14
  • ocsieu
    Tény és való, hogyha akarnának, tudnának csinálni biztonságosabbat is... sőt kellene is... Talán még a mobilok SIM-kártyái is biztonságosabbak... Legalábbis másolni nem nagyon tudják őket... Ha esetleg mégis megy valakinek, please szóljon... COMP128V2...
  • Kraptor
    Mondjuk az egészbe az a poén, hogy még egyetlen egy határon se tudják kiolvasni és elég könnyen is lehet feltörni őket. Aszem az ami útlevelet nehezebb, mert van benne egy plusz fémlap:):)
  • A1274815
    Azt hiszem akkor az új útlevelem első útja a mikróba lesz. Véletlenül seljetes a chip.
  • dstern
    Ha az új vörös útleveled utolsó oldalát elolvasod, megtudod, hogy ez az útlevél már biometrikus chipet is tartalmaz. Jelenleg a chipen ugyanazok az adatok vanak, ami az útlevélben kinyomtatva is olvasható (név, szül. idő stb) + a digitális arcképed. Mint lenetebb írtam, aki jövőre csináltat útlevelet, annak már rátöltik az ujjlenyomataát is.
  • KarmaXXL
    *vettek... Nem tudok írni
  • n3whous3
    Nekem most lett útlevél csinálva, ugyanaz, mint 10 éve kb...
  • KarmaXXL
    Ez mégis mitől biometrikus?
    Ha egyszer nem tárol ujjlenyomatot, DNS mintát, vagy bármit ami fizikailag engem azonosítana...
    Nekem már az új, vörös útlevelem van, és nem vettem belőlem mintát hozzá
  • dstern
    A kedves zsidózók kedvéért hadd áruljam el, hogy hazánkban, Magyarországon, már 2006 óta biometrikus útlevélet adnak ki... http://www.sg.hu/cikkek/46622 (Mondjuk ujjlenyomat csak jövő évtől lesz a chipen)
  • n3whous3
    AD:ADSAD:ADDAS:D:ADS
  • Emmegki
    "Biometrikus adatbázis lesz Izraelben is"

Fityma is lesz benne? :O
  • gombabácsi
    nem semmi hogy már szinte mindenhol izrael ellenességgel lehet találkozni
  • n3whous3
    Hm, mondasz valamit, bár

Mi nyalnivaló van abban a seggben?
  • Komolytalan
    Tévedés, az USA Izrael legnagyobb seggnyalója.
  • n3whous3
    Jóhogy, USA legnagyobb seggnyalója az az ország.