Nagyobb és gyorsabb SSD-vel jön a Micron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon igeretesnek tunnek, es ha mar normalis ara lesz, biztos veszek 1-et a gepembe. A hordozhato gepeknek ugyis eleg gyenge a HDD teljesitmenyuk.
Igenam, de ezeknek van egy inteligens vezerlojuk, ami a hibas teruleteket egyresz kizarjak a forgalombol (ezzel idovel csokken ugye a tarolokapacitas), valamint a gyakran modositott file-okat mindig mashova menti, tehat nem ugyanaz a cella oregszik el hamar...
Ez azért így nem korrekt. Az összes területet veszi figyelembe a számításkor. Viszont egy-egy fix terület gyakoribb írása betehet a rendszernek.
Márpedig egy-egy virtuális memória területet egészen sûrûn ír-olvas a rendszer.
Márpedig egy-egy virtuális memória területet egészen sûrûn ír-olvas a rendszer.
Nem mindenki ír ki 40-60GB-ot egy nap(sõt az emberek 90%-a szerintem) szóval sokkal több lehet mint 5 év az élettartama.
"átlagos felhasználó 2-4 GB adatot ír ki a háttértárolókra naponta, de ha 40-60 GB-ot is veszünk alapul, akkor is bõven megvan az öt éves élettartam"
"átlagos felhasználó 2-4 GB adatot ír ki a háttértárolókra naponta, de ha 40-60 GB-ot is veszünk alapul, akkor is bõven megvan az öt éves élettartam"
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
buffer = magyarul puffer
A hír jó, de az 5 év üzem kevés. Az ember elvárná ezektõl a háttértáraktól, hogy legalább az élete során (100 évig) õrizzék meg az adatokat.
A hír jó, de az 5 év üzem kevés. Az ember elvárná ezektõl a háttértáraktól, hogy legalább az élete során (100 évig) õrizzék meg az adatokat.
Kara kánként folytatom tanításom.
ha ez a 64 mb-s buffer tényleg az átmeneti apró fájlokat fogja kezelni, az nagyot lendíthet az élettartamon.