Elkobozhatják a laptopokat az amerikai határon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarok nem annyira osszetartoak -ugy vettem eszre es hallottam masoktol- mint pl a lengyelek, ez osszefugghet az individualizmussal, vagyis a magyarok egyenibbek, sajatos elgondolasikkal kreativabbak mint a birkamod osszetarto szlavok.. biztos vok benne, h a magyarok kulfoldon, egysegre vetitve nagyobb aranyban dolgoznak magasabb poziciokban, mint pl az emlitett szlavok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A másik, a legtöbb melóhelyre ha odamész, és van magyar 10-bõl 9-szer tuti õ szopat meg, és a nem a külföldi, akinek egy magyarral több vagy kevesebb dolgozik nála, tökmindegy.
Szóval határon kívül, ciki magyarnak lenni, na nem azért, mert nem jelent semmit. Hanem mert van ezeregy más népcsoport, akik sokkal jobban összetartank. Segítenek a másiknak ha nyelvi gondjai vannak, elmennek vele a hivatalba. Ezt egy magyar itt nem teszi meg. illetve még nem találkoztam vele. Egy olasz fiúval lakok együtt, aki ha kaját fõz magának megkérdezi kérek-e. Nem azért mert együtt lakunk, hanem, mert õ ezt hozta otthonról. Náluk ez így szokás.
Nem arról van szó, hogy a magyar bármikor gyalázható, de sajnos a magyarok ilyenek.
Tudod én vendéglátóztam, kb. 10 évet. A kisvállakozókról meg van a véleményem, ha két napig nem megy a bolt, téged vesznek elõ, és adót nem õ lopja el, hanem rákényszerít, hogy te ne adj számlát, mert akkor sajnos valakit ki kell rúgni.
Itt legalább ugyanolyan hibás ez is, meg az is.
A felemelkedéshez meg kéne tanulni, hogy ha valamit elbaszok, akkor azt én basztam el, nem a szomszéd. Így elõrébb lehetne jutni. û
Ha eltûrik az emberek, hogy a kertükbe szarnak, aztán hisztiznek a szarkupac miatt, az az odaszaró hibája, vagy azé, akié a kert?
Személyiségi jogok.. Ugyan már minek az.... A nagy testvér mindent tud azt is, hogy mi a jó neked!
Magán tulajdon.. Kit érdekel...
FU USA
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A romák még a gyilkos, sitten megrohadt visszaesõ bûnözõ társaikat is védik, tisztelik, (persze adót azok sem fizettek soha, de még segélyeket is viszik), miközben Te szarházi szemétnek nevezed a kisvállalkozót , aki próbál valamit ügyeskedni, hogy ne haljon éhen a befizethetetlen mértékû adóktól. Eközben a multik offshore cégekkel és beruházásokkal, könyvelõk seregével ügyesen trükköve szinte alig adóznak, rájuk persze nem irigykedik senki.
Persze magyarnak lenni szégyen, ezt már sok magyarul beszélõ szívében idegen honfitársunk is terjeszti világszerte. Még jó hogy ez mostanában nem sért senkit, a magyart bármikor gyalázhatjátok, csak a többi kisebbségre és etnikumra tilos akár egy bántó szót is mondani...
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
JBQA!
JBQA!
Ez csak a kisember szopatására jó, olyan hülyét eddig se láttam aki offlineban terjesztené a warezt, eddig is minden a neten ment, szal nagyot fogni itt nem tudnak.
JBQA!
JBQA!
JBQA!
de ha még kompenzálják is az idõ kiesést, a gorénak hogy számolsz el vele ?? fõleg ha határidõs a munka, hihetlen az egész !
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ha a biztonságod érdekében feláldozod a szabadságod, végül mindkettõt elveszted!
Vagy valami ilyesmi.
Sajna ez nagyon igaz! Viszont az a gáz, hogy az emberek tudják is ezt, de pénzért még az emberek hülyesége is megvásárolható.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Úgy hogy ha már nem értesz ehez ne probálj okoskodni. 😊
Mivel a mi korunkban az információ az egyik legfontosabb dolog ezért mindenkinek érdeke megszerezni azt,bármilyen eszközzel.
Szóval a politika mint tudjuk a hatalom kirakata de az igazi hatalom a lobbik kezében van,vagyis a multik,energetikaicégek,bankok,stb.
Szerinted a titkosszolgálatok által megszerzett infók nem kerülnek üzleti érdek csoportok kezébe?
Ha igen nagyon naiv vagy!
Itt nem pl. lopott zenék a lényeg,ezek csak ürügyek a jogalap biztosítása a fontos olyan ügyeknél amiknél meg kell szerezni adatokat és egyebek.
Arról neked van fogalmad hogy az usa belenézhet akár a te folyószámláidba is?
Ellenõrizheti a pénzmozgásodat is!
Szerinted mekkora elõny,hatalom ha tudod mindenki pénzügyét ellenõrizni?
Amint itt szépen a szádat téped,addig a totális ellenõrzés szép lassan megvalósul,ilyen olyan ürügyel.
Én olaszországban lakom,de már itt sem lehet lassan KP-vel fizetni 500 euró fölött,a számlám teljes kontroll alatt van minden 1000 euró feletti tranzakcio antimaffia ellenõrzésen esik át,stb,stb.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kell okot adni arra, hogy baxogassanak, ennyi. sokkal egyszerûbb lesz az élet.
amúgy szerintem is elég elgondolkodtató ez a határozat, reméljük ideiglenes/tovább nem folytatódó dologról van szó. mindenesetre nem hiszem, hogy ez majd sokakat fog érinteni. fõleg azért, mert egyrészt túl sok kárt fognak okozni az üzleti életben, másrészt nem sok haszna lesz ennek az egésznek lásd internet/a legravaszabbak ennek a kikerülésében úgyis a terrorpisták lesznek.
ki fognak minket túrni, hogyne
prezentálj már úgy, hogy felpattansz a gépre, összedobod az úton, aztán ezt elveszik tõled a határnál
szerinted hányan dolgoznak a 6-7 órás repülõúton is?
ugyanis nem õ általa híresült el, hanem Õáltala...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
szerintem meg a jobbosok számljára, demokraták ilyet nem csinálnának