20
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
Atesz91 #20 Hello, ha még nézi ezt a fórumot a rendszer.köv-öt leírná vki. thx -
#19 Játszottál valaha a Sim City sorozat bármely tagjával? Egy terepasztal-szimulátor miben tud hasonlítani egy városépítős-menedzselős stratégiai tycoon játékhoz? :-) -
picnic #18 Nem rossz kis játék ez, nekem egyetlen problémám van: sokszor nem lehet pontosan összeilleszteni a síneket. Tudtok erre valami megoldást? -
#17 Én szippantós autó szimulátort akarok. -
spy803 #16 Szerintem ez fake. Az utolsó két kép az a Rule the Rail! játékból származik, maga az alapprogram ingyenes és a kiegészítők kerülnek pénzbe (de aki ügyesen átböngészi a programfiléket annak a kiegészítők is ingyenesek :) ) A programról annyit, hogy német anyanyelvűek fejlesztik de van köztük magyar fejlesztő is, így kerültek magyar vagonok a játékba. És túlzás, hogy terepasztal szimulátor, hisz a méreteket nem lehet megadni, van mikor nem ér össze a sín sem. :)
Lehet sokan meglepődnek, de régóta van terepasztal szimulátor program, csak azt a vonatmániások tervezőnek hívják, amiben az összes sínt típus szerint lehet válogatni és egy jó tervet lehet összehozni, alkatrészlistával, miegyébbel.
Szerintem voltam zárás előtt. -
#15 ua a játék, csak más kocsik, ember helyett meg kuka van:) -
Cat 02 #14 Ez olyan mint a
v solarium v szolárium, de nem solárium xD -
#13 hát igen, pedig milyen szoros a verseny a KUKÁSAUTÓ-SZIMULÁTOR kategóriában.... -
#12 Jól mondod ez megosztás, de azon belül warez:D -
#11 Terepasztal simulátor
mit kell ezen szimulálni?
lerakod, oszt' ott van -
#10 csak a busz szimjük szar, többi játék normális a maga kategóriájában -
#9 ezek a német játékok fantasztikusak -
#8 a torrent fájlmegosztás nem warez, ugytom vagynem?
-
#7 Astragon? -
#6 -
#5 mondjuk -
#4 német minőség omg -
#3 torrent link lehet nemkellett vna -
Cat 02 #2 Azt hittem megint 1 vonatszimulátor :D -
#1 Egy elég jo játék szentem Simcity hez asonlit egy kicsit
Innen talán letudjátok szedni