delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello, ha még nézi ezt a fórumot a rendszer.köv-öt leírná vki. thx
Játszottál valaha a Sim City sorozat bármely tagjával? Egy terepasztal-szimulátor miben tud hasonlítani egy városépítõs-menedzselõs stratégiai tycoon játékhoz? :-)
Nem rossz kis játék ez, nekem egyetlen problémám van: sokszor nem lehet pontosan összeilleszteni a síneket. Tudtok erre valami megoldást?
Szerintem ez fake. Az utolsó két kép az a Rule the Rail! játékból származik, maga az alapprogram ingyenes és a kiegészítõk kerülnek pénzbe (de aki ügyesen átböngészi a programfiléket annak a kiegészítõk is ingyenesek 😊 ) A programról annyit, hogy német anyanyelvûek fejlesztik de van köztük magyar fejlesztõ is, így kerültek magyar vagonok a játékba. És túlzás, hogy terepasztal szimulátor, hisz a méreteket nem lehet megadni, van mikor nem ér össze a sín sem. 😊
Lehet sokan meglepõdnek, de régóta van terepasztal szimulátor program, csak azt a vonatmániások tervezõnek hívják, amiben az összes sínt típus szerint lehet válogatni és egy jó tervet lehet összehozni, alkatrészlistával, miegyébbel.
Szerintem voltam zárás elõtt.
Lehet sokan meglepõdnek, de régóta van terepasztal szimulátor program, csak azt a vonatmániások tervezõnek hívják, amiben az összes sínt típus szerint lehet válogatni és egy jó tervet lehet összehozni, alkatrészlistával, miegyébbel.
Szerintem voltam zárás elõtt.
Ez olyan mint a
v solarium v szolárium, de nem solárium xD
v solarium v szolárium, de nem solárium xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Terepasztal simulátor
mit kell ezen szimulálni? <#idiota>#idiota>
lerakod, oszt' ott van <#idiota>#idiota>
mit kell ezen szimulálni? <#idiota>#idiota>
lerakod, oszt' ott van <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Azt hittem megint 1 vonatszimulátor 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ