19
-
jozzee #19 Bocs nem pont ide tartozik, de érdekesség:
a zenei, szintetizátortechnika világában, a világon az első érintőképernyő-kijelzőt használó Wersi Pegasus 1992-ben jelent meg, az igazi nagy sikert viszont a Korg Trinity aratta 1995-ben.A trinity -féle érintőképernyőt anno próbáltam énis, az pl. tök logikus és viszonylag jól reagáló felület volt. -
Beatmaster #18 igen ez igaz, nekemis a P800 jutott eszembe. Igaz, hogy az Apple meg alkalmazott multitouch screent, ami azért valljuk be, nemrossz fejlesztés telefonba :) Csakhát kiváncsi lennék, mennyi áramot fogyaszt az. Lassan ott tartunk, hogy cellás aksit tesznek a mobilokba is :D -
fourgee #17 "Viszont az iPhone volt az első, ami ezt a technológiát telefonban is alkalmazta. Ezután kezdte a samsung az LG meg a többiek "másolni"."
Igen? Akkor biztos csak álmodtam hogy volt valamikor réges-régen SonyEricsson P800 P900 P910, Motorola A1000 és társai. De a Motorolának már a monokróm kijelzős időszakban is volt érintőkijelzős telefonja. 2000-ben, vagy 2001-ben. Hol volt akkor még az iPhone? -
Dany007 #16 így van már magyar o.-on is évek óta használják!
Viszont az iPhone volt az első, ami ezt a technológiát telefonban is alkalmazta. Ezután kezdte a samsung az LG meg a többiek "másolni". -
#15 utánna sorra kezdték másolni az érintő technológiát
1. Utána
2. Az érintőképernyő kicsivel régebbi dolog mint az ájfón. -
Adamul #14 Totál maradi... -
Ferrer #13 Én kipróbáltam az iphone/ipod-ot, engem idegesített. -
Dany007 #12 Nos, a főcím... Hát nem újdonság...
Már az iphone megjelenésekkor lehetett ezt tudni. Pontosabban akkor amikor olyan nagy sikere lett. Persze az még koránt sem tökéletes, de utánna sorra kezdték másolni az érintő technológiát. Egyértelmű hogy el fog terjedni.
-
#11 Mindössze 960Ft+áfa-ért... -
gombabácsi #10 Szenzációs. Ezentúl érintőképernyőt használva tölthetik le a csengőhangokat. -
#9 LOL :DDD -
#8 "Főoldal -> Mobil" -
Flashy #7 érintőképernyős tévé. nincs szükség távkapcsolóra. megyek szabadalmaztatni. -
#6 brutál maradi -
#5 Én csak azt szeretném, ha az alján lenne rajta egy dPAD, a tetején négy gomb, oldalán két ravasz, akkor normálisan lehetne rajta játszadozni... -
#4 Durván maradi. -
#3 én meg jobban szeretek kova kövekkel tüzet csiholni :D -
#2 Maradi. -
Librarian #1 Én jobban szeretem a gombokat. Nevezzetek maradinak, de akkor is... :-)p