#9 vörös hajúak, szeplősek, és két nagy copfjuk volt, mint pippi langstrumpfnak
amúgy mitokondrium? és a midiklorián, az smafu? -
who am I 7 #8 http://origo.blogter.hu/cikk/20080807-cern-lhc-nagy-hadronutkozteto-a-kvarkgluonplazma-eloallitasa/oldal/1/n
Erről mikor lesz cikk az sg-n?
Asszem ma röffentik be lol.. -
#7 A cim kisse el lett qrva.. meg nem keszult el.
A mitokondrium vizsgalatabol vegulis nem vonhato le semmi pro v kontra.
A nagyobb aggyal nem jottek ra, h az evolucio szempontjabol elonyosebb a nagyobb egyedszam? Swinger clubs rlz! :)
A kepalairas telleg yo. ;)
-
Garga Pitic #6 Actor Neanderthalis :) -
#5 vörös hajúak voltak, nagy orruk volt és a mai izrael területéről származtak -
#4 kihalt?? és akkor a H*rn Gyula?? -
Ludverc #3 Ez nem jó kép, mert vörös hajúak voltak. -
#2 Nem semmi -
Szefmester #1 azért pont a kép alatti szöveg.. nagyon lol lett :D