Morgan Freeman súlyosan megsérült egy balesetben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HL2 Forewa😊
Jobbulást,hosszú életet!
Egyik kedvenc szinészem...Remélem látom még sok jó filmben!
Egyik kedvenc szinészem...Remélem látom még sok jó filmben!
Az élet a legjobb méreg...
<#worship>#worship>
Miért temetitek????? Több hírforrás szerint is már túl van az életveszélyen vagy lehet nem is volt.
Sg-nek nem hiszek.
Sg-nek nem hiszek.
Rise and shine, Mr. Freeman! Rise and shine.
Ez már tényleg több mint érdekes. Michael Cean-nel mi lesz? 😞
nem lehet túl jó Batman castingban lenni. :-/ Elõször a kaszkadõr halt meg a forgatás elején, aztán jött Heath, aztán Bale verte meg a - biztosan a kelleténél jobban kirúzsozott - nõi rokonait otthonában, most pedig szegény Freeman dobja fel a pacskert majdnem. Mi jöhet még?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Majd ha elhagyta a kórházat, akkor nyugodhatunk meg! Jobbulást nekijjjeee!!!
jobbálást MR.Freeman! Tégleg most halottam hogy túlélte ugyhogy megnyugodhatunk.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
"amit már sajnos Kevin Spacey-rõl, nagy kedvencemrõl sem mondhatok el...
"
ha már spcey-rõl nem mondhatod el, azért freeman is nyúlt mellé, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük, nem? KS évi 1 filmben jétszik, míg MF 15-öt nyomott le 3,5 év alatt.
feast of love? kalandtúra? szerepszemle? edison? evan a minden6ó? nyakörv? befejezetlen élet? sokaknak a wanted, az alvilági játékok vagy a bakancslista sem jött be😊
amúgy meg, persze, hogy jobbulást, nagy arc az öreg, csak a filmek minõségét nem a színész határozza meg elsõsorban.
"
ha már spcey-rõl nem mondhatod el, azért freeman is nyúlt mellé, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük, nem? KS évi 1 filmben jétszik, míg MF 15-öt nyomott le 3,5 év alatt.
feast of love? kalandtúra? szerepszemle? edison? evan a minden6ó? nyakörv? befejezetlen élet? sokaknak a wanted, az alvilági játékok vagy a bakancslista sem jött be😊
amúgy meg, persze, hogy jobbulást, nagy arc az öreg, csak a filmek minõségét nem a színész határozza meg elsõsorban.
Egyik kedvenc szineszem.😊 Jobbulast!😊
"Freeman magánál volt, amikor kiemelték a kocsiból, beszélgetett és viccelõdött a mentõkkel, valamint a kíváncsiskodókkal"
Remélem, nem lesz nagy baja. Az õ neve még garancia nekem egy, ha nem is tökéletes és 100%-osan maradandó, de mindenképpen kellemes, kikapcsoló, minimum szórakoztató filmre, amit már sajnos Kevin Spacey-rõl, nagy kedvencemrõl sem mondhatok el...
Jobbulást, Mr. Freeman!
Remélem, nem lesz nagy baja. Az õ neve még garancia nekem egy, ha nem is tökéletes és 100%-osan maradandó, de mindenképpen kellemes, kikapcsoló, minimum szórakoztató filmre, amit már sajnos Kevin Spacey-rõl, nagy kedvencemrõl sem mondhatok el...
Jobbulást, Mr. Freeman!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
jobbulást!!