Biometrikus adatbázis lesz Izraelben is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tény és való, hogyha akarnának, tudnának csinálni biztonságosabbat is... sõt kellene is... Talán még a mobilok SIM-kártyái is biztonságosabbak... Legalábbis másolni nem nagyon tudják õket... Ha esetleg mégis megy valakinek, please szóljon... COMP128V2...
Mondjuk az egészbe az a poén, hogy még egyetlen egy határon se tudják kiolvasni és elég könnyen is lehet feltörni õket. Aszem az ami útlevelet nehezebb, mert van benne egy plusz fémlap😊😊
Azt hiszem akkor az új útlevelem elsõ útja a mikróba lesz. Véletlenül seljetes a chip. <#ravasz1>

Ha az új vörös útleveled utolsó oldalát elolvasod, megtudod, hogy ez az útlevél már biometrikus chipet is tartalmaz. Jelenleg a chipen ugyanazok az adatok vanak, ami az útlevélben kinyomtatva is olvasható (név, szül. idõ stb) + a digitális arcképed. Mint lenetebb írtam, aki jövõre csináltat útlevelet, annak már rátöltik az ujjlenyomataát is.
*vettek... Nem tudok írni <#crazya>
n3whous3
Nekem most lett útlevél csinálva, ugyanaz, mint 10 éve kb...

púúúúú

Ez mégis mitõl biometrikus?
Ha egyszer nem tárol ujjlenyomatot, DNS mintát, vagy bármit ami fizikailag engem azonosítana...
Nekem már az új, vörös útlevelem van, és nem vettem belõlem mintát hozzá <#gonosz1>
A kedves zsidózók kedvéért hadd áruljam el, hogy hazánkban, Magyarországon, már 2006 óta biometrikus útlevélet adnak ki... http://www.sg.hu/cikkek/46622 (Mondjuk ujjlenyomat csak jövõ évtõl lesz a chipen)
n3whous3
AD:ADSAD:ADDAS😄:ADS

púúúúú

"Biometrikus adatbázis lesz Izraelben is"

Fityma is lesz benne? 😮

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

nem semmi hogy már szinte mindenhol izrael ellenességgel lehet találkozni

n3whous3
Hm, mondasz valamit, bár

Mi nyalnivaló van abban a seggben?

púúúúú

Tévedés, az USA Izrael legnagyobb seggnyalója.
n3whous3
Jóhogy, USA legnagyobb seggnyalója az az ország.

<#mf1><#boxer><#violent>

púúúúú