Tae Guk Gi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha nem lesz magyar sub, akkor megnézem angol felirattal, lagalább gyakorlom^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
már találtam egy 2cd-s változatot, ha jó lesz az oldal akkor meg remélem felirat is lesz hozzá^^
ha vki nagyon rendes szeretne lenni ide feltöltheti nekem a feliratot^^
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
háborús, dráma
Szereplõk:
Dong-Kun Jang
Bin Won
Eun-ju Lee
Hyeong-jin Kong
Yeong-ran Lee
Min-sik Choi
Rendezõ: Je-gyu Kang
Operatõr: Kyung-Pyo Hong
Zene: Dong-jun Lee
Író: Je-gyu Kang
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 140 perc
A Ryan közlegény megmentése és az Elit alakulat legjobb hagyományai alapján készült ez a háborús film, amely két testvér tragikus történetét meséli el az ötvenes években kirobbanó koreai polgárháború viharaiban. A háború elõtt Jin-tae keményen dolgozott azért, hogy fiatal öccse, Jin-seok bejusson a fõiskolára. A harcok kezdetekor, akaratuk ellenére mindkettõjüket besorozza a Dél-Koreai hadsereg és azonnal a frontvonalra viszik õket. Hogy megmentse testvérét, Jin-tae alkut köt a feletteseivel: ha elég hõsies tettet hajt végre, akkor korábban hazaengedik Jin-seokot. Jin-tae ezért minden õrült küldetést elvállal, miközben féltõ gondoskodásával szinte megfojtja öccsét. Jin-seok elborzad, hogy az erõszak mit mûvel félelmet nem ismerõ bátyjával, akit valósággal elsodor egy erõteljes Észak-Koreai offenzíva. Hosszú idõ után találkoznak újra, de most már mint ellenségek...