A Gossip Girl és a Hősök a tinilányok kedvencei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy!
Tudja esetleg valaki, hogy a Gossip Girl sorozat elsõ évadának, elsõ epizódjának az elején milyen zene szól?
A 10ik másodpercnél kezdõdik a zene.
kösz
Tudja esetleg valaki, hogy a Gossip Girl sorozat elsõ évadának, elsõ epizódjának az elején milyen zene szól?
A 10ik másodpercnél kezdõdik a zene.
kösz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Látszik, hogy nem nézed, mert a Viasaton mutatták be a HM-et - jó régen.
Még jó hogy a Hannah Montana a Jetix-en kerül adásba. Nem mintha nézném..
ha 16-47 lenne, akkor meg azt mondanák, hogy mi van a 15 évesekkel? ha 15-47, akkor a 14 évesekkel?
nincs olyan határ, hogy most nem, de egy év múlva igen. ezért kell kreálni egyet. mondjuk azt, amikor az ember már nem függ a szülõtõl. (jobb ez így, mert ha 15.49 lenne a ker. korhatár, akkor még sikeresebbek lennének a mónika showk és egyéb bulvármûsorok)
nincs olyan határ, hogy most nem, de egy év múlva igen. ezért kell kreálni egyet. mondjuk azt, amikor az ember már nem függ a szülõtõl. (jobb ez így, mert ha 15.49 lenne a ker. korhatár, akkor még sikeresebbek lennének a mónika showk és egyéb bulvármûsorok)
nem értem miért a 18-47ig a fontos korosztály, nehogy már azt mondja nekem valaki hogy ha meglát egy 16éves valamit egy reklámban nem veszi meg
A 'kis' az erõs túlzás. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
kis nyálas emos buzik 😄
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam