Per az Assassin's Creed miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan. Konzolon nem fogsz sem nyomtatni, sem PS-elni.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
...majd 2 órával késõbb közel 700 ezer játékos törölte le a gépérõl Altair elsõ kalandját... mint én. <#ravasz1>#ravasz1>
Csak azért kérdezem, mert nem ezért szûnt meg, tévedésben meg ne éljünk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pc meg egymilliárd, de ebbõl kb 100millióan játszanak leginkább simset, wowot...
A
Nekem is tetszett ez a játék, de teli van ismétlõdõ küldetésekkel, a harcrendszer valljuk be õszintén nagyon gagyi (1 gomb lenyomás, majd mikor támadnak attack, és ezzel a 2 gombbal meg is lehet ölni mindenkit). Ráadásul gamepaddal sokkal jobb az irányítás, egérrel nem olyan jó. Bár a hangulata, meg a mozgás magával ragad, akkor sem olyan játék, amire megéri többet áldozni.
A hibás verzió kiszivárgásának inkább azt köszönhetik, hogy többen megvették mert nem akartak szarakodni...
Ha nem töltik le, nem veszik meg ugyan úgy.
Aztán, Gears of War: Szintén azt kell mondanom, hogy aki az ilyet szereti, az végigjátszotta konzolon. Aztán letöltötte PC-re is megnézni, milyen rajta. Én is kipróbáltam sajnos, 2. pálya után törlés.
RS Vegas 2: Kiadták nagyon bugosan, hang szörnyû (de érdekes módon creative kell 5.1-hez is, de azon is szar), idõnként beragad a hang, akkor a társaknak nagyon gyenge AI (elõzõ részben jobb volt) + még rengeteg bug, multiban rengeteg. Kiadtak hozzá patcheket. A legutolsóban multiba beraktak egy ún. hardcore módot, amikor nem lehet kilátni fedezékbõl, hamarabb meghal, nincs gyógyulás, stb.. De a dedicated szervert olyan jól el sikerült szarniuk, hogy kiveszi a pályaváltás után, a kitiltott kütyüket is engedélyezi. Konzolból nem lehet beállítani ezeket. Emellett kiadtak fan packot, amibe 2 pálya éjszakai változata van (ahol ugyan úgy lehet látni mint nappal), és 1 elsõ részbõl átportolt pálya. Pályaszerkesztésre természetesen nincs lehetõség. Ubisoft forumán meg lehet nézni, szinte csak negatív témák vannak, pedig nagyon jó játék alapjában. Legtöbben dedi szervert használnának, tehát a hardcore mód, kütyük kitiltása, meg még sok dolog beállítása nem lehetséges. És nincs szó arról, hogy készülnének ezek javítására, sem pályák kiadására (nagyon kevés pálya van).
Bezzeg CoD 4, egybõl leszedhetõ volt megjelenésekor, törtel is nyugodtan lehet multizni, mégis mennyien megvették. (én mondjuk csak single-ben szeretem, multiban nem jön be).
Összefoglalva: Konzolosok kevésbé igényesek (és nem kell félni szaggatástól sem), PC-n sokkal egyszerûbb a warez (x360-on elveszik a garancia töréskor, duplarétegüekre kell kiírni a játékot, esetleg nem lehet multizni, stb.).
Akinek meg van igénye, zavarba jön a tömegtermelés miatt. Ennyi pénzünk nincs! Nekem se és gondolom még jó pár embernek. Persze vannak akik élvezik ezt a mennyiséget, õk meg azért töltik, mivel nem becsülik meg.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy a Wii-bõl baromi sokat eladtak, többet, mint Boxból... ráadásul warezolható... jajjj de érdekes. <#falbav>#falbav>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jesszus.
Az eszedbe sem jutott, hogy azért népszerûbb, mert van rá játék? Ráadásul ami van rá az elõbb jön ki mint PC-re? Vagy ne adja ég szebb, mint PS3-on?
Vagy a 3 év gar.?
Olcsóbb ár?
HDD-rõl játék?
<#zavart2>#zavart2>
Az AC-ben nem volt komoly, csak 2 városba nem lehetett bemenni, bár mire odajutott az ember könnyen elúnta a gémet.
A
És nagyon nem az x360 a legelterjedtebb konzol, az utolsóelõtti helyen áll a ps3 elõtt, de a ps3 is jön fel szépen, idõvel megelõzheti. (www.vgcharts.com)
Nekem is van számítógépem, de athlon1400as, tehát játék szempontjából így nem számít, mert 2006nál újabb cuccok kb abszolút nem mennek, még a spore lénylabor sem (na mindegy majd DSen).
Egyébként ez a warez hülyeség, egyszerûen csak magyarországon (ez CSAK kelet európai és dél korea sajátosság) a pc van elterjedve, elég megnézni a hipermarketeket, magyarországon a tescoban van 7 polc csak pc, 2 ps2, 1 xbox/ds. Néztem franciaorszában (ott voltam egyszer), ott tele volt az üzlet konzoljátékokkal, a leghátsó polcra voltak téve a pc játékok. Magyarországon az elvileg konzolos 576 üzleteknek is fele pc.
A
(vagy félreértettem amit írtál)
Ez úgy hülyeség, ahogy van. A mostani konzolok közül az X360 azért a legelterjedtebb, mert simán warezolható a cucc, maximum on-line nem játszhat (mára már ez is lehetséges, ha jól tudom).
PSP-n csak egy kábellel átveszem a cuccot és már játszok is. PS3 nem warezolható, a Wii szintén. De még így is olcsóbb egy konzol (fõleg, ha azt nézzük, hogy 4-5 évig használhatjuk mindenféle fejlesztés nélkül), mint egy számítógép. TUdom, nekem is van mind2õ.
Mondok egy példát:
100 középhelyzetû xy nemzetiségû nyugati ember vizsgálva 80-nak van PC-je, csak konzolja egyiknek sincs, viszont kb. a felének van PC-je és konzolja is.
Konzolra azért fogy több játék mert, aki konzolt vesz az nem látens hekker, nem akar szarakodni, van pénze... megveszi, játszik, örül.
Ezzel szemben PC-re hiába olcsóbbak a játékok, az emberek legtöbbje a saját pénztárcájából spórol és amíg fél órás szarakodás árán képes hozzájutni egy játékhoz INGYEN, addig a nagy többség így is tesz!
Itt követik el a kiadók a hibát és jönnek azzal, hogy "hát ez 700 ezren letöltötték akkor az nekünk annyi veszteség, mint 700.000 x 30 dollár".
TÉVES!!!!!!!!
Nem azért töltötte le nagyon sok ember, mert ez volt élete álma, hanem azért MERT INGYEN VOLT!
Ezen emberek nagy része, NEM töltené le, ha 30 dollárjába fájna a letöltés!
Itt jön képbe az igényesség! Ha egy fejlesztõ cég igényes játékot dob a piacra, ami term. kellõen jó tartalmat is feltételez, akkor az a program jól fog fogyni.
Visszatérve értetlenséged forrásához: Azért hússzoros a különbség konzol fronton, mert egyrészt nehézkes a wrz konzolon, másrészt mert aki konzolt vesz az 90%-ban játszani akar, mert játékos!
Nagyon sok ember PC-t azért vesz, mert dolgozni/tanulni képes a segítségével és játszani is.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Gondolkodni kéne egy picit...
Arányaiban is lényeges többen töltenek le pc-re, mint konzolra.
Gondolkodni kéne egy picit...